Τι να κάνετε αν χάσετε την Apple TV σας Siri Remote

Ευτυχώς Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ελέγξετε την Apple TV σας χωρίς το τηλεχειριστήριο

Σύμφωνα με έρευνες, ο μέσος τηλεθεατής ξοδεύει πάνω από δύο εβδομάδες ψάχνει για χαμένα τηλεχειριστήρια κατά τη διάρκεια της ζωής τους - γι 'αυτό έχει νόημα να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο στη θέση του αν χάσετε το τηλεχειριστήριό σας Apple TV . Το μεγαλύτερο ελάττωμα των εξελιγμένων συσκευών Apple TV Siri Remote με ακόμη και τα πιο χαλαρά καθημερινά τηλεχειριστήρια είναι ότι μπορεί επίσης να χαθεί ή να χαθεί. Θα μπορούσε να είναι:

Δεν έχει σημασία τι είναι το πρόβλημα. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε για να το λύσετε:

(Εάν έχετε καταστρέψει το τηλεχειριστήριο, πιθανότατα γνωρίζετε ότι πιθανόν θα χρειαστεί να βγάλετε τα μετρητά για έναν απομακρυσμένο απομακρυσμένο Siri, αλλά η εύρεση των χρημάτων ($ 79) ή ακόμα και ο χρόνος για να το λύσετε θα πάρει χρόνο.)

Εδώ είναι οι επιλογές σας:

  1. Χρησιμοποιήστε την Απομακρυσμένη εφαρμογή σε iPad, iPhone ή Apple Watch
  2. Επαναπρογραμματίστε ένα παλαιότερο τηλεχειριστήριο ή Universal Remote
  3. Χρησιμοποιήστε ένα τηλεχειριστήριο Apple TV 3
  4. Χρησιμοποιήστε έναν ελεγκτή παιχνιδιών
  5. Χρησιμοποιήστε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth
  6. Αγοράστε ένα νέο Apple Siri Remote

1. Χρησιμοποιήστε την Απομακρυσμένη εφαρμογή

Εάν χρησιμοποιείτε μια τηλεόραση Apple, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιήσετε επίσης ένα iPhone, iPad ή iPod Touch, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν την δωρεάν εφαρμογή Remote. Εφόσον και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε την Apple TV σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch ως ελεγκτή της Apple TV χρησιμοποιώντας τις οδηγίες ρύθμισης που έχουν δημοσιευτεί προηγουμένως εδώ . Αυτό θα σας επιτρέψει να σύρετε γύρω από την οθόνη ρολογιού για να περιηγηθείτε στην οθόνη της Apple TV, να παίξετε και να διακόψετε το περιεχόμενο και πολλά άλλα, αλλά δεν παρέχει υποστήριξη Siri.

2. Χρησιμοποιήστε άλλο τηλεχειριστήριο ή τηλεχειριστήριο DVD

Εκτός από την απώλεια του Siri και την ευαισθησία αφής, ένα χτύπημα με τη χρήση ενός άλλου τηλεχειριστηρίου ή τηλεχειριστηρίου DVD για να ελέγχετε την Apple TV σας όταν χάσετε το επίσημο τηλεχειριστήριο είναι ότι θα πρέπει να το ρυθμίσετε πριν από την απώλεια αυτή. Δεδομένου ότι ο καθένας χάνει το απομακρυσμένο από καιρό σε καιρό, μπορεί να έχει νόημα να προγραμματίζετε τώρα για ένα τέτοιο γεγονός και να προγραμματίσετε το παλιό σας τηλεχειριστήριο πριν από τα πράγματα πηγαίνουν στραβά.

Για να ρυθμίσετε ένα παλιό τηλεχειριστήριο ή ένα τηλεχειριστήριο DVD, θα πρέπει να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ρυθμίσεις και συσκευές> Μάθετε απομακρυσμένα στην Apple TV σας. Χτυπήστε το κουμπί Έναρξη και θα περάσετε τη διαδικασία ρύθμισης του παλαιότερου ελέγχου - μην ξεχάσετε να επιλέξετε μια ρύθμιση συσκευής που δεν χρησιμοποιείται πριν ξεκινήσετε.

Η Apple TV σας θα σας επιτρέψει να ορίσετε έξι κουμπιά για να ελέγξετε την τηλεόρασή σας: Επάνω, Κάτω, Αριστερά, Δεξιά, Επιλογή και Μενού.

Δώστε στο τηλεχειριστήριο σας ένα όνομα. Τώρα μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε πρόσθετα στοιχεία ελέγχου όπως γρήγορη προώθηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω.

3. Χρησιμοποιήστε ένα παλιότερο Remote TV της Apple

Εάν διαθέτετε ένα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα παλαιότερο ασημί γκρι Apple Remote για να ελέγξετε την Apple TV 4. Αυτό συμβαίνει επειδή το κιβώτιο περιλαμβάνει έναν αισθητήρα υπερύθρων (IR) που λειτουργεί με το παλιό τηλεχειριστήριο της Apple TV. Για να αντιστοιχίσετε το Apple Remote με την Apple TV, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ρυθμίσεις και έπειτα, χρησιμοποιώντας το ασημί-γκρι τηλεχειριστήριο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάντε κλικ στο Pair Remote. Θα δείτε ένα μικρό εικονίδιο προόδου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Χρησιμοποιήστε τον ελεγκτή παιχνιδιών σας

Αν παίζετε παιχνίδια στην Apple TV, είναι πιθανό να έχετε ήδη έναν ελεγκτή τυχερών παιχνιδιών - είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσετε το gaming στην πλατφόρμα .

Για να συνδέσετε ελεγκτή παιχνιδιών τρίτου μέρους, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth 4.1:

  1. Ενεργοποιήστε τον ελεγκτή
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Bluetooth
  3. Άνοιγμα ρυθμίσεων> Ρυθμίσεις και συσκευές> Bluetooth στην Apple TV.
  4. Ο ελεγκτής παιχνιδιών σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα.
  5. Κάντε κλικ σε αυτό και οι δύο συσκευές πρέπει να αντιστοιχιστούν.

5. Χρησιμοποιήστε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ακολουθία αντιστοίχισης όπως παραπάνω για να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο Bluetooth στην Apple TV σας. Αφού δημιουργήσετε μια σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών, θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στα μενού της Apple TV, να θέσετε σε παύση και να επανεκκινήσετε την αναπαραγωγή και να μετακινήσετε μεταξύ εφαρμογών και σελίδων χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο, αν και δεν θα έχετε πρόσβαση στο Siri να είναι πολύ πιο εύκολη από το εικονικό πληκτρολόγιο στην οθόνη).

6. Εγκατάσταση νέου απομακρυσμένου συστήματος Siri

Θα χρειαστεί τελικά να δαγκώσετε τη σφαίρα και να επενδύσετε σε ένα ανταλλακτικό Siri Remote. Όταν φτάσει θα πρέπει να ζευγαρώσει αυτόματα με την Apple TV, αλλά αν η μπαταρία της πεθάνει ή θα πρέπει να αντιστοιχίσετε ένα νέο τηλεχειριστήριο θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Όταν κάνετε πρώτα κλικ σε ένα κουμπί στο νέο Siri Remote, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτό θα σας πει ένα από τα δύο πράγματα:

Εάν δεν εμφανίζεται κανένα από αυτά, θα πρέπει να συνδέσετε το νέο σας Siri Remote για να τροφοδοτήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα (ίσως μια ώρα) και στη συνέχεια να προσπαθήσετε ξανά. Αν αυτό δεν λειτουργεί ταυτόχρονα, πατήστε τα κουμπιά Μενού και Αύξησης έντασης στο τηλεχειριστήριο για τρία δευτερόλεπτα, πρέπει να επαναφέρετε και να επιστρέψετε στη λειτουργία αντιστοίχισης.