Οι 7 καλύτερες κάρτες ήχου PC να αγοράσουν το 2018

Δείτε την επιλογή των κορυφαίων καρτών ήχου PC για ήχο, παιχνίδια και πολλά άλλα

Όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια στο PC, ο ήχος που προέρχεται από τον υπολογιστή σας μπορεί σίγουρα να είναι ένα κομμάτι της εμπειρίας "το κάνει ή να το σπάσει". Η ποιότητα της φυσικής του βίντεο και των παιχνιδιών συνεχίζει να βελτιώνεται με ρυθμό νευρικότητας και, με την εικονική πραγματικότητα να είναι η επόμενη εξέλιξη, ο ήχος είναι συχνά ένα παραβλεπόμενο μέρος της συνολικής εμπειρίας. Ενώ η εμπειρία ήχου που έρχεται με ένα τυχερό παιχνίδι ή κανονικό υπολογιστή είναι συχνά αρκετά καλό, η λήψη του υψηλότερης ποιότητας ήχου μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο καθημερινό παιχνίδι σας. Εξετάστε μία από αυτές τις κάρτες ήχου για την καλύτερη συνολική εμπειρία και μεταφέρετε τα παιχνίδια και τα πολυμέσα σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Σε σχετικά χαμηλή τιμή, η κάρτα ήχου Asus Xonar DSX PCIe 7.1 είναι ιδανική τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια. Συνδέοντας απευθείας την υποδοχή PCIe x1 που λειτουργεί με τις νεότερες μητρικές, η υποστήριξη του Xonar για ήχο surround 7.1 συνοδεύεται από πρόσθετη υποστήριξη για το OP-AMP που έχει αντικατασταθεί. Ο "λειτουργικός ενισχυτής" βοηθά στην ενίσχυση του σήματος, ώστε να παράγει ένα ισχυρό σήμα εξόδου και έτσι να παρέχει καλύτερο ήχο. Πέρα από τα ανταλλακτικά, το Xonar λειτουργεί για να φέρει hi-fi θέατρο απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας με υποστήριξη για DTS Connect, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της συνολικής ποιότητας ήχου. Η εισαγωγή της μηχανής ήχου GX2.5 της Xonar προσθέτει ένα εξαιρετικό βάθος ήχου για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, η υποστήριξη 192Κ / 24bit της Xonar ελαχιστοποιεί το σήμα σε θόρυβο και επιτρέπει την εστίαση αποκλειστικά στην απόδοση παιχνιδιών ή πολυμέσων. Kick EAX σε ταχύτητα για τα παλαιότερα παιχνίδια και θα βρείτε έναν ήχο εξίσου υψηλής ποιότητας που είναι συγκρίσιμο με 4K τηλεοράσεις upscaling παλαιότερες ταινίες σε HD για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας.

Διαθέτοντας έναν ενσωματωμένο ενισχυτή ήχου που προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές παιχνιδιών, το Asus Xonar GHX PCIe GX2.5 είναι μια εξαιρετική επιλογή προϋπολογισμού. Οι επιλογές παιχνιδιών VOIP, pro-gaming και exciter είναι ιδανικές ανάλογα με το επίπεδο παιχνιδιού σας και πόσο σοβαρό είστε σχετικά με την εμπειρία ήχου. Πέρα από την ενίσχυση, ο κινητήρας GX2.5 βοηθάει στην παροχή ρεαλιστικών εφέ 3D (έως 128 διαφορετικά ηχητικά εφέ) και όταν συνδυάζεται με μια εξίσου καλή κάρτα γραφικών, είναι μια ματιά στο μέλλον του τρισδιάστατου τυχερού παιχνιδιού και παρουσιάζει πόσο κρίσιμος είναι ο ήχος συνολική εμπειρία παιχνιδιού. Ο μπροστινός πίνακας αποστολής βύσματος θα μεταβαίνει αυτόματα από πίσω προς τα εμπρός όταν τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα και ρυθμίζει γρήγορα τον ήχο πριν ή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάζετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις σύνδεσης. Η συμπερίληψη του ήχου Dolby 5.1 Head HD έχει ως αποτέλεσμα τον ακριβή και βαθύ ήχο που επιτρέπει σε κάθε ήχο να αισθάνεται συναρπαστικό και να διατηρεί τους παίκτες επικεντρωμένους στο περιβάλλον γύρω τους.

Για τους gamers, μην κοιτάζετε πέρα ​​από το Creative Sound Blaster Z και τα πλήκτρα του για φιλικά προς το gamer ακουστικά χαρακτηριστικά που θα ενισχύσουν οτιδήποτε από τη Minecraft μέχρι τον πιο δημοφιλή shooter δράσης του σήμερα. Διαθέτει αναλογία σήματος προς θόρυβο 116dB, ενισχυτή ακουστικών 600ohm για ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης και πέντε διαφορετικές υποδοχές ακουστικών 3,5 mm (μπροστινά και πίσω ηχεία, υπογούφερ, ενισχυμένα ακουστικά και υποδοχή μικροφώνου). Συμπεριλαμβανόμενα με το Z είναι δύο διαφορετικοί τύποι λογισμικού για να το καταστήσετε κατάλληλο για εσάς, συμπεριλαμβανομένου του πίνακα ελέγχου της σειράς Z και της αλχημείας. Το τελευταίο σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την υποστήριξη EAX στα παλαιότερα παιχνίδια, ενώ ο πίνακας Z-Series επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της λειτουργικότητας της κάρτας ήχου με τον ισοσταθμιστή, την αλλαγή των προεπιλογών, την τροποποίηση των παραμέτρων του μικροφώνου και την ενεργοποίηση της λειτουργίας Scout για τη βελτίωση των υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων . Η εναλλαγή μεταξύ των ακουστικών και του συστήματος ηχείων απαιτεί κάτι παραπάνω από την εναλλαγή ενός διακόπτη, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε το δωμάτιό σας με βυθιζόμενο ήχο και να ρυθμίζετε εύκολα τα ακουστικά για να αποφύγετε τα μέλη της οικογένειας ή τους γείτονες να ξυπνούν.

Η ναυαρχίδα για το Sound Blaster είναι η ναυαρχίδα για έναν λόγο: είναι το κόσμημα της στεφάνης της ήδη στερλίνας τους. Το ZxR σας δίνει τον ήχο με το μυαλό σας σε ένα πολύ μικρό πακέτο παιχνιδιών. Για να ξεκινήσετε, σας δίνει σούπερ καθαρό ήχο σε ένα ασυναγώνιστο 124 dB, ενώ χρησιμοποιεί επίσης ένα DBPro κόρη σκάφους για ειδική, μη μητρική πλακέτα λειτουργία για επιπλέον oomph. Αυτή η ξεχωριστή εγκατάσταση ήχου σας δίνει επίσης καθαρότητα 99,9%, που είναι περίπου 90% καλύτερη από τη λειτουργία της μητρικής πλακέτας. Παρέχει ήχο σε 24-bit και 192 kHz με τεχνολογία ήχου SBX Prod Studio που σας προσφέρει ήχο ποιότητας στούντιο και ακόμη και εφέ 3D surround.

Μιλώντας για τον ήχο του στούντιο, ο ενσωματωμένος ενισχυτής ακουστικών λειτουργεί σε 600 ohms για τον παλιό ήχο στα κουτιά σας, ενώ υπάρχουν RCA και οπτικές εισόδους για high-quality (και ευέλικτο) in και out. Υπάρχει μια διεπαφή ελέγχου ήχου επιφάνειας εργασίας που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ των ακουστικών και των ηχείων, ενώ σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόζετε εύκολα την ένταση ήχου και το μικρόφωνο για την αναπαραγωγή της ομιλούμενης φωνής. Το σημείο τιμής είναι υψηλό, γι 'αυτό είναι ένα splurge, αλλά δεν θα είστε απογοητευμένοι όταν συνδέετε αυτό το πράγμα στον υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών σας.

Με κορυφαίο λόγο σήματος-θορύβου 124dB, το Asus Essence STX II μπορεί να αποδώσει έως και 64 φορές καλύτερη απόδοση από το υλικό ήχου που περιλαμβάνεται σε μια νέα αγορά υπολογιστή. Η κάρτα ήχου 7.1 καναλιών περιλαμβάνει ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών που μπορεί να υποστηρίξει έως και 600ohms για μέγιστη ποιότητα ήχου. Οι μηχανικοί της Asus έχουν επίσης προσθέσει πρόσθετες επιλογές ελέγχου κέρδους για ακουστικά IEM υψηλής ευαισθησίας, τα οποία τόσο οι audiophiles όσο και οι μουσικοί καθαροί θα αναγνωρίσουν ως απομονωμένο θόρυβο περιβάλλοντος για μια αδιάσπαστη εμπειρία ήχου. Το Asus λαμβάνει ρύθμιση ήχου σε ένα άλλο επίπεδο προσφέροντας εναλλασσόμενες υποδοχές op-amp που επιτρέπουν στους αγοραστές να δημιουργούν διαφορετικά timbres και ήχους συνδυασμούς μέχρι να βρουν την έκδοση του τέλειου ήχου. Ο ήχος surround ενισχύεται από την προσθήκη του Dolby Home Theatre που μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα πραγματικό κέντρο ψυχαγωγίας για οικιακούς κινηματογράφους με πραγματικά εντυπωσιακό και ρεαλιστικό ήχο που τοποθετεί τους χρήστες απευθείας στη δράση.

Εάν η δαπάνη πολύ ή ακόμα και λίγο σε μια κάρτα ήχου δεν είναι το φλιτζάνι τσάι σας, το Creative Sound Blaster Audigy FX είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το κτύπημα για το buck σας προσφέρει 5.1 ήχο surround που είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σας βοηθά να μετατρέψετε εύκολα τον υπολογιστή σας σε ένα κινηματογραφικό σύστημα ψυχαγωγίας. Με το SBX Pro Studio, το Audigy θα επεξεργαστεί ήχο πίσω από τις σκηνές για να παράγει τον καλύτερο ήχο με προηγμένη επεξεργασία ήχου. Ο ενισχυτής ακουστικών 600ohm προσφέρει μια ακόμα εξαιρετική εμπειρία χωρίς να θυσιάζεται ή να απαιτεί ένα ακριβά ακριβά ζεύγος ακουστικών για να έχετε τον καλύτερο δυνατό ήχο. Οι πρόσθετες προδιαγραφές περιλαμβάνουν στερεοφωνική πιστότητα 192KHz / 24-bit και αναλογία σήματος προς θόρυβο 106dB, καθώς και βραχίονα στήριξης μισού ύψους για την εγκατάσταση αυτής της κάρτας ήχου σε μικρότερους υπολογιστές. Η σύνδεση ενός συνόλου 5.1 αναλογικών ηχείων θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον καλύτερο δυνατό ήχο, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει εδώ ασπίδα EMI, έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας συμπερίληψης με άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η ηχητική κάρτα surround 7.1GHz Creative Sound Blaster Audigy PCIe RX διαθέτει ένα προηγμένο chipset που περιλαμβάνει τον κινητήρα EAX για τη δημιουργία και την εξαγωγή βελτιωμένου ήχου που χειραγωγεί τους παίκτες να γνωρίζουν πότε ο εχθρός βρίσκεται στο πίσω μέρος τους. Ο ήχος 7.1 καναλιών πολλαπλών καναλιών συνδυάζεται καλύτερα με ένα συμβατό σετ ηχείων για μέγιστη απόδοση, αλλά με ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών 600 Ω, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να βγάλετε ένα καλό ζεύγος ακουστικών. Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου Audigy RX προσθέτει εξειδικευμένο λογισμικό PC για πλήρη έλεγχο όλων των πτυχών της κάρτας ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να βρουν το ιδανικό βήμα, τόνο και μπάσο. Εάν το παιχνίδι δεν είναι ο σκοπός σας, η είσοδος διπλού μικροφώνου επιτρέπει τη σύνδεση δύο μικροφώνων ταυτόχρονα, ώστε εσείς και ένας φίλος να μπορούν να τραγουδούν και να εγγράφονται ταυτόχρονα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη είσοδο για εγγραφή μουσικής αν θέλετε να δημιουργήσετε το επόμενο άλμπουμ Billboard 100.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .