Κοινή προβλήματα της Apple TV και πώς να τα διορθώσετε

Μεγάλα προβλήματα, εύκολες λύσεις

Το Apple TV σας είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ και οι πολλές εφαρμογές του μπορούν να προσθέσουν μια νέα διάσταση σε αυτό που παρακολουθείτε και κάνετε με το "telly" σας. Παρά τη χρησιμότητά του, υπάρχουν μερικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε την Apple TV, έχω συγκεντρώσει μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα και λύσεις εδώ.

Το AirPlay δεν λειτουργεί

Συμπτώματα : Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να εκπέμψετε περιεχόμενο στο Apple TV σας (από τη συσκευή Mac ή iOS), αλλά βρίσκετε είτε οι συσκευές δεν μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον, είτε αντιμετωπίζετε τραύλισμα και καθυστέρηση.

Λύσεις : Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε ότι τόσο η Apple TV όσο και η συσκευή σας βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Πρέπει επίσης να ελέγξετε ότι και οι δύο εκτελούν το πιο πρόσφατο λογισμικό iOS / tvOS και ότι δεν διαθέτετε άλλη συσκευή στο δίκτυό σας που καταναλώνει όλο το εύρος ζώνης του δικτύου ή του ευρυζωνικού σας δικτύου (οι ενημερώσεις λογισμικού και τα μεγάλα αρχεία down / uploads μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα). Εάν δεν λειτουργεί κανένα από αυτά τα βήματα, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας, του σημείου ασύρματης πρόσβασης και της Apple TV.

Προβλήματα Wi-Fi

Συμπτώματα: Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο δίκτυο Wi-Fi. Τα προβλήματα ενδέχεται να περιλαμβάνουν το γεγονός ότι η Apple TV δεν μπορεί να βρει ή να συμμετάσχει στο δίκτυο, η συσκευή σας μπορεί να μην συνδεθεί στο δίκτυο με σταθερό τρόπο, οι ταινίες και άλλο περιεχόμενο ενδέχεται να τραυματιστούν λόγω διακοπτόμενης σύνδεσης - υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους Wi -Τα προβλήματα με το Fi μπορεί να αποκαλυφθούν.

Λύσεις: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Δίκτυο και ελέγξτε αν εμφανίζεται μια διεύθυνση IP. Εάν δεν υπάρχει διεύθυνση, θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή και της Apple TV ( Ρυθμίσεις> Σύστημα> Επανεκκίνηση ). Εάν η διεύθυνση IP δεν εμφανίζεται αλλά το σήμα Wi-Fi δεν φαίνεται να είναι τόσο ισχυρό, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη μεταφορά του ασύρματου σημείου πρόσβασης σας πιο κοντά στην Apple TV, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet μεταξύ των δύο συσκευών ή επενδύοντας σε ένα Wi-Fi extender (όπως μια μονάδα Apple Express) για να αυξήσετε το σήμα κοντά στο set top box.

Λείπει ήχος

Συμπτώματα: Εκκινείτε την Apple TV σας και περιηγείστε σε όλες τις εφαρμογές σας όταν παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει ήχος υποβάθρου. Αν προσπαθήσετε να παίξετε ένα παιχνίδι, κομμάτι, ταινία ή άλλο περιεχόμενο που βρίσκετε, δεν υπάρχει ήχος, παρόλο που εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας.

Λύσεις: Πρόκειται για ένα διαλείπον σφάλμα της Apple TV που έχουν αναφέρει ορισμένοι χρήστες. Η καλύτερη λύση είναι να αναγκάσετε την επανεκκίνηση της Apple TV. Κάνετε αυτό στο Apple TV στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Επανεκκίνηση ; ή χρησιμοποιώντας το Siri Remote , πατώντας τα κουμπιά Home (TV) και Menu μέχρι να αναβοσβήνει η φωτεινή ένδειξη στο μπροστινό μέρος της συσκευής. ή αποσυνδέστε την τηλεόραση Apple, περιμένετε έξι δευτερόλεπτα και συνδέστε ξανά.

Το Siri Remote δεν λειτουργεί

Συμπτώματα : Ανεξάρτητα από το πόσες φορές κάνετε κλικ, συνομιλία ή σύρετε, δεν συμβαίνει τίποτα.

Λύσεις: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις και Συσκευές> Απομακρυσμένες στην Apple TV σας. Αναζητήστε το τηλεχειριστήριό σας στη λίστα και πατήστε το για να δείτε πόση μπαταρία έχετε αφήσει. Είναι πολύ πιθανό να έχετε εξαντλήσει την ισχύ, απλώς συνδέστε την σε μια πηγή ενέργειας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Lightning για να το επαναφορτίσετε.

Apple TV εκτός χώρου

Συμπτώματα: Έχετε κατεβάσει όλα τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές και ξαφνικά βρείτε ότι η Apple TV δεν θα μεταδίδει τη ροή της ταινίας σας επειδή λέει ότι έχει εξαντληθεί. Μην εκπλαγείτε από αυτό, η Apple TV είναι κατασκευασμένη για να είναι ένας σύντροφος μέσων ροής και τελικά δεν έχει χώρο στην ενσωματωμένη μνήμη.

Λύσεις : Αυτό είναι πραγματικά απλό, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Διαχείριση αποθήκευσης και περιηγηθείτε στη λίστα με τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας μαζί με το χώρο που καταναλώνουν. Μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε, καθώς μπορείτε πάντα να τις κατεβάσετε ξανά από το App Store. Απλά επιλέξτε το εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων και αγγίξτε το κουμπί "Διαγραφή" όταν εμφανιστεί.

Εάν καμία από αυτές τις προτεινόμενες λύσεις δεν λειτουργεί, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το ευρύτερο φάσμα προβλημάτων και λύσεων και / ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple.