Πώς να κάνετε δωρεάν κλήσεις στο iPad σας

Χρησιμοποιήστε το VoIP για Φτηνές ή Δωρεάν κλήσεις στο iPad σας

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακριβή επένδυσή σας στο iPad, θα πρέπει να ρυθμίσετε δωρεάν την κλήση για να αποφύγετε τον μεταφορέα να σας χρεώσει για τα χρησιμοποιημένα λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας για να κάνετε δωρεάν τοπικές και διεθνείς κλήσεις σαν να χρησιμοποιούσατε ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο.

Αν το iPad σας είναι μόνο Wi-Fi ή το χρησιμοποιείτε με ένα σχέδιο δεδομένων, η δωρεάν κλήση βρίσκεται ακριβώς στη γωνία όταν εγγραφείτε για μια υπηρεσία VoIP . Αυτές είναι εφαρμογές που μπορούν να μεταφέρουν τη φωνή σας μέσω του Διαδικτύου.

Οι απαιτήσεις του VoIP Πάνω από το iPad

Αυτό που είναι συνήθως απαραίτητο για την πραγματοποίηση και λήψη φωνητικών κλήσεων σε έναν υπολογιστή είναι μια σύνδεση στο internet, μια εφαρμογή VoIP, μια συσκευή φωνητικής εισόδου (μικρόφωνο) και μια συσκευή εξόδου (ακουστικά ή ηχεία).

Το iPad, ευτυχώς, παρέχει όλα αυτά, μείον την υπηρεσία VoIP. Ωστόσο, η απόκτηση μιας εφαρμογής VoIP δεν αποτελεί πρόβλημα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ εύκολο να βρεθεί μια συμβατή υπηρεσία, αλλά μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη όταν πρόκειται για την επιλογή της υπηρεσίας που θα χρησιμοποιήσετε.

Κάντε δωρεάν κλήσεις με μια εφαρμογή iPad

Οι περισσότερες από τις δωρεάν εφαρμογές κλήσης για κινητές συσκευές όπως το iPad όχι μόνο σας δίνουν ένα εικονικό τηλέφωνο για την πραγματοποίηση και λήψη τηλεφωνικών κλήσεων, αλλά και μηνυμάτων κειμένου, βίντεο και ίσως ακόμη και επιλογές φωνητικού ταχυδρομείου.

Για εκκινητές είναι το FaceTime για το iPad, το οποίο είναι μια δωρεάν, ενσωματωμένη εφαρμογή κλήσης ήχου και βίντεο. Λειτουργεί μόνο με άλλα προϊόντα της Apple, όπως το iPod touch, το iPhone, το iPad και το Mac, αλλά είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση και παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο καλώντας σε οποιονδήποτε άλλον ένα προϊόν της Apple.

Το Skype είναι ένα τεράστιο όνομα στον τομέα των επικοινωνιών μέσω διαδικτύου, επειδή λειτουργεί καλά και λειτουργεί σε μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του iPad. Αυτή η εφαρμογή όχι μόνο σας επιτρέπει να καλείτε δωρεάν άλλους χρήστες του Skype σε όλο τον κόσμο (ακόμη και σε ομαδικά βίντεο ή ήχου κλήσεις), αλλά υποστηρίζει επίσης φτηνές κλήσεις σε σταθερά.

Η δωρεάν εφαρμογή WhatsApp για το iPad είναι ένας άλλος τρόπος για να κάνετε δωρεάν ήχου κλήσεις, κείμενο και συνομιλία μέσω βίντεο με άλλους χρήστες του WhatsApp για να αποφύγετε χρεώσεις για λεπτά και SMS. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει ακόμη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για την ασφαλή προστασία όλων των μηνυμάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων.

Το OoVoo έχει δωρεάν κλήσεις φωνής για το iPad, καθώς και SMS και βιντεοκλήσεις. Όπως ακριβώς οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές κλήσης, το OoVoo σάς επιτρέπει μόνο να καλείτε άλλους χρήστες δωρεάν, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε υπολογιστή ή άλλη κινητή συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να καλέσετε ένα τηλέφωνο στο σπίτι ή ένα κινητό τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιεί το OoVoo. Η λειτουργία ακύρωσης ηχώς βοηθάει τις ακουστικές κλήσεις να παραμείνουν κρυστάλλινες.

Η Google έχει επίσης τη δική της υπηρεσία κλήσεων μέσω διαδικτύου, που ονομάζεται Google Voice. Μπορείτε να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε εδώ.

Ορισμένες άλλες εφαρμογές iPad που επιτρέπουν δωρεάν κλήσεις περιλαμβάνουν LINE, Viber, Telegram, Facebook Messenger, Snapchat, Libon, WeChat, TextFree Ultra, BBM, FreedomPop, HiTalk, Talkatone, Tango, Vonage Mobile, Mo + και TextNow.

Σημείωση: Όλες αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν επίσης με το iPhone και το iPod touch. Πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα και σε άλλες πλατφόρμες, ώστε να μπορείτε να κάνετε δωρεάν κλήσεις με άλλους χρήστες κινητής τηλεφωνίας ανεξάρτητα από το τηλέφωνο που χρησιμοποιούν.