Τα 7 καλύτερα ηχεία Yamaha να αγοράσουν το 2018

Αποκτήστε τον καλύτερο δυνατό ήχο από αυτό το εμπορικό σήμα A-list

Με τα χρόνια, το Yamaha έχει γίνει ένα αξιόπιστο όνομα στις κατηγορίες μουσικών οργάνων και συσκευών ήχου. Ενώ τα σχέδιά του είναι αρκετά καλοδεχούμενα, η ποιότητα του ήχου δεν είναι τίποτα άλλο παρά. Και σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στην αγορά, τα ηχεία Yamaha παρέχουν με συνέπεια φανταστική αξία. Επομένως, αν ψάχνετε για ένα soundbar για να συνοδεύσετε τη νέα τηλεόρασή σας ή θέλετε ένα πλήρες ηχητικό σύστημα για να ανοίξετε τους γείτονές σας, δεν μπορείτε να πάτε στραβά με οποιοδήποτε από αυτά τα ηχεία της Yamaha.

Αν αγαπάτε την ιδέα ενός ηχείου που μπερδεύει με το περιβάλλον σας και δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο, θα θελήσετε να ανοίξετε για ένα ηχείο στο τοίχο. Και πιο συγκεκριμένα, το ηχείο Yamaha NS-IW760 σε τοίχο, το οποίο έχει διπλά γκρουπ κώνου 6.5 ιντσών και ένα tweeter μαλακού θόλου. Έχει απόκριση συχνότητας από 50Hz έως 24.000Hz, και έχει μέγιστη δυνατότητα εισαγωγής 130 Watt.

Αυτό το ηχείο μπορεί να εγκατασταθεί τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα και να ακούγεται εξαιρετικά και με τους δύο τρόπους. Ανάλογα με τη διάταξη του δωματίου σας, αυτή η ευελιξία μπορεί να είναι πολύτιμη. Ενώ ορισμένοι ακροατές διαμαρτύρονται για το ότι το ηχείο 23 ιντσών είναι λίγο μεγάλο, καθιστώντας το δύσκολο να το εγκαταστήσετε, η πλειοψηφία πιστεύει ότι ο αστρικός ήχος αναπληρώνει αυτό το μειονέκτημα. Τα χαμηλά είναι βαθιά, ενώ τα μέση και τα ψηλά είναι ισχυρά και καθαρά. Στην πραγματικότητα, κατά την πρώτη ακρόαση, κάποιος μπορεί να σφάλει τον ήχο σαν να έρχεται από ένα πολύ ακριβότερο ομιλητή. Λάβετε υπόψη ότι αυτό πωλείται ως ένα ηχείο, οπότε είναι πιθανότατα το καλύτερο για τη χρήση του κεντρικού καναλιού.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ηχεία στο τοίχο .

Παρά το μικρό τους μέγεθος, αυτά τα εσωτερικά / εξωτερικά ηχεία της Yamaha παράγουν εντυπωσιακό ήχο. Το γούφερ του είναι εκπληκτικά ισχυρό, παρέχοντας ακριβείς απαντήσεις μεσαίας και χαμηλής συχνότητας. Τα ψηλά είναι επίσης τραγανή και καθαρά, χάρη στα ισορροπημένα tweeters του θόλου. Διαθέτουν απόκριση συχνότητας από 80 Hz έως 20 kHz, ευαισθησία 87 dB / 2,83 V / 1 m και αντίσταση οκτώ ohm.

Η Yamaha διατηρεί το σχέδιο μάλλον απλό και απλό, το οποίο είναι απολύτως εντάξει όσον αφορά μας. Αντίθετα, για υπαίθρια ηχεία, ο όγκος και η αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι πιθανώς υψηλότερες προτεραιότητες. Αυτά τα ηχεία μπορούν να γίνουν πολύ δυνατά χωρίς παραμόρφωση, πολύ για την οργή των γειτόνων σας και μπορούν να αντέξουν στα στοιχεία καθώς είναι ανθεκτικά στα στάγδην, στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, η λύση τοποθέτησης U-bracket τους κάνει την τέλεια προσθήκη στην αυλή σας ή στην πισίνα.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα εξωτερικά ηχεία .

Σχεδιασμένο ειδικά για οικιακή χρήση, κάθε ηχείο NS-333 διαθέτει ένα tweeter αλουμινίου θόλου μιας ίντσας, τοποθετημένο μέσα σε ένα κέρατο κυματοδηγού, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μειώνει τον ήχο που αντανακλά ενώ κατευθύνει περισσότερα ηχητικά κύματα στα αυτιά σας. Αυτό συνδυάζεται με ένα γούφερ με κώνους μεμβράνης με μύτη πολυεστέρα (PMD) πέντε ιντσών, το οποίο αποτελείται από 30% λευκή ινδική μαργαριταρένια μαρμαρυγία.

Όσον αφορά τον ήχο, οι κορυφές δίνουν εκπληκτική λεπτομέρεια, ενώ η μεσαία γραμμή είναι ομαλή και υγρή. Καθώς μετακινείτε στα χαμηλότερα μέσα και τα μπάσα, ο ήχος δεν έχει τη διάτρηση που ελπίζαμε να δούμε, αλλά ακούγεται ακόμα καλά λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Ίσως η πιο εντυπωσιακή της ποιότητα, όμως, είναι ο σχεδιασμός του, ο οποίος έχει ένα μικρό αποτύπωμα και μια όμορφη μαύρη στιλπνότητα που το αξίζει να μην ακούει, αλλά και να κοιτάζει.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ηχεία βιβλιοθηκών σας βοηθά να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αν έχετε αγοράσει μια νέα τηλεόραση και θέλετε να την συμπληρώσετε με κάποιο ήχο δολοφόνων, σας συνιστούμε να κάνετε κινήσεις σε μια ηχητική γραμμή. Τι είναι ένα soundbar, ρωτάς; Είναι βασικά μια μπάρα που μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο ή να βρεθεί κομψά μπροστά από την τηλεόρασή σας για να δημιουργήσει ένα ευρύτερο πεδίο ήχου από ένα ενιαίο ντουλάπι ηχείων. Το αγαπημένο μας από την Yamaha είναι το ATS-1070.

Η κομψή ηχητική λωρίδα φιλοξενεί δύο tweeters τριών ιντσών, δύο οδηγούς μεσαίας διαμέτρου 2-1 / 8 ιντσών και δύο subwoofer τριών ιντσών σε διπλή θύρα, εκτός από μια θύρα μπάσων σε κάθε άκρο. Υπάρχει ένας ενισχυτής 30 watt αφιερωμένος στους μπροστινούς αριστερούς και τους μπροστινούς δεξιούς οδηγούς, καθώς και ενισχυτή 60 watt για τους οδηγούς μπάσων. Αν και δεν συνοδεύεται από υπογούφερ, έχει έξοδο, οπότε μπορείτε να προσθέσετε έναν ενσύρματο. Η είσοδος HDMI 2.0a της με το HDCP 2.2 σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε μια πηγή UHD 4K κατευθείαν στο soundbar επίσης. Συνολικά, παράγει εντυπωσιακό ήχο, το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο, το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας ή την εφαρμογή ελεγκτή Home Theatre της Yamaha μέσω του smartphone σας.

Διαβάστε περισσότερες κριτικές για τα καλύτερα ακουστικά που διατίθενται για αγορά online.

Παρόλο που δεν υπάρχει συνδυασμός προδιαγραφών που να μπορούν να περιγράψουν πραγματικά την απόδοση, ακούγοντας μερικές μόνο σημειώσεις στο NS-555 αποκαλύπτει ότι προσφέρει ένα θεαματικό εύρος που είναι τόσο καθαρό και καθαρό. Φιλοξενεί δύο κώνοι με κώνο μεμβράνης 6½ ίντσας με πολυμερές με έγχυση με μεμβράνη, το οποίο είναι ελαφρώς μικρό για κάτι που αναμένεται να παράγει χαμηλά μπάσα, συν τον οδηγό κώνου μεσαίας διαμέτρου 5 ίντσας και το tweeter αλουμινίου θόλου μιας ίντσας. Όπως και τα άλλα ηχεία αυτής της λίστας, ενσωματώνει τα κέρατα Waveguide της Yamaha για να ελαχιστοποιήσουν τον ήχο που αντανακλά ενώ κατευθύνει περισσότερα ηχητικά κύματα στα αυτιά σας. Χρησιμοποιεί επίσης την εσωτερική καλωδίωση του καλωδίου Monster για να εξασφαλίσει το πιο δυνατό σήμα. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα κύριο αριστερό δεξί ηχείο σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου όπου το μπάσο θα ενισχυθεί από ένα υπογούφερ.

Θέλετε να πάτε όλο εννέα ναυπηγεία; Ορίστε τον εαυτό σας με το σύστημα οικιακού κινηματογράφου YHT-3920UBL. Αποτελείται από ένα πακέτο ηχείων πέντε καναλιών (ένα κεντρικό κανάλι και τέσσερα ηχεία surround) καθώς και ένα subwoofer τριών ιντσών 100W. Περιλαμβάνει ακόμη και μια ειδική τεχνολογία βελτίωσης χαμηλής εμβέλειας, η οποία παράγει πλουσιότερα μπάσα που θα περίμενε κανείς από τέτοια μικρά ηχεία. Διαθέτει υποστήριξη για Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τη μουσική από τις έξυπνες συσκευές σας, καθώς και βίντεο 4K Ultra HD με συμβατότητα HDCP 2.2.

Ανάλογα με τη διάταξη του συστήματος οικιακού κινηματογράφου, η τοποθέτηση των πίσω ηχείων ενδέχεται να μην είναι δυνατή. Η απάντηση της Yamaha σε αυτό είναι το Virtual CINEMA FRONT, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε όλα τα ηχεία στο μπροστινό μέρος και να απολαμβάνετε ακόμα τον ήχο surround. Ανεξάρτητα από τη ρύθμισή σας, αυτό το σύστημα είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει μια εμπειρία εμβύθισης στον ήχο.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα κιτ εκκίνησης home theatre .

Ενώ τα ηχεία NS-AW392BL σίγουρα αξίζει να συνιστώνται ως φανταστικά εξωτερικά ηχεία, κερδίζουν την ψήφο μας για το πιο ευέλικτο. Κάθε ηχείο έρχεται με ένα βραχίονα που μπορεί να ρυθμιστεί με διάφορους τρόπους, καθιστώντας απλό να το τοποθετήσετε σε τοίχο, δάπεδο ή οροφή, βλέποντας πάνω, κάτω και ακόμη οριζόντια. Παρέχεται επίσης ένα σύνολο από πόδια από καουτσούκ για τοποθέτηση σε ράφια ή επιφάνεια εργασίας. Και λόγω της στεγανότητας που το καθιστά ανθεκτικό στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία, λειτουργεί εξίσου καλά σε εξωτερικούς χώρους όπως και σε εσωτερικούς χώρους.

Όποια και αν είναι η θέση τους, ο ήχος είναι εξαιρετικός. Το γούφερ 5,25 ιντσών και το υγρόψυκτος θόλος tweeter 0,75 ιντσών προσφέρουν μια ευρεία απόκριση συχνότητας από 60Hz έως 25kHz και είναι ευθυγραμμισμένα στο χρόνο για ακριβή απεικόνιση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .