Τα καλύτερα πρότυπα ποδοσφαίρου και σούπερ μπολ της Microsoft και εκτυπώσεις

01 από 09

Δωρεάν πρότυπα αμερικανικού ποδοσφαίρου για ανεμιστήρες, πισίνες γραφείων και προγραμματιστές συμβαλλόμενων μερών

Δωρεάν Πρότυπα Κόμματος Αμερικανικού Ποδοσφαίρου για το Microsoft Office. (γ) Christopher Futcher / Getty Images

Είτε είστε έτοιμοι για την εποχή του Super Bowl, ένα τοπικό παιχνίδι, ή οποιοδήποτε άλλο αμερικανικό ποδοσφαιρικό γεγονός, σκεφτείτε να πάρετε το παιχνίδι σας σε μια εγκοπή με ένα από τα πολλά δωρεάν πρότυπα της Microsoft.

Λάβετε υπόψη ότι τα πρότυπα της Microsoft είναι συμβατά προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί για εκδόσεις του Office παλαιότερες από τις δικές σας αλλά όχι νεότερες. Θα δείτε ποια έκδοση δημιουργούνται τα πρότυπα όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο στη σελίδα λήψης της Microsoft.

Αντί να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Office Online Templates, πρέπει τώρα να βρείτε πρότυπα μέσα από τη διεπαφή κάθε προγράμματος. Θα σας δείξω πώς.

Αυτή η προβολή παρουσίασης σας βοηθά να κάνετε προεπισκόπηση και να συνδεθείτε γρήγορα με τα καλύτερα διαθέσιμα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα πρότυπα και οι εκτυπώσεις θα σας βοηθήσουν να ετοιμαστείτε και να απολαύσετε την εκδήλωση με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους σας ή τους αντιπάλους σας!

02 του 09

Πρότυπο φυλλομετρητή φήμης ποδοσφαίρου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word

Ποδόσφαιρο Party Flyer με το πρότυπο αναφοράς από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το Πρότυπο Flyer Party Referee Party ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word καλεί τους επισκέπτες στο πάρτυ σας με μια πιασάρικα φράση, αλλά μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε το μήνυμα επίσης.

Ψάχνετε για μια εικόνα διαιτητή; Η προηγούμενη διαφάνεια εμφανίζει μια εικόνα διαφάνειας του PowerPoint που μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί στο φυλλάδιο του Word.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

Αν θέλετε ένα φυλλάδιο που έχει κατασκευαστεί για τον Εκδότη, κάντε κλικ στην επόμενη διαφάνεια.

03 του 09

Πρότυπο αναγγελίας πρόσκλησης συμμετοχής στο ποδόσφαιρο για εκδότες Microsoft

Πρότυπο πρόσκλησης ποδοσφαίρου για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δημιουργημένο για το πρόγραμμα εκτύπωσης desktop της Microsoft, αυτό το πρότυπο ανακοίνωσης του Party Party για το Microsoft Publisher είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το εργαλείο αν δεν το δοκιμάσατε ακόμα.

Στον Εκδότη, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί .

Η προηγούμενη διαφάνεια έχει μια εναλλακτική πρόσκληση αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για ένα πρότυπο του Word.

04 του 09

Το μεγαλύτερο μέρος του ποδοσφαιρικού ομίλου πιστοποιεί το πρότυπο του πιστοποιητικού ή το εκτυπώνει για το Word

Τα περισσότερα πρότυπα πνευματικής ομάδας ποδοσφαίρου από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το πάρτυ ποδοσφαίρου μπορεί να χρειαστεί κάποια βραβεία, είτε αυτά έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη είτε έχουν δοθεί ειρωνικά.

Στείλτε τα βραβεία ψηφιακά ή εκτυπώστε μερικά. Αυτό το πρότυπο είναι ελεύθερο και έχει ένα vintage: Πιο Ποδοσφαιρική Ομάδα Spirit Award Πρότυπο Πιστοποιητικό για το Word.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

05 του 09

Το πρότυπο του τραπεζιού του προπονητή ή το εκτυπώσιμο για το PowerPoint

Πρότυπο του πίνακα πινάκων προπονητή από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο του τραπεζιού αυτού του προπονητή ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint, ως μέρος μιας παρουσίασης, εκτυπώστε το για μια δημιουργική διακόσμηση κόμματος.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πρότυπα, μπορείτε να προσαρμόσετε στοιχεία όπως η προσθήκη του δικού σας μηνύματος στο διοικητικό συμβούλιο.

Ανοίξτε το PowerPoint και στη συνέχεια επιλέξτε Αρχείο - Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

06 του 09

Ποδοσφαιρικά κράνη πρότυπο σελίδας χρωματισμού ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο φύλλου εργασίας ποδοσφαίρου αμερικανικού ποδοσφαίρου από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το απλό, εκτυπώσιμο φύλλο εργασίας του Αμερικανικού ποδοσφαιρικού φύλλου εργασίας Πρότυπο σελίδας χρωματισμού ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word προσφέρει στα παιδιά πολλά περιθώρια στο χρώμα, μετράνε και παραμένουν απασχολημένα κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης.

Αυτό φυσικά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μακριά από το παιχνίδι, όπως για μια δραστηριότητα στην τάξη.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

Σημείωση: Αυτό το πρότυπο φαίνεται να μην είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε παρόμοιες δραστηριότητες με τη λέξη-κλειδί "σχέδια για ζωγραφική".

07 του 09

Πρότυπο σπορ κάρτας ποδοσφαίρου για το Microsoft Word

Πρότυπο τετράγωνου ποδοσφαίρου από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κερδίζοντας έναν αγώνα ή ένα στοίχημα στο επερχόμενο παιχνίδι;

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ομάδες με αυτό το απλό πρότυπο πρόγνωσης ποδοσφαίρου για το Microsoft Word.

Η διάταξη του πλέγματος παρέχει μια δομή που μπορείτε να διακοσμήσετε με clip art ή εξατομικευμένες επικεφαλίδες.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

08 από 09

Super Bowl ή πρότυπο πισίνας ποδοσφαίρου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel

Πρότυπο πλακιδίων ποδοσφαίρου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εδώ είναι ένα άλλο εργαλείο για την παρακολούθηση στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι (δείτε την προηγούμενη διαφάνεια για ένα εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Word).

Κρατήστε τις εικασίες όλων διοργανώνονται με αυτό το πολύχρωμο σούπερ μπολ ή προτύπου πισίνας ποδοσφαίρου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πρότυπα, τα χρώματα και τα στοιχεία μπορούν να προσαρμοστούν.

Στο Excel, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο. Από εκεί, αναζητήστε αυτό το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 του 09

Ποδόσφαιρο σας ευχαριστώ κάρτα Σημείωση πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Το ποδόσφαιρο ευχαριστεί το πρότυπο σημειώσεων από τη Microsoft.com. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είτε είστε ο ανεμιστήρας είτε γνωρίζετε κάποιον άλλο, μοιραστείτε την εκτίμησή σας με αυτό το εύκολο Ευχετήριες κάρτες ποδοσφαίρου ευχαριστήριες κάρτες ή εκτυπώσιμες για το Microsoft Word.

Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ευχαριστήσω τους προπονητές ή την ομάδα σας.

Αυτό το πρότυπο εκτυπώνεται σε ένα φύλλο το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να διπλώσετε στα τέταρτα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε μηνύματα στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό της κάρτας.

Στο Word, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

Απόλαυσε το παιχνίδι!

Σημείωση: Αυτή η σελίδα έχει μεταφραστεί από το λογισμικό αυτόματης μετάφρασης, κάντε κλικ εδώ για να πάρετε αγγλική έκδοση. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Τα καλύτερα δωρεάν χειμερινά πρότυπα της Microsoft και εκτυπώσεις ή τα καλύτερα δωρεάν πρότυπα του Αγίου Βαλεντίνου της Microsoft