Ορίστε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook.com σε "Standard"

Λάβετε μέτρα για να μειώσετε το ανεπιθύμητο μήνυμα που φτάνει στα εισερχόμενά σας

Αν έχετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - συμπεριλαμβανομένου του Outlook.com - λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα. Ωστόσο, το Outlook.com έρχεται με ένα εργαλείο που μπορεί να κάνει τη ζωή που ζει με το spam λίγο πιο εύκολη: το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Χρησιμοποιήστε το και ακολουθήστε τις συμβουλές του Outlook.com για να μειώσετε την ποσότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που σας μεταφέρει στα εισερχόμενά σας.

Ορίστε το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook.Com στο & # 39; Standard & # 39;

Για να ρυθμίσετε το φίλτρο spam.com του Outlook

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στο Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Επιλογές από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Φίλτρα και αναφορές κάτω από το μήνυμα Μηνύματα ανεπιθύμητων μηνυμάτων
  4. Στις περισσότερες περιπτώσεις, επιλέξτε Τυπική στο πλαίσιο Επιλογή φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας . Επιλέξτε Αποκλειστική μόνο εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε αποτελεσματικά το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook.com και να βασιστείτε αποκλειστικά στον κατάλογο ασφαλών αποστολέων. όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν προέρχονται από αποστολέα που έχετε εγκρίνει ή προσθέσετε στο βιβλίο διευθύνσεών σας αντιμετωπίζονται ως σκουπίδια και μεταφέρονται στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Γιατί να επιλέξετε το τυπικό φίλτρο

Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook.com δεν είναι τέλεια, επομένως κατά περιόδους ενδέχεται να εμφανίζονται μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα εισερχόμενά σας, αλλά η πλειοψηφία θα μεταβεί αυτόματα στο φάκελο ανεπιθύμητων ενεργειών. Ταυτόχρονα, μόνο λίγα νόμιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα φιλτραριστούν κατά λάθος, οπότε είναι συνήθως καλύτερο για τους χρήστες να επιλέγουν το πρότυπο αντί για το εξαιρετικά περιοριστικό φίλτρο Αποκλεισμός.

Άλλοι τρόποι μείωσης του ανεπιθύμητου μηνύματος

Παρόλο που το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι χρήσιμο, μπορείτε να προβείτε σε άλλες ενέργειες για να μειώσετε το spam που λαμβάνετε στο Outlook.com.