Τι είναι ένα αρχείο ET;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ET

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ET είναι ένα αρχείο Kingsoft Spreadsheets ή αρχείο WPS Spreadsheets Workbook, τα οποία και τα δύο δημιουργούνται με ένα λογιστικό φύλλο από το λογισμικό Kingsoft.

Όπως το σχήμα XLSX της Microsoft, τα αρχεία ET υποστηρίζουν διαγράμματα και τύπους και αποθηκεύουν δεδομένα σε σειρές και στήλες κελιών. Τα αρχεία ETT είναι παρόμοια, αλλά τα αρχεία προτύπων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών παρόμοιων αρχείων .ET.

Το λογισμικό Easiteach χρησιμοποιεί επίσης αρχεία ET, αλλά ως αρχεία μαθημάτων Easiteach για αποθήκευση κινούμενων εικόνων, εικόνων, κειμένου και άλλων πόρων διδασκαλίας.

Ορισμένα αρχεία ET μπορεί να είναι αρχεία δεδομένων του έργου της ETwin Electrodos de Tierra που χρησιμοποιούνται με ένα πρόγραμμα που μετρά τις εγκαταστάσεις του κέντρου μετασχηματισμού.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ET

Τα αρχεία ET που είναι αρχεία Kingsoft Spreadsheets μπορούν να ανοίξουν με αυτό το πρόγραμμα, καθώς και τα ελεύθερα υπολογιστικά φύλλα WPS. Θα πρέπει να μετατρέψετε το αρχείο ET εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο Microsoft Excel ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. Μεταβείτε στην επόμενη ενότητα για να μάθετε πώς.

Συμβουλή: Τα αρχεία ET μπορούν να δημιουργηθούν από το μηδέν, όπως κάθε άλλο προσαρμοσμένο υπολογιστικό φύλλο, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα υπολογιστικών φύλλων από τα παραπάνω για να δημιουργήσετε αρχεία ET από προ-κατασκευασμένο πρότυπο, όπως για ημερολόγια, λίστες υποχρεώσεων, προϋπολογισμούς, τιμολόγια και άλλα επαγγελματικές ή προσωπικές χρήσεις.

Ορισμένα αρχεία ΕΤ μπορεί να κρυπτογραφηθούν με ένα πρόγραμμα όπως το WPS Spreadsheets. πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης για αυτούς τους τύπους αρχείων ΕΤ πριν να μπορείτε να τα ανοίξετε και να τα επεξεργαστείτε. Ωστόσο, μπορεί να είναι δυνατό να ανοίξετε το κρυπτογραφημένο υπολογιστικό φύλλο εάν μετατρέψετε το αρχείο ET σε μια υποστηριζόμενη μορφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δωρεάν cracker κωδικού πρόσβασης του Excel .

Τα αρχεία μαθήματος Easiteach ανοίγουν χρησιμοποιώντας το λογισμικό Easiteach της RM Education. Έχουν επίσης Easiteach Next Generation Lite αλλά μπορούν να ανοίξουν μόνο άλλα σχετικά αρχεία όπως τα αρχεία ETNG, ETNT και ETTE.

Η ETwin Electrodos de Tierra ανοίγει αρχεία ET που χρησιμοποιούνται από αυτό το πρόγραμμα. Ο ιστότοπος είναι στα ισπανικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αγγλική μετάφραση για να διαβάσετε το κείμενο.

Σημείωση: Τα αρχεία EST μοιράζονται μερικά από τα ίδια γράμματα επέκτασης αρχείων με τα αρχεία ET, αλλά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Τα αρχεία EST είναι είτε αρχεία χάρτη δρόμων & συμβουλών ή αρχεία εκτιμήσεων κόστους κατασκευής. Το ίδιο ισχύει και για τα αρχεία ETL (Αρχείο καταγραφής συμβάντων της Microsoft) και ETA (Google Earth Placemark).

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ET, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία ET, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ET

Τα αρχεία υπολογιστικών φύλλων ET μπορούν να μετατραπούν σε XLSX και XLS χρησιμοποιώντας τα υπολογιστικά φύλλα Kingsoft ή τα υπολογιστικά φύλλα WPS. Απλά ανοίξτε το αρχείο στο πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και βρείτε το μενού Save για να επιλέξετε μια μορφή Excel για να την μετατρέψετε σε.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το αρχείο ET σε αρχεία PDF , HTML , CSV και άλλα παρόμοια αρχεία κειμένου χρησιμοποιώντας τα παραπάνω προγράμματα.

Εάν κάποιο από τα αρχεία ET που ανήκουν στα άλλα προγράμματα που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να μετατραπεί, είναι πιθανό ότι γίνεται μέσω του ίδιου λογισμικού που μπορεί να το ανοίξει, παρόμοιο με το πώς μετατρέπονται τα αρχεία Kingsoft Spreadsheets.

Περισσότερα βοήθεια με τα αρχεία ET

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ΕΤ και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.