Πώς να εφαρμόσετε ένα προστατευτικό οθόνης στο Smartphone ή στο Tablet σας

Συμβουλές και τεχνάσματα για την αποφυγή γρατζουνιών στην οθόνη σας

Όταν έχετε ήδη περάσει αρκετές εκατοντάδες δολάρια σε ένα νέο smartphone ή tablet , σκουπίστε ακόμα περισσότερα χρήματα για ένα πλαστικό κάλυμμα για να καλύψετε ότι η όμορφη οθόνη είναι μια σκληρή πώληση. Τα προστατευτικά οθόνης είναι μεγάλα θεωρητικά, αλλά οι εμπειρίες των περισσότερων ανθρώπων μαζί τους είναι λιγότερο από ευνοϊκές: αυτές οι κολλώδεις πλαστικές μεμβράνες είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, είναι μαγνήτες σκόνης και τείνουν να παγιδεύουν ενοχλητικές φυσαλίδες. Ειλικρινά, τίποτα δεν χτυπά τη γυμνή οθόνη της ολοκαίνουργιας συσκευής σας. Παρά τα μειονεκτήματα αυτά, εάν θέλετε να διατηρήσετε την οθόνη σας ή να την ασφαλίσετε από την καθημερινή φθορά, είναι σημαντικό να αγοράσετε ένα προστατευτικό οθόνης . Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την αγορά και την εφαρμογή προστατευτικών οθόνης για το πολύτιμο νέο σας gadget.

Προστατευτικά οθόνης έναντι υποθέσεων συσκευών

Ορισμένες θήκες smartphone και θήκες tablet προσφέρουν σαφείς πλαστικές οθόνες, με τις οποίες μπορείτε να προβάλετε ή να αλληλεπιδράσετε. οι περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, δεν προσφέρουν προστασία για την οθόνη μόλις ανοιχτεί η υπόθεση. Παρόλο που οι θήκες συσκευών με ενσωματωμένα προστατευτικά οθόνης φαίνονται σαν την ιδανική λύση "όλα-σε-ένα", τα πλαστικά καλύμματα είναι συχνά τόσο χοντρά, δεν είναι πολύ χρήσιμα και το χάσμα μεταξύ του πλαστικού και της οθόνης της συσκευής σας αποτελεί άλλο εμπόδιο πρόθεση αφής. Ένα προστατευτικό οθόνης, επειδή βρίσκεται ακριβώς πάνω από την οθόνη tablet ή smartphone, δεν μετατοπίζεται ή, στις περισσότερες περιπτώσεις, προσθέτει οτιδήποτε εμφανή χύμα. Αλλά υπάρχουν μειονεκτήματα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα προστατευτικά οθόνης είναι ένας πόνος που πρέπει να εφαρμοστεί.

Τι να ψάξει σε ένα προστατευτικό οθόνης

Προστασία εμπρός και πίσω πλήρους σώματος : Εάν σκοπεύετε να μεταπωλήσετε το smartphone ή το tablet σας, λάβετε ένα προστατευτικό οθόνης τόσο για το μπροστινό όσο και για το πίσω μέρος της συσκευής σας. Είναι εξίσου εύκολο να χαράξετε και να καταστρέψετε το πίσω μέρος ενός smartphone, όπως είναι το πίσω μέρος.

Προστατευτικά οθονών ειδικά για συγκεκριμένο μοντέλο: Αναζητήστε προστατευτικά οθόνης ειδικά σχεδιασμένα για το μοντέλο της συσκευής σας, καθώς αυτά τα προστατευτικά οθόνης διαθέτουν την πρόσθετη πλευρά και άλλες προσαρμοσμένες ταινίες που δεν προστατεύουν τα καθολικά προστατευτικά. Το Wrapsol είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές προστατευτικών οθόνης που βρήκα με τα προσαρμοσμένα προστατευτικά για το συγκεκριμένο κινητό μου τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή (ένα Motorola Cliq, που δεν συνιστάται ιδιαίτερα). Εκτός του ότι είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντέχει την καθημερινή κατάχρηση, το Wrapsol ταιριάζει τέλεια στο τηλέφωνό μου και προσθέτει υφή για να κάνει το τηλέφωνο πιο άνετο στη χρήση.

Πολλαπλά πακέτα : Η εφαρμογή ενός προστατευτικού οθόνης δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα που θα κάνετε στη ζωή σας, αλλά μπορεί να είναι ένα από τα πιο απογοητευτικά - γιατί θα πρέπει να είναι πραγματικά εύκολο. Ο καθένας σκέφτεται ότι τα προβλήματα ευθυγράμμισης, σκόνης και φυσαλίδων δεν θα είναι ένα ζήτημα επειδή έχει σταθερά χέρια ή έχει παίξει Λειτουργία πολλές φορές ως παιδί αλλά αυτά τα πράγματα δεν έχουν σχεδιαστεί για να προχωρούν ομαλά. Γι 'αυτό πολλοί από αυτούς έρχονται σε 3-πακέτα, έτσι μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά.

Anti-Glare : Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας στο φως του ήλιου πολύ, ίσως θελήσετε να ελέγξετε μερικά αποκαλούμενα προστατευτικά οθόνης με αντιθαμβωτική προστασία. Ενώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει αυτά τα είδη προστατευτικών οθόνης ακόμα, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό ματ οθόνης σε μια γυαλιστερή (ή ματ) οθόνη αν η αντανάκλαση είναι μια ανησυχία για σας.

Συμβουλές για την εφαρμογή του προστατευτικού οθόνης