Οι 10 καλύτερες περιπτώσεις iPhone για αγορά στο 2018

Προστατέψτε το iPhone σας με αυτές τις κορυφαίες μπαταρίες, πορτοφόλια και αδιάβροχες θήκες

iPhone περιπτώσεις είναι μια κορεσμένη αγορά, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για έναν καταναλωτή να βρει το σωστό. Έτσι, έχουμε συντάξει μια λίστα των καλύτερων περιπτώσεις iPhone από την άποψη του μεγέθους, του σχεδιασμού, καθώς και τη λειτουργικότητα, όλα φροντίζοντας παρά να μην σπάσει την τράπεζα. Είτε θέλετε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας είτε να κολυμπήσετε με το τηλέφωνό σας για να τραβήξετε φωτογραφίες κάτω από το νερό, σας έχουμε καλύψει με τις κορυφαίες θήκες για iPhone να αγοράσουν το 2018.

Το iPhone X είναι ένα από τα πιο όμορφα τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια (αυστηρά επειδή είναι βασικά 100 τοις εκατό οθόνη), έτσι δεν θέλετε ένα μεγάλο ογκώδες υπόθεση που απομακρύνεται από την αισθητική. Αλλά, επίσης, δεν θέλετε να καταστρέψετε τη νέα σας επένδυση στην πρώτη πτώση. Η θήκη TOZO ταιριάζει και στους δύο λογαριασμούς. Για αρχάριους, είναι μόνο 0,35 χιλιοστά πάχος, έτσι ταιριάζει στο τηλέφωνο σαν γάντι, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο από σκληρό, ματ, ημιδιαφανές μαύρο πλαστικό που θα αποτρέψει το να ξεκολλήσει από το χέρι σας και να το προστατεύσει από τις γρατζουνιές και τα δευτερεύοντα σταγόνες.

Η περιοχή που βρίσκεται ακριβώς γύρω από την κάμερα (η οποία προεξέχει λίγο από το τηλέφωνο) ανυψώνεται με ένα χείλος έτσι ώστε μια πτώση στην πλάτη να μην σπάει το φακό της κάμερας. Επίσης, επειδή η θήκη είναι τόσο λεπτή και συναρμολογείται, υπάρχουν τρύπες που κόβονται ακριβώς για τους rocker, την κεραία και ακόμη και τις μικροσκοπικές ατομικές τρύπες για κάθε μια από τις κάτω θύρες μικροφώνου. Συνολικά, πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση κρέατος και πατάτας που θα αφήσει την ομορφιά του τηλεφώνου να λάμψει χωρίς να την αφήσει τόσο ευάλωτη σαν το τηλέφωνο να μην έχει υπόθεση.

Η θήκη μπαταρίας iPhone X από την Alpatronix διαθέτει μια μπαταρία 4200 mAh που παρέχει 150% επιπλέον χρέωση, δίνοντάς σας ουσιαστικά δυόμισι πλήρεις χρεώσεις στο τηλέφωνό σας με ένα μόνο πάτημα. Η θήκη προστατεύει με ένα φύλλο προστασίας 360 ° που έχει επίσημα πιστοποιηθεί από την Apple για να λειτουργεί με όλες τις λειτουργίες και κουμπιά του τηλεφώνου, έτσι ώστε να έχετε την προστασία και τη λειτουργικότητα δεμένα μεταξύ τους.

Η κατασκευή δύο τεμαχίων επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση, η οποία δεν θα σας αναγκάσει να λυγίσετε το τηλέφωνό σας έξω από το περίβλημα. Ο φορτιστής USB περνάει επίσης τη σύνδεση, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στην περίπτωση που φορτίζετε και συγχρονίζετε. Αλλά η πραγματική κάρτα κλήσης για την υπόθεση είναι ότι περνά μέσα από την ασύρματη φόρτιση Qi που έβαλε η Apple στο τηλέφωνο. Είναι μια μεγάλη υπόθεση γιατί αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει συμπεριλάβει την ασύρματη φόρτιση στο τηλέφωνό τους από το κιβώτιο, οπότε θα ήταν κρίμα να την καλύψουμε με μια υπόθεση. Αυτή η υπόθεση δεν το κάνει αυτό.

Ένα από τα ισχυρότερα σημεία πώλησης του iPhone είναι ο κομψός σχεδιασμός του. Γιατί λοιπόν να κρύβετε το κομψό τηλέφωνο πίσω από μια ογκώδη ή λιτή περίπτωση; Η οικογένεια της Caseology's Envoy προσφέρει μια ποικιλία εξελιγμένων σχεδίων που ενισχύουν το λεπτό προφίλ του iPhone 7 / iPhone 8 προστατεύοντας ταυτόχρονα το τηλέφωνο με μια καλά σχεδιασμένη θήκη.

Η προστατευτική αντοχή της θήκης βασίζεται στην αυξημένη προστασία στεφάνης για προστασία της οθόνης σας ενώ επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε θύρες και κουμπιά. Ένας συνδυασμός TPU απορροφητικών κραδασμών και ανθεκτικού πολυανθρακικού παρέχει μια άμυνα δύο επιπέδων που έχει δοκιμαστεί με πτώση για να διασφαλίσει ότι το τηλέφωνό σας παραμένει ασφαλές.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από κομψά σχέδια, ένα από τα οποία είναι σίγουρο ότι ταιριάζει στο στυλ σας. Μια μαύρη θήκη από ανθρακονήματα είναι καθαρή και μετριοπαθής, ενώ η δερμάτινη μπεζ και η βελανιδιά προσδίδουν μεγαλύτερη οπτική γεύση χωρίς να φαίνονται λαμπερά. Όλες οι περιπτώσεις είναι εύκολο να κουμπώνουν και να απενεργοποιούν το τηλέφωνό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε στυλ έξω ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα iPhone 7 και iPhone 8 που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Θέλετε τρία πράγματα από μια θήκη για μπαταρίες iPhone: πιστοποιημένο από την Apple υποδοχή, ανθεκτικό σχέδιο και ισχυρή μπαταρία που κρατάει το τηλέφωνό σας φορτισμένο. Το Nero7 ελέγχει και τις τρεις κατηγορίες και έχει ακόμη και μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά για εκκίνηση.

Κατ 'αρχάς, το τηλέφωνο διαθέτει θύρα αστραπής με πιστοποίηση MFI, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για μια φθηνή φίσα που να καταστρέφει τη μπαταρία σας ή για να παρέχει χαμηλή φόρτιση. Αντ 'αυτού, επωφελείστε από την ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που γεμίζει το τηλέφωνό σας με την ίδια ταχύτητα με τον φορτιστή.

Αλλά μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία δεν σημαίνει πολλά για ένα σπασμένο τηλέφωνο. Το Nero7 έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι τόσο ανθεκτικό όσο και οι καλύτερες προστατευτικές θήκες, με προφυλακτήρα διπλής έγχυσης και πίσω πλάκα σκληρού περιβλήματος για προστασία από οποιεσδήποτε τυχαίες σταγόνες. Η λεπτή μαύρη σχεδίαση είναι χαμηλού κλειδιού με ελκυστικό φινίρισμα και οι θύρες ακουστικών ηχείων προσανατολισμένες προς τα εμπρός ανακατευθύνουν τον ήχο για αύξηση της έντασης.

Η θήκη μπαταριών iPhone 6 / 6s της Anker παρουσιάστηκε στο περιοδικό Time Magazine και το περιοδικό The Wall Street Journal και συχνά αναφέρεται ως η περίπτωση μπαταρίας αριθ. 1 iPhone 6.

Αν έχετε κουραστεί να χρειάζεται να επαναφορτίζετε συνεχώς το iPhone σας μόνο για να έχετε μια ολόκληρη μέρα ζωής της μπαταρίας, αυτή η περίπτωση είναι για σας. Η χωρητικότητα της μπαταρίας 2850mAh παρέχει επιπλέον 60 ώρες ήχου, 16 ώρες χρόνο ομιλίας 3G, 13 ώρες βίντεο, 12 ώρες περιήγησης στο web ή 3 ώρες τρισδιάστατων παιχνιδιών για το iPhone 6.

Η περίπτωση δεν είναι πάρα πολύ ογκώδης είτε, προσθέτοντας μόνο 23 ίντσες στο iPhone σας, μέτρησης 6.02 x 2.74 x .53 ίντσες και ζυγίζει μόνο 3.04 ουγκιές. Και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας, καθώς η υπόθεση είναι πιστοποιημένη από την Apple MFi, η οποία επιτρέπει πλήρη φόρτιση και συγχρονισμό χωρίς να κλείνει ή να αποσυνδέεται. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε δεδομένα ή να φορτίσετε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο Micro USB, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να αφαιρέσετε την θήκη της μπαταρίας. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό κέλυφος με ανυψωμένες ακμές σχεδιασμένο να προστατεύει το τηλέφωνό σας από προσκρούσεις και σταγόνες και έχει τελειώσει ένα πολυτελές ματ που εξασφαλίζει μια ασφαλή πρόσφυση.

Οι χρήστες του Amazon ανέφεραν ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την περίπτωση φαίνεται λίγο φθηνό, αλλά ικανοποιούνται συνολικά με την παρεχόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Άλλοι χρήστες δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον έλεγχο της στάθμης φόρτισης της μπαταρίας και ότι μόλις την συνδέσετε σε μια πρίζα, τόσο η θήκη όσο και η φόρτιση του iPhone ταυτόχρονα - χρειαζόντας έτσι μια πλήρη φόρτιση και για τις δύο μπαταρίες.

Ολόκληρο το πακέτο περιλαμβάνει την θήκη, ένα καλώδιο Micro USB, ένα καλώδιο προέκτασης ήχου, έναν καλώς υποδεικνυόμενο οδηγό και μια εγγύηση 18 μηνών μαζί με την εξυπηρέτηση των πελατών που έχουν δηλώσει οι χρήστες του Amazon είναι κορυφαία στη διασφάλιση της διασφάλισης ποιότητας.

Η θήκη κινητού τηλεφώνου FYY είναι ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 για περιπτώσεις κινητών τηλεφώνων στο Amazon. (Αγόρασα αυτήν την υπόθεση επειδή προτιμώ να έχω όλα τα τιμαλφή μου σε ένα μέρος και ήταν μια πολύτιμη επένδυση.)

Η θήκη πορτοφολιών FYY iPhone 6S είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας PU δέρμα premium. Το εσωτερικό του διαθέτει τρεις υποδοχές καρτών σχεδιασμένες για να μπορείτε να τοποθετήσετε τη χρεωστική σας κάρτα, την πιστωτική σας κάρτα ή την ταυτότητα ενώ είστε εν κινήσει. Στο πίσω μέρος της θήκης υπάρχει κιγκλιδωτό, το οποίο είναι χρήσιμο όταν παρακολουθείτε ταινίες ή συνομιλείτε με βίντεο. Η υπόθεση μετράει 8,5 x 5,2 x 0,6 ίντσες και ζυγίζει 4 ουγγιές, οπότε δεν είναι πολύ ογκώδης και αισθάνεται σαν ένα γεμάτο πορτοφόλι.

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πορτοφόλι, ίσως χρειαστεί να συνηθίσετε στη μικρή τσέπη που σκουπίζει τα χρήματά σας. (Τελειώνω να χρεώνω τους λογαριασμούς μου σε δολλάρια τουλάχιστον τρεις φορές για να ταιριάζουν). Από το συν, από την πλευρά, όλα τα λιμάνια είναι εύκολα προσβάσιμα. Και υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε, όπως χρυσό, κόκκινο, καφέ και λεβάντα, λεοπάρδαλη εκτύπωση και πολλά άλλα.

Ανησυχείτε για την ακτινοβολία; Υπάρχει μια υπόθεση iPhone γι 'αυτό. Κατασκευασμένο για το iPhone 6 ή το 6ο, το Pong Sleek μπορεί να μειώσει την έκθεση σε ακτινοβολία έως και 67% σε σχέση με ένα γυμνό τηλέφωνο (ή έως και 89% περισσότερο από το όριο FCC SAR).

Μόλις τοποθετήσετε το smartphone σας, η κεραία Pong θα ζευχθεί αυτόματα με την κεραία μέσα στο iPhone 6 / 6s σας. Έχει δοκιμαστεί στα ίδια ανεξάρτητα εργαστήρια που ελέγχουν τη συμμόρφωση των ασύρματων συσκευών με τις απαιτήσεις των κυβερνήσεων των ΗΠΑ (FCC), της Ευρωπαϊκής (CE), της Καναδικής (CA) και της Αυστραλίας (ACA) - αυστηρό μέτρο που απαιτείται για μια σοβαρή περίπτωση από τους ισχυρισμούς του. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RF θα σας προστατεύσει από την ακτινοβολία της κεραίας σας, διατηρώντας παράλληλα το σήμα του τηλεφώνου σας

Εκτός από την ικανότητά του να μειώνει τις εκπομπές που προκαλούν καρκίνο, αυτή η περίπτωση είναι επίσης μεγάλη για την παροχή προστασίας για το iPhone σας. Δοκιμασμένο από τα αμερικανικά στρατιωτικά πρότυπα πτώσης, η υπόθεση μπορεί να προσφέρει προστασία από πτώσεις τεσσάρων ποδιών. Και δεν είναι πολύ ογκώδες: Η υπόθεση μέτρα 6,75 x 1,25 x 4,25 ίντσες, ζυγίζει μόνο 0,3 ουγκιές και παρέχει ανοικτή πρόσβαση σε όλες τις θύρες και λειτουργίες. Το Pong παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν. Τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα.

Ψάχνετε να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι, αλλά θέλετε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες ή να αποφύγετε να το παρακολουθείτε από μακριά; Πάρτε το μαζί σας στην πισίνα ή στη θάλασσα με την θήκη JOTO CellPhone Dry Bag (διαθέσιμη για το 6, 6S ή 6S Plus). Είναι ο νούμερο 1 καλύτερος πωλητής στο Amazon για αδιάβροχα κινητά τηλέφωνα.

Η θήκη JOTO CellPhone Dry Bag είναι πιστοποιημένη με IPX8 αδιάβροχη, που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί βάθος 100 ποδιών. Η θήκη διαθέτει μια απλή θύρα πρόσβασης και κλειδαριά, η οποία διατηρεί το νερό, το χιόνι, τη σκόνη, την άμμο και τη βρωμιά και διατηρεί την πλήρη οθόνη αφής.

Αν και η περίπτωση είναι κάπως ογκώδης, δίνοντας την αίσθηση μιας τσάντας, μετρά μόνο 2 x 6.7 x 3.9 ίντσες. Υπάρχει ένα σαφές παράθυρο τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω πλευρά, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να τραβήξετε φωτογραφίες, να παρακολουθήσετε βίντεο ή να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ βρίσκεστε στο νερό. Η θήκη μπορεί να χωρέσει σε κάθε έξυπνο τηλέφωνο με διάμετρο 6 ιντσών και διαθέτει ιμάντα λαιμού για εύκολη μεταφορά. Τα χρώματα έρχονται σε κάθε στυλ: μαύρο, λευκό, πράσινο, μπλε, ματζέντα και camo.

Οι χρήστες που είναι πιο ενεργοί και δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το smartphone στο σπίτι τους όταν ασκούν τα παιδιά θα πρέπει να επενδύσουν στην θήκη περιβραχιόνων Triandium ArmTrek για το Apple iPhone 6 ή 6s.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό σε τέντωμα νεοπρένιο, έτσι ώστε να κάμπτεται εύκολα, να κάμπτεται, να περιστρέφεται και να αναδιπλώνεται χωρίς την κάμψη. Έρχεται με μια λαβή άνεση που κρατά τη ζώνη σταθερά στο βραχίονά σας κατά τη διάρκεια προπονήσεων και τρέξιμο, και διαθέτει ακρίβεια διακοπών για εύκολη πρόσβαση στα φορτιστή και τις υποδοχές ακουστικών. Το σύνολο μετράει 7.1 x 6.3 x .4 ίντσες και ζυγίζει 2.4 ουγκιά, καθιστώντας το λίγο μεγαλύτερο από τις άλλες περιπτώσεις του καταλόγου, λόγω των ενεργών προσδοκιών του.

Η θήκη είναι εφοδιασμένη με ένα ρυθμιζόμενο velcro περιβραχιόνιο iPhone με πολλαπλές υποδοχές που θα χωρέσει σε οποιοδήποτε μέγεθος βραχίονα μέχρι 14 ίντσες. Η συμβατότητα της οθόνης αφής σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας μέσω του προστατευτικού καλύμματος της οθόνης, διευκολύνοντας την απάντηση κλήσεων, τη διαχείριση της λίστας αναπαραγωγής ή την ενεργοποίηση του χρονόμετρου χωρίς να αφαιρέσετε το τηλέφωνό σας. Η θήκη είναι επίσης ανθεκτική στο νερό και ανθεκτική στον ιδρώτα. Μια άλλη έξυπνη λειτουργία: Στην άκρη μιας μπάντας υπάρχει μια ενσωματωμένη τσέπη κλειδιού που αποθηκεύει το κλειδί του σπιτιού σας ενώ ασκείστε.

Η εταιρεία παρέχει μια εγγύηση διάρκειας ζωής, ώστε να συμβεί να σπάσει την υπόθεση. Μερικοί χρήστες του Amazon αγαπούν ότι η υπόθεση δεν ερεθίζει το χέρι τους, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι το velcro φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραμείνει στη θέση του. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε, γκρι, πράσινο, ροζ, μοβ, κόκκινο και λευκό.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα περιβραχιόνια fitness διαθέσιμα στην αγορά σήμερα.

Η σειρά Caseology της σειράς Caseology είναι εξαιρετικά κομψή και μινιμαλιστική, με διαστάσεις 3,6 x 0,6 x 6,5 ίντσες και ζυγίζει μόνο 0,3 ουγκιές. Η θήκη έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση με στρογγυλεμένες άκρες και μαλακή επίστρωση για άνετη και εύκολη πρόσφυση. Παρά το απλό σχεδιασμό της, η θήκη διαθέτει αξιόπιστη προστασία με το μανίκι TPU και τον προφυλακτήρα από πολυανθρακικό, που παρέχουν δύο στρώματα προστασίας από σταγόνες. Η επένδυση υψηλής αντοχής σε γρατζουνιές κρατά το πίσω μέρος της θήκης καθαρό και παρθένο. Οι χρήστες του Amazon έχουν επαινέσει την υπόθεση για τις δυνατότητες σχεδίασης και προστασίας του, δηλώνοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Τα χρώματα έρχονται σε χρυσό, ασήμι, μαύρο άνθρακα και χρυσό σέπια.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .