Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία AFI

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου AFI είναι ένα αρχείο backup του AOMEI που δημιουργήθηκε από το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας AOMEI Backupper.

Τα αρχεία AFI διατηρούν φακέλους και αρχεία που έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας μέσω της εφαρμογής. Εάν το πρόγραμμα αποθηκεύει ένα αντίγραφο ασφαλείας ενός σκληρού δίσκου , θα χρησιμοποιήσει αντ 'αυτού την επέκταση αρχείου ADI.

Ορισμένα αρχεία AFI ενδέχεται να είναι Bitmap Graphic αρχεία Truevision, ειδικά εάν τα αρχεία είναι μικρά και υποψιάζεστε ότι είναι εικόνες κάποιου είδους.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο AFI

Τα αρχεία AFI που δεν είναι εικόνες πρέπει να ανοίξουν με ένα πρόγραμμα AOMEI Backupper, είτε το δωρεάν AOMEI Backupper Standard είτε το πληρωμένο AOMEI Backupper Professional. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επαναφέρετε στον υπολογιστή σας τα αρχεία που περιέχονται στο αντίγραφο ασφαλείας AFI.

Αν κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο AFI δεν ανοίγει το AOMEI Backupper, θα πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα μόνοι σας και να μεταβείτε στην καρτέλα Επαναφορά . Κάντε κλικ στο κουμπί Διαδρομή για να περιηγηθείτε στο αρχείο AFI (ή στο αρχείο ADI εάν πρέπει να επαναφέρετε ένα από αυτά).

Σημείωση: Κάποια αρχεία AFI μπορεί να προστατεύονται πίσω από έναν κωδικό πρόσβασης, οπότε θα πρέπει να τα εισαγάγετε μέσα από το AOMEI Backupper προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε την επαναφορά των αρχείων.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας από τη λίστα για να δείτε όλους τους φακέλους και τα αρχεία που περιέχονται σε αυτό. Απλά τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα από κάθε φάκελο ή αρχείο που θέλετε να επαναφέρετε. Εάν επιλέξετε τον ριζικό φάκελο στην κορυφή, θα μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να επιλέξετε πού θα πρέπει να αποκατασταθούν τα αρχεία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη επαναφοράς για να ξεκινήσετε την επαναφορά των περιεχομένων του αρχείου AFI.

Το IvanView μπορεί να ανοίξει αρχεία AFI που είναι αρχεία γραφικών, αλλά το πρόγραμμα είναι δωρεάν μόνο αν λάβετε τη δοκιμαστική έκδοση.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο AFI, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα ανοικτά αρχεία AFI, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο AFI

Τα αρχεία AFI που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το Backup του AOMEI δεν χρειάζεται να μετατραπούν σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Η προσπάθεια μετατροπής μπορεί να καταστρέψει το αρχείο και να χάσει όλα τα δεδομένα που έχετε δημιουργήσει.

Εάν έχετε ένα αρχείο AFI που είναι ένα αρχείο εικόνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Ivan Image Converter για να μετατρέψετε το αρχείο AFI σε PNG , TGA , BMP , JPG , TIFF , ICO και σε μερικές άλλες δημοφιλείς μορφές εικόνας.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας, βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε την επέκταση σωστά. Ορισμένα αρχεία μοιράζονται δύο ίδια γράμματα με τα αρχεία AFI, αλλά δεν ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο, όπως τα αρχεία AVI , AIFF, AIF, AIFC , AIT και AIR .

Ελέγξτε ξανά το επίθημα στο τέλος του αρχείου σας. Αν τελειώνει με μία από αυτές τις επεκτάσεις, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μορφή και τον τρόπο ανοίγματος του αρχείου. Εάν το αρχείο σας δεν βρίσκεται σε καμία από αυτές τις μορφές, ερευνήστε την επέκταση αρχείου, ώστε να βρείτε το πρόγραμμα που είναι υπεύθυνο για το άνοιγμα του αρχείου.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία AFI

Εάν, στην πραγματικότητα, έχετε ένα αρχείο AFI που δεν μπορείτε να ανοίξετε ή να μετατρέψετε, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου AFI και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.