Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ενοποιημένα εισερχόμενα με το Mozilla Thunderbird

Οι ενοποιημένοι φάκελοι είναι μια επιλογή προβολής στο Thunderbird

Επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουν περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερους από έναν παροχείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά στην ίδια οθόνη. Το Mozilla Thunderbird μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί για να γίνει αυτό. Το cross-platform Thunderbird είναι δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανοικτού κώδικα για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές.

Unified Inbox του Thunderbird

Ανεξάρτητα από τους άλλους τύπους λογαριασμών email - IMAP ή POP- και τον αριθμό, το Mozilla Thunderbird μπορεί να ρυθμιστεί για να συλλέγει τα μηνύματα των εισερχομένων από όλα αυτά σε μια ενιαία προβολή. Ωστόσο, τα μηνύματα διατηρούνται σε χωριστούς φακέλους και είναι διαθέσιμα για χρήση ξεχωριστά επίσης.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν επίσης σκουπίδια, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, πρόχειρο, αποστολή αλληλογραφίας και φακέλους αρχειοθέτησης , οι ενοποιημένοι φάκελοι είναι διαθέσιμοι και για αυτούς τους κοινούς φακέλους.

Πώς να διαβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ενοποιημένα εισερχόμενα με το Mozilla Thunderbird

Για να προσθέσετε ενοποιημένες προβολές για όλους τους φακέλους εισερχομένων, σχεδίων, απορριμάτων, ανεπιθύμητων, αρχείων και αποσπασμένων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Ανοίξτε το Thunderbird .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή στη γραμμή μενού στο επάνω μέρος της οθόνης. Εάν δεν εμφανίζεται μια γραμμή μενού, πατήστε Alt-V για να την εμφανίσετε.
  3. Επιλέξτε Φάκελοι από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Κάντε κλικ στο στοιχείο Ενιαίο για να κατευθύνετε το Thunderbird για να εμφανίσετε όλα τα μηνύματά σας σε ενοποιημένους φακέλους.

Το Mozilla Thunderbird εμφανίζει τους μεμονωμένους φακέλους του λογαριασμού ως υποφακέλους στους ενοποιημένους φακέλους κορυφαίου επιπέδου. Τα μηνύματα από κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι προσβάσιμα σε αυτούς τους μεμονωμένους φακέλους.

Όταν αποφασίσετε να καταργήσετε τους ενοποιημένους φακέλους και να επιστρέψετε σε όλους τους φακέλους που χωρίζονται από λογαριασμούς:

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλη επιλογή από το μενού Φάκελοι για να συγκεντρωθείτε σε φακέλους με μη αναγνωσμένα μηνύματα .