Το μέλλον του Dedicated Hosting Server στην εποχή των σύννεφων

Εξετάζετε τη μετάβαση στο web hosting σύννεφο και σχεδιάζετε να πείτε αντίο στην παραδοσιακή φιλοξενία dedicated server, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει υπερβολική δημοσιότητα για το cloud computing, δίνοντας έμμεση έμφαση στο γεγονός ότι άλλες μορφές φιλοξενίας χάνουν αργά τη σημασία τους; Φυσικά, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη φιλοξενία cloud, και φαίνεται να είναι η προφανής επιλογή για το μέλλον, αλλά υπάρχουν περισσότερα από όσα συναντούν το μάτι.

Ένα δημόσιο, ιδιωτικό ή υβριδικό σύννεφο προσφέρει κοινόχρηστους πόρους από πολλούς διακομιστές και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η επεκτασιμότητα. Αυτά τα πλεονεκτήματα που συγκεντρώνονται, καθιστούν σαφές ότι το σύννεφο αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο από δω και πέρα.

Cloud δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή Απαραίτητη!

Όλα όσα είπε και έκανα, ως πάροχος φιλοξενίας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι cloud και dedicated hosting λύσεων που μπορούν να προσφερθούν στους πελάτες. Δεν σε όλα τα σενάρια σύννεφο βγαίνει ως η καλύτερη επιλογή για πολλούς πελάτες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ένας πελάτης εξακολουθεί να χρειάζεται να ασχολείται με αποκλειστικούς διακομιστές . Και οι δύο αυτές μορφές φιλοξενίας ιστοσελίδων λύσεις έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και είναι όλα σχετικά με το πώς μπορείτε να καταφέρετε να προσφέρετε μια μικτή τσάντα και των δύο κρατώντας επιχειρηματικό στόχο και την τεχνολογία κατά νου.

Πρέπει να επεκταθείτε στις αγορές σύννεφων;

Ως πάροχος φιλοξενίας, μπορεί να σας προβληματιστεί η κατάσταση ... Είτε πρόκειται να επεκτείνετε την υποδομή του cloud μόνο και να δρομολογήσετε νεότερες υπηρεσίες βασισμένες σε σύννεφο είτε ακόμα να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τα έσοδα από το dedicated server hosting σας. αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα της ζωής σας. Οι ειδικοί εξυπηρετητές είναι συχνά πιο οικονομικοί σε σύγκριση με τους εικονικούς ή τους κοινόχρηστους διακομιστές, αλλά είναι επίσης γεγονός ότι οι σοβαρές μεγάλες επιχειρήσεις είναι περισσότερο από ό, τι θα πληρώσουν για το επίπεδο ταχύτητας και αξιοπιστίας που λαμβάνουν από τους αποκλειστικούς διακομιστές.

Οι έξυπνοι πάροχοι φιλοξενίας επιμένουν στις αφιερωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας τους, καθώς πιστεύουν ότι υπάρχει μια ορισμένη μη εξαντλητική αγορά για το ίδιο. Προωθούν τις αφιερωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας τους όχι μόνο ως μια κλιμακωτή έκδοση της κοινής ή εικονικής φιλοξενίας, αλλά μάλλον ως μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο σύννεφο επίσης.

Λόγοι πίσω από τη δημοτικότητα του Dedicated Hosting

Ας δούμε τι είναι αυτό που κάνει αφιερωμένο φιλοξενώντας σχέδια ένα μεγάλο χτύπημα με τους πελάτες. Οι μεγάλες επιχειρήσεις πηγαίνουν για αφιερωμένη φιλοξενία λόγω της αξιοπιστίας και της ταχύτητας. Ένας από τους άλλους σημαντικούς λόγους είναι ότι αυτοί οι διακομιστές είναι πιο διαμορφωμένοι από άλλες επιλογές. για να μην αναφέρουμε ότι είναι εντελώς απομονωμένοι

Η συζήτηση δείχνει σαφώς ότι ανεξάρτητα από το τι φαίνεται η αγορά, ένας οικοδεσπότης Ιστού δεν πρέπει να εγκαταλείψει το ειδικό server hosting επιλογή. Εάν η υποδομή και οι πόροι επιτρέπουν, τότε οι οικοδεσπότες θα πρέπει σίγουρα να βγάλουν μέρος στο cloud hosting και τις τελευταίες τεχνολογίες, αλλά για το ίδιο, η εγκατάλειψη της φιλοξενίας μπορεί να μην είναι η σωστή απόφαση.

Περιττό να πούμε ότι και οι δύο υπηρεσίες μπορούν να αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου σας και μπορείτε να συνεχίσετε να τις προσφέρετε στους αντίστοιχους πελάτες που τις χρειάζονται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Αν έχετε ζήσει κάτω από οποιοδήποτε φόβο ότι πιθανώς τα περιθώρια κέρδους σας θα πάρουν μεγάλο φόρτο λόγω της ριζικής μείωσης της ζήτησης για αφιερωμένη φιλοξενία οποτεδήποτε νωρίτερα, τότε πιθανόν να αναπνεύσετε ανακούφιση προς το παρόν!