Όριο μεγέθους συνημμένου του Outlook.com Email

Δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com; Μπορεί να υπερβείτε αυτά τα όρια

Όπως όλοι οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook.com θέτει ένα όριο σε πολλά πράγματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Υπάρχει ένα όριο μεγέθους συνημμένου αρχείου ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όριο email που αποστέλλεται ανά ημέρα και όριο παραλήπτη ανά μήνυμα.

Ωστόσο, αυτά τα όρια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com δεν είναι υπερβολικά παράλογες. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να υποθέσετε.

Όρια Email του Outlook.com

Το όριο μεγέθους κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook.com υπολογίζεται όχι μόνο από το μέγεθος των συνημμένων αρχείων, αλλά και από το μέγεθος του μηνύματος, όπως το κείμενο του κορμού και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο.

Το όριο συνολικού μεγέθους κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook.com είναι περίπου 10 GB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε έως και 200 ​​συνημμένα ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το καθένα να είναι 50 MB ένα κομμάτι.

Εκτός από το μέγεθος του μηνύματος, το Outlook.com περιορίζει τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε ανά ημέρα (300) και τον αριθμό των παραληπτών ανά μήνυμα (100).

Πώς να στείλετε μεγαλύτερα αρχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά την αποστολή μεγάλων αρχείων και φωτογραφιών στο Outlook.com, μεταφορτώνονται στο OneDrive, έτσι ώστε οι παραλήπτες να μην περιορίζονται από τα όρια μεγέθους της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αυτό παίρνει το βάρος όχι μόνο του δικού σας λογαριασμού, αλλά και του δικού του εάν ο παροχέας του δεν δέχεται πραγματικά μεγάλα αρχεία (πολλά δεν το κάνουν).

Μια άλλη επιλογή κατά την αποστολή μεγάλων αρχείων είναι να τα ανεβάσετε πρώτα σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud όπως το Box, Dropbox, το Google Drive ή το OneDrive. Στη συνέχεια, όταν έρθει η ώρα να επισυνάψετε τα αρχεία στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλά επιλέξτε τοποθεσίες Cloud αντί του Computer για να στείλετε αρχεία που έχουν ήδη φορτωθεί στο διαδίκτυο.

Αν θέλετε να στείλετε κάτι ακόμα μεγαλύτερο, μπορείτε να δοκιμάσετε να στείλετε τα αρχεία σε μικρότερα κομμάτια, να δημιουργήσετε ένα συμπιεσμένο αρχείο ZIP των συνημμένων, να αποθηκεύσετε τα αρχεία online και να μοιραστείτε συνδέσεις λήψης σε αυτά ή να χρησιμοποιήσετε μια άλλη υπηρεσία αποστολής αρχείων .