Τα πρώτα πέντε πράγματα που πρέπει να κάνετε με το PS4 σας

Έτσι, φάνηκαν αρκετά φέτος ότι ο Santa έριξε ένα PlayStation 4 κάτω από την καμινάδα ή ο αγαπημένος σου αγόρασε την καλύτερη κονσόλα επόμενης γενιάς για τις διακοπές. Τώρα τι?!? Από πού ξεκινάει ένα τόσο ισχυρό, ευπροσάρμοστο μηχάνημα; Εδώ είναι οι απλές οδηγίες σας νέους ιδιοκτήτες PS4, θα πρέπει να επιλέξετε να τους αποδεχτείτε:

01 από 05

Αγοράστε ένα μεγάλο παιχνίδι

Grand Theft Auto Β. Rockstar

Πνεύμα, σωστά; Και όμως είναι προφανώς ο τόπος για να ξεκινήσετε. Με όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορεί να κάνει το PS4 σας, θα είναι πρώτα απ 'όλα και θα διαρκέσει μια εμπειρία αναπαραγωγής βιντεοπαιχνιδιών για τους περισσότερους από εσάς. Ας πούμε ότι δεν πήρατε ένα από αυτά τα πακέτα πακέτων με τα παιχνίδια που ήδη συμπεριλήφθηκαν και κυριολεκτικά δεν έχουν τίποτα να παίξουν. Από πού πρέπει να ξεκινήσετε; Έχουμε μια λίστα με τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια για να αγοράσετε για να ξεκινήσετε να παίζετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το PS4 σας.

02 του 05

Κατεβάστε ένα μικρό παιχνίδι

Παιδί του φωτός. Ubisoft

Θα χρειαστεί να γίνετε φίλος με το PSN (PlayStation Network), και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε από ό, τι για να ξεκινήσετε τις αγορές. Το PSN είναι απαραίτητο για την εμπειρία του PS4. Η Sony έχει σχεδιάσει αυτό το μηχάνημα για να είναι μια κοινωνική εμπειρία, είτε πρόκειται για μάχες για πολλούς παίκτες, leaderboards, είτε για κοινωνική χρήση βίντεο και screenshots. Αυτά τα πράγματα θα έρθουν όλα φυσικά, καθώς θα βιώσετε τα online τμήματα κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά. Πρώτον, θα πρέπει να πάρετε ό, τι δωρεάν παιχνίδι που προσφέρει η Sony μέσω του PlayStation Plus αυτή τη στιγμή. Προετοιμαστείτε για κάτι νέο κάθε μήνα. Θα πρέπει επίσης να βουτήξετε σε μερικά παιχνίδια που δεν έρχονται με την εγγραφή σας στο PlayStation Plus.

Εδώ είναι οι επιλογές μου για μερικά από τα καλύτερα μικρά παιχνίδια για αγορά, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στο Amazon.com:

03 του 05

Ρυθμίστε τις επιλογές σας ψυχαγωγίας

Netflix. Netflix

Οι υπηρεσίες τηλεόρασης / βίντεο στο PS4 είναι ισχυρές και άφθονες, που χρησιμεύουν εύκολα ως αντικαταστάσεις καλωδίων για όλο και περισσότερους ανθρώπους. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας μέσω του PS4 με γρήγορες λήψεις εφαρμογών και οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται με δωρεάν δοκιμές για να επιλέξετε και να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Προσωπικά, η Netflix και η Vudu έχουν γίνει συνηθισμένοι στο νοικοκυριό μας. Το πρώτο είναι μια γνωστή οντότητα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διασύνδεση στο PS4 είναι καλύτερη από τα περισσότερα συστήματα και η ποιότητα streaming είναι αστρική. Το Hulu Plus φαίνεται πολύ καλό, όπως και το Amazon Instant Streaming (Amazon Prime). Το PSN προσφέρει την ίδια ευρεία επιλογή τίτλων On Demand ως Vudu, αλλά η διασύνδεση δεν είναι σχεδόν τόσο όμορφη. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Vudu για να αποθηκεύσετε όλα τα Ultraviolet αντίγραφα των πιο πρόσφατων Blu-ray στο σπίτι σας.

04 του 05

Συνδέστε το μέχρι το υπόλοιπο σπίτι σας

Το PS4 σας μπορεί να χρησιμεύσει ως πύλη ψυχαγωγίας για πολλά από τα ηλεκτρονικά σας, αρκεί αυτά να μην γίνονται από την Apple. Αν έχετε φωτογραφίες στο φορητό σας υπολογιστή ή τη μουσική που θέλετε να μεταδώσετε από αυτό, αυτό είναι δυνατό, αν και η ταχύτητα wi-fi που απαιτείται για να είναι απρόσκοπτη μπορεί να είναι λίγο πολύ. Ελπίζω για την ημέρα που το Spotify και το ραδιόφωνο Sirius έχουν εφαρμογές στο PS4. Μέχρι τότε, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τις 30 ημέρες δωρεάν από το Music Unlimited που πιθανόν ήρθε με το σύστημά σας.

05 του 05

Λάβετε ενθουσιασμένοι

Το γεγονός είναι ότι το PS4 έχει μόλις ξεκινήσει. Και εννοώ απλά. Μέχρι ένα κύμα παιχνιδιών στα τέλη του 2015, υπήρξε έντιμη ανησυχία ότι το σύστημα αυτό θα απέτυχε να ανταποκριθεί στις δυνατότητές του. Τώρα υπάρχει λόγος να ενθουσιαστείτε γύρω στο 2016 και πέρα. Μείνετε συντονισμένοι στο About.com για τις αναθεωρήσεις όλων των μεγάλων τίτλων και ενημερώστε μας τι είστε ενθουσιασμένοι για να παίξετε. Είμαστε ίσως εξίσου ενθουσιασμένοι.