Οι 14 καλύτερες περιπτώσεις Android για αγορά στο 2018

Προστατέψτε το Android smartphone σας με αυτές τις κορυφαίες περιπτώσεις

Αν θέλετε να προστατέψετε το smartphone Android OS, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις σχεδιασμένες για μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Note 8, το Google Pixel 2, το LG V30 ή το Samsung Galaxy S8. Υπάρχει υπόθεση για όλους, είτε είστε σε προϋπολογισμό είτε αναζητάτε κάτι που ξεχωρίζει ή ακόμα και διπλασιάζεται ως πορτοφόλι. Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες περιπτώσεις smartphone για τους Androids.

Αυτή η θήκη πορτοφολιών Maxboost folio στέκεται στο νέο Pixel 2 σε αριστοκρατικό δερμάτινο δέρμα, παρέχοντας παράλληλα άφθονο χώρο για μεταφορά καρτών και μετρητών. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από PU δέρμα, που είναι τόσο όμορφη και υψηλής ποιότητας, και παρέχει μεγάλη προστασία στο μπροστινό, πίσω και τις γωνίες του τηλεφώνου σας.

Η θήκη κλείνει μαγνητικά, οπότε δεν θα μπερδευτείτε με αδέξια κουμπιά και κουμπιά. Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις υποδοχές καρτών για αναγνωριστικά και πιστωτικές κάρτες και υπάρχει εξωτερική αποθήκευση στο εξωτερικό για μετρητά ή περισσότερες κάρτες. Έχουν προσθέσει σε ακριβείς εγκοπές για τα ηχεία και τα κουμπιά, οπότε η θήκη δεν θα μείνει στον δρόμο και έχουν ακόμη δουλέψει σε μερικές αυλακωτές αυλακώσεις έτσι ώστε η θήκη να διπλασιάζεται ως οριζόντια βάση για ανοιχτή θέαση. Για να το ολοκληρώσετε, το Maxboost υποστηρίζει τα περιβλήματά τους με περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής, οπότε αν αποτύχουν κάποια από τις θήκες ή οι τσέπες, τότε έχουν την πλάτη σας (και το τηλέφωνό σας).

Η θήκη Spigen Tough Armor είναι περισσότερο από αρκετή για να προστατεύσει το ολοκαίνουργιο σας Galaxy Note 8, το οποίο ίσως ήδη ελπίζατε να αντιμετωπίσετε σαν νεογέννητο μωρό. Η θήκη είναι κατασκευασμένη με στρατιωτική προστασία διπλού στρώματος με σώμα TPU και πίσω από πολυανθρακικό. Ενσωματωμένο με αυτά τα δύο στρώματα είναι τεχνολογία αερόστρωμνα έτσι ώστε, ενώ τα ίδια τα υλικά είναι τραχιά και ανθεκτικά στις ζημιές, υπάρχει ένα επιπλέον στρώμα μαξιλαριού που λειτουργεί ακριβώς όπως οι τσέπες αέρα σε ένα κουτί αυγών. Έχουν δοκιμαστεί ακόμη και πτώση για αντοχή σε 46 ίντσες μέχρι 26 διαφορετικές φορές.

Οι διαστάσεις είναι 3,1 x 6,6 x 0,5 ίντσες, οπότε δεν θα προσθέσει έναν τόνο επιπλέον όγκου στο ήδη μεγάλο μέγεθος της συσκευής. Έχουν επίσης ενσωματωθεί ένα ενισχυμένο kickstand που αναδιπλώνεται σε σχέση με τη δομή της θήκης για να επιτρέπει την ανοιχτή θέαση χωρίς να καταλαμβάνει χώρο όταν βγαίνει μακριά. Υπάρχουν ακριβείς εγκοπές για τα ηχεία και τη θύρα USB και υπάρχουν κουμπιά απόκρισης στις πλευρές που λειτουργούν ακριβώς όπως πιέζετε τα πραγματικά κουμπιά του τηλεφώνου.

Η σειρά κλουβιών Clarium από το Trianium επιτυγχάνει μια ισορροπία δολοφόνων μεταξύ της όμορφης, έντονης σαφής εμφάνισης και της ασυναγώνιστης προστασίας από τις κρούσεις. Αυτό το ιδιαίτερο είναι εξαιρετικό, διότι δείχνει τα βλέμματα του Google Pixel 2 XL, τα οποία έχουν σημειώσει σημαντικά σημεία για το τηλέφωνο στην τεχνολογική βιομηχανία (μερικοί κριτικοί το βλέπουν ακόμα καλύτερα από τον μικρότερο αδερφό του, το τυπικό Pixel 2). Συνδυάζουν υλικό TPU απορρόφησης κραδασμών για το κάλυμμα, με ένα πρόσθετο, άκαμπτο πλαστικό φύλλο οπίσθιου πλακιδίου που είναι βασικά καθαρό ως γυαλί, ώστε να μπορείτε να το δείτε στο τηλέφωνο στο πίσω μέρος. Σε μόλις 0,6 ουγκιές, το πράγμα είναι φως φως, και έχουν σχεδιαστεί με ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ, έτσι δεν προσθέτει περιττό όγκο στο τηλέφωνο.

Έχουν επίσης διαμορφωθεί για να ταιριάζει στο τηλέφωνο με ακριβείς εγκοπές για όλες τις θύρες, τα κουμπιά και τα ηχεία, και ταιριάζει τόσο καλά ώστε ίσως να ξεχάσετε ακόμη και ότι υπάρχει μια θήκη στο τηλέφωνό σας. Και, πέρα ​​από την αστρική προστασία σταγόνων, έχουν κάνει τις άκρες λίγο πιο υφή και κολλώδη, έτσι ώστε να ταιριάζει όμορφα στο χέρι σας χωρίς να γλιστρήσει - γεγονός που είναι πολύ σημαντικό με τη νέα Google για συμπίεση-κλήση Βοηθητικό χαρακτηριστικό.

Αντικειμενικά, το LG V30 είναι ένα πανέμορφο τηλέφωνο, οπότε επιλέγοντας μια θήκη που καλύπτει ότι ακριβώς δεν θα κάνει. Το Cubevit Crystal Clear είναι το είδος της πιο slickest, καθαρότερης περίπτωσης που μπορείτε να πάρετε και έχει μια αστρική βαθμολογία χρήστη του Amazon πάνω από αυτό. Η εταιρεία έχει καταβάλει προσπάθειες για να βεβαιωθεί ότι το μαλακό αλλά και ανθεκτικό υλικό είναι ένα πραγματικά καθαρό χρώμα (εξ ου και το όνομα χρώματος "Crystal Clear"), έτσι ώστε το ακουστικό V30 να δείχνει εξαιρετικά, μακριά από τα κουμπιά και τους φακούς της κάμερας για να τα δείξετε χωρίς να τα αφήσετε εκτεθειμένα.

Οι εμπρόσθιοι άκρες ανυψώνονται πάνω από το τηλέφωνο, οπότε η πτώση με το πρόσωπο ή το πτύωμα δεν θα βλάψει την οθόνη στις περισσότερες περιπτώσεις και το υλικό TPU έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από γρατζουνιές και μικρές πτώσεις παντού. Η εύκαμπτη και εύκολη εγκατάσταση σημαίνει ότι παίρνετε το τηλέφωνο μέσα και έξω είναι ένα αεράκι και το λεπτό προφίλ και η λαβή της υφής θα εξασφαλίσουν ότι το τηλέφωνο παραμένει λεπτό και απτό, ενώ δεν γλιστράει από τα χέρια σας. Επιπλέον υπάρχει εγγύηση που περιλαμβάνεται, μόνο σε περίπτωση που η περίπτωση αποτύχει απροσδόκητα. έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε ο ένας τον άλλο τρόπο.

Αυτή η θήκη της σειράς OtterBox Commuter Series σχεδιάστηκε ειδικά για το Galaxy S8.

Μας άρεσε η μάρκα OtterBox εδώ και αρκετό καιρό, καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένο με το υψηλότερο επίπεδο προστασίας στο μυαλό. Ναι, είναι συνήθως λίγο πιο ακριβό, αλλά το τηλέφωνό σας είναι ένας απίστευτα ακριβός υπολογιστής που ταιριάζει στο χέρι σας, γι 'αυτό αξίζει λίγα επιπλέον δολάρια.

Το OtterBox Commuter για το Galaxy S8 έχει λεπτό σχεδιασμό, έτσι ώστε το τηλέφωνο να μπορεί να χωρέσει ακόμα στην τσέπη σας και να έχει προστασία διπλής επίστρωσης με μαλακό εσωτερικό στρώμα και συμπαγές εξωτερικό στρώμα. Οι θύρες του τηλεφώνου καλύπτονται για να αποφευχθεί η εισροή σκόνης και σκόνης. Και αν θέλετε μια πολύχρωμη θήκη, η OtterBox έχει φροντίσει με μαύρα, πράσινα, πράσινα, μπλε και μωβ θήκες.

Ειδικά για το Pixel, επιλέξτε ανάμεσα σε ασήμι, gunmetal και μαύρο, τα οποία είναι όλα τα υποτιμημένα και εξελιγμένα χρώματα που τονίζουν το λεπτό προφίλ του Pixel. Στην πραγματικότητα, η υπόθεση κάνει σπουδαία δουλειά για να παίξει στα δυνατά σημεία του Pixel αντί να χτυπήσει την προσοχή με ένα φανταχτερό σχέδιο.

Το αυξημένο χείλος και η εξαιρετική προστασία διπλού στρώματος με έναν εύκαμπτο προφυλακτήρα και την τεχνολογία Air-Cushion παρέχουν στρατιωτική προστασία για το τηλέφωνο. Τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης δεν προεξέχουν από την θήκη, αλλά καθιστούν εύκολο το πάτημα παρόλα αυτά. Η θήκη ανακατευθύνει επίσης τα ηχεία προς το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, ενισχύοντας τον ήχο στα ήδη φοβερά ηχεία.

Η θήκη Galaxy S7 Edge EasyAcc είναι κατασκευασμένη από ένα εξαιρετικά διαυγές, λεπτό και διαφανές προστατευτικό σώμα προφυλακτήρα που αποκαλύπτει και ενισχύει το αρχικό χρώμα και το σχεδιασμό των Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge και Galaxy S7. Το πλαίσιο της θήκης έχει σχεδιαστεί για να είναι προστατευτικό και είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και σταγόνες. Είναι κατασκευασμένο με εξειδικευμένη μαλακή επίστρωση ενισχυμένης βίδρας, η οποία προστατεύει από τις γρατζουνιές και τις γρατζουνιές, καθώς και την πρόληψη της συσσώρευσης σκόνης και λαδιού.

Αν και η περίπτωση είναι ελαφριά (μόνο 2,9 ουγκιές) και η προσθήκη ουσιαστικά δεν χύμα, ορισμένοι χρήστες του Amazon ανέφεραν ότι η τοποθέτησή τους είναι χαλαρή στις πλευρές, καθιστώντας δύσκολο να αισθανθούν τα κουμπιά στο τηλέφωνό σας. Πολλοί χρήστες έχουν υπογραμμίσει ότι η περίπτωση δεν διαθέτει ασφαλή τοποθέτηση σε snap-in, αλλά στην πλευρά plus, έρχεται με εγγύηση για όλη τη διάρκεια της ζωής.

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα εντυπωσιακό smartphone, με όμορφη οθόνη και ισχυρή απόδοση. Αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σίγουρα μέση, δίνοντας στους ανθρώπους περίπου μια ημέρα χρήσης πριν σβήσει. Δηλαδή, αν αγοράσετε μια θήκη όπως η θήκη μπαταριών Ruky Galaxy S8, μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας πολύ περισσότερο, πράγμα που βοηθά αν ξεχάσετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας τη νύχτα.

Η θήκη μπαταριών Ruky Galaxy S8 διαθέτει μια μπαταρία 5000 mAH ενσωματωμένη στο εσωτερικό της προστατευτικής θήκης, η οποία μπορεί να σας δώσει τουλάχιστον 12 ώρες μικτής χρήσης στο S8 σας. Για να μάθετε πόση μπαταρία έχετε αφήσει στη θήκη, αγγίζετε ένα κουμπί στο κάτω μέρος της θήκης και θα αναβοσβήνει λευκό για 75 έως 100 τοις εκατό, πράσινο για μεταξύ 50 και 75 τοις εκατό, μπλε για μεταξύ 25 και 50 τοις εκατό και κόκκινο για 1 έως 25 τοις εκατό.

Εκτός από την παροχή μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αυτή η θήκη είναι επίσης ανθεκτική σε κραδασμούς και μπορεί να επιβιώσει αν πέσει στις τέσσερις γωνίες ή στην πλάτη της. Τούτου λεχθέντος, η μπροστινή καμπύλη οθόνη του S8 θα είναι πιθανώς κατεστραμμένη αν πέσει επίπεδη στην οθόνη. Αλλά αυτό είναι το ίδιο και με τις περισσότερες περιπτώσεις S8 λόγω του σχεδιασμού του τηλεφώνου.

Μια άλλη τάση ανάμεσα στις κορυφαίες τηλεφωνικές θήκες είναι η δυνατότητα κράτησης μετρητών ή πιστωτικών καρτών μέσα στην θήκη του τηλεφώνου, κάνοντας την θήκη του τηλεφώνου σας και στο πορτοφόλι σας. Το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής για το Samsung Galaxy S8 ηγετικό τηλέφωνο Android είναι το Spigen Slim Armor με υποδοχή υποδοχής κάρτας. Αυτή η θήκη διαθέτει υποδοχή κάρτας στη μέση πλάτη, η οποία έχει σχεδιαστεί για να διαθέτει δύο πιστωτικές κάρτες, μία πιστωτική κάρτα και μετρητά ή μόνο μετρητά. Επειδή η υποδοχή κάρτας εισέρχεται και εξέρχεται, αυτό σημαίνει ότι είναι πιο κρυμμένο από τις θήκες πορτοφολιών που έχουν τις πιστωτικές σας κάρτες κολλήσει έξω.

Εκτός από την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση του πορτοφολιού σας, αυτή η θήκη προσφέρει επίσης προστασία διπλής επίστρωσης με μαλακό εσωτερικό στρώμα και σκληρό εξωτερικό στρώμα. Έχει επίσης οπές διακοπής για όλες τις θύρες, τα κουμπιά και την κάμερα. Τέλος, αν θέλετε λίγο περισσότερο χρώμα από το μαύρο, αυτή η περίπτωση έρχεται σε μπρούντζο, κοραλλιογενές, ορχιδέα γκρι και αυξήθηκε χρυσό.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την προστασία του smartphone σας είναι μέσω μιας αξιόπιστης εταιρείας που είναι γνωστό ότι κάνει μερικά από τα ισχυρότερα περιστατικά στην αγορά. Η σειρά OtterBox Defender για το Samsung Galaxy S6 προέρχεται από μια εταιρεία που διαθέτει την πρώτη θέση ως το Νο1 στην εμπιστοσύνη στην περίπτωση των smartphone που βασίζεται στις πωλήσεις τους.

Η σειρά OtterBox Defender για το Samsung Galaxy S6 είναι μια θήκη τριών επιπέδων βαρύτητας 2,08 ουγκιών, η οποία προστατεύει από πολλούς κινδύνους, όπως σταγόνες, βρωμιά, θραύσματα και χτυπήματα. Είναι η λεπτότερη (6 x .5 x 3,3 ίντσες) στη σειρά των βραβευμένων προστατευτικών περιβλημάτων της εταιρείας.

Το εξωτερικό κέλυφος της θήκης είναι κατασκευασμένο από πολυκαρμπονικό κέλυφος με μεγάλη πρόσκρουση και περιλαμβάνει καλύμματα θυρών που απομακρύνονται τόσο από τη σκόνη όσο και από τα συντρίμμια. Κάτω από την θήκη είναι ένα εξωτερικό slipcover από συνθετικό καουτσούκ, το οποίο τοποθετεί και μαξιλάρει το smartphone σας ώστε να μπορεί να απορροφά το κτύπημα. Ο εσωτερικός αφρός πίσω από το smartphone σας στηρίζει απαλά τη συσκευή σας. Η θήκη περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο προστατευτικό οθόνης που αποτρέπει περαιτέρω γρατζουνιές και συμπεριλαμβάνονται οδηγίες εγκατάστασης.

Προστιθέμενα μπόνους: Εκτός από τη συνολική μεγάλη προστασία που προσφέρει αυτή η θήκη, έρχεται με μια θήκη κλιπ ζώνης που διπλασιάζεται ως κορνίζα για προβολή μέσων χωρίς χέρια. Και η OtterBox περιλαμβάνει εγγύηση που καλύπτει ελαττώματα υλικού και κατασκευής ένα έτος από την αρχική ημερομηνία αγοράς. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, casual μπλε, δροσερό πεπόνι, γκρι σκόνη, παγετώνας, ποπ πεπόνι, μοβ αμέθυστο, realtree ap ροζ και realtree max 5hd.

Ένα ζήτημα που έχουμε δει με πολλές περιπτώσεις τηλεφώνου, ειδικά με την τελευταία γενιά τηλεφώνων σούπερ μεγέθους, είναι ότι η λαβή δεν είναι αρκετά καλή. Η υπόθεση Vena vAllure Galaxy S8 ανακουφίζει αυτό το ζήτημα για το νέο ναυαρχικό Galaxy S8 Android phone. Η συγκεκριμένη περίπτωση κατασκευάστηκε ειδικά με ενισχυμένη λαβή με ανυψωμένες πλευρές και ελαστική πλάτη που ελαχιστοποιεί τις στιγμές ολίσθησης.

Η θήκη Vena vAllure Galaxy S8 έχει σχεδίαση διπλού στρώματος με ένα μαλακό εσωτερικό στρώμα και ένα σκληρό εξωτερικό στρώμα. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε θύρες, όπως η υποδοχή ακουστικών και η θύρα φόρτισης USB-C, επειδή οι οπές έχουν αποκοπεί για να σας επιτρέπουν να συνδέσετε καλώδια. Αυτή η θήκη έρχεται και σε τρία χρώματα για να σας βοηθήσει να προσθέσετε ακόμα περισσότερα: χρυσό / μαύρο, ροζ χρυσό / κοραλλιογενές και χρυσό / μπλε ναυτικό. Τέλος, είναι επίσης σχεδιασμένο για να είναι φιλικό προς την οθόνη και φιλικό και λειτουργεί με οποιοδήποτε προστατευτικό οθόνης, το οποίο θα πρέπει πιθανώς να αγοράσετε λόγω της κάπως εύθραυστης οθόνης S8.

Η σειρά Riot Series της Caseology είναι μια συλλογή μερικών από τις πιο μοναδικά σχεδιασμένες περιπτώσεις για το Samsung Galaxy S6. Μετρούν 7,4 x 3,9 x 7 ίντσες και ζυγίζουν 2,4 ουγγιές και είναι κατασκευασμένες με ακριβείς εγκοπές για βελτιωμένη πρόσβαση σε όλες τις θύρες, κουμπιά, κάμερα, ηχεία και μικρόφωνα. Οι θήκες κατασκευάζονται επίσης από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη και δέρμα PU αντι-σοκ, και οι δύο από τις οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο λάδι, τη βρωμιά και τις γρατζουνιές.

Η θήκη είναι διπλής επίστρωσης, ενώ το περίβλημα από πολυανθρακικό διαθέτει περιθώρια που παρέχουν τόσο σχεδιασμό όσο και αντιολισθητική προστασία. Κάτω από αυτό είναι το δερμάτινο τμήμα, το οποίο ασφαλίζει στη θέση του και εκπέμπει μια συμπληρωματική και καταλαβαίνω. Μερικοί χρήστες του Amazon.com αγαπούν την υπόθεση για το κομψό σχεδιασμό, το ασφαλές περίβλημα και την ωραία επαφή. Άλλοι χρήστες του Amazon.com έχουν παρατηρήσει ότι αυτή η περίπτωση διευκολύνει το τηλέφωνο να γλιστρήσει από την τσέπη σας, καθώς είναι τόσο ομαλό. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, ροζ, λευκό και μπλε ναυτικό.

Δεν θα δείτε ποτέ αυτό το είδος μαγείας με μια θήκη iPhone. Η θήκη προβολής HTC Dot για το HTC One (M8) είναι μια μοναδική περίπτωση που διαθέτει μια οθόνη απεικόνισης με φωτεινή ένδειξη παρόμοια με αυτή του Light Brite.

Η θήκη HTC Dot View μετράει 7,2 x 3,9 x 8 ίντσες και ζυγίζει 2,4 ουγκιές. Είναι ελαφρύ για το HTC One M8, διατηρώντας τη συσκευή λεπτή χωρίς χύμα. Αυτό που κάνει τη θήκη τόσο μοναδική είναι η εμφάνιση ρετρό κουκκίδων στην πίσω πλευρά, η οποία δείχνει το αναγνωριστικό καλούντος, τον χρόνο και τον καιρό. Παρά το φανταχτερό σχέδιο, η θήκη εξακολουθεί να είναι αρκετά καλή για να προστατεύεται από μικρές γρατζουνιές.

Κάποιοι χρήστες του Amazon.com έχουν αναφέρει την ανυπαρξία τους για το ελατηριωτό πτερύγιο, το οποίο δεν παραμένει πάντα κλειστό όταν ξαπλώνει το τηλέφωνο. Το τηλέφωνο δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον αποκλειστικό σκοπό προστασίας, αλλά έχει προσανατολιστεί περισσότερο προς μια δροσερή και μοναδική λειτουργία σχεδιασμού. Τα χρώματα έρχονται στο Baton Rouge, το αυτοκρατορικό μπλε, το όργανο και το μαύρο / σκούρο γκρι χρώμα.

Η θήκη πορτοφολιών Abacus24-7 της Samsung Galaxy S7 είναι ένα από τα υψηλότερης ποιότητας θήκες πορτοφολιών στο Amazon.com. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Samsung Galaxy S7 (SM-G930) και έχει 6,6 x 4,4 x 1,1 ίντσες και ζυγίζει 2,4 ουγκιές. Η εσωτερική θήκη και το μπροστινό κάλυμμα της φτερό σας προστατεύουν το smartphone σας από τις γρατζουνιές, τη βρωμιά και τις ζημιές.

Αυτή η κομψή, χειροποίητη θήκη έχει την καλύτερη ποιότητα συνθετικού δέρματος. Διαθέτει ενσωματωμένες υποδοχές καρτών: δύο μανίκια πιστωτικών καρτών, ένα σαφές παράθυρο ταυτότητας και μια κρυφή τσέπη για την αποθήκευση των μετρητών σας. Η θήκη περιλαμβάνει μια δυνατότητα kickstand με δυνατότητα αναδίπλωσης που υποστηρίζει το τηλέφωνό σας για προβολή χωρίς hands-free. Τα χρώματα και ο σχεδιασμός έρχονται σε μαύρο, μπλε, χρυσό, πορφυρό, μαύρο-καθρέφτη, χρυσό καθρέφτη, πορφυρό καθρέφτη και ροζ χρυσό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .