Οι 6 καλύτεροι προσαρμογείς τηλεφώνου (ATA) που αγοράζουν το 2018

Τώρα μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το παραδοσιακό σταθερό σας τηλέφωνο σε τηλέφωνο IP

Οι αναλογικοί προσαρμογείς τηλεφώνου (ATA), επίσης γνωστοί ως προσαρμογείς τηλεφώνου, συνδέουν τα παραδοσιακά σταθερά τηλέφωνα με τον δρομολογητή Internet ή το μόντεμ σας, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε μέσω Voice over Internet Protocol χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ένα ακριβό τηλέφωνο IP. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη επειδή το VoIP σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταδίδετε περιεχόμενο φωνής και πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου και όχι μέσω ενός ακριβού παρόχου τηλεφώνου, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη μείωση του κόστους αυτών των υπεραστικών ή διεθνών τηλεφωνικών κλήσεων.

Δυστυχώς, το κανονικό σας αναλογικό τηλέφωνο δεν είναι προσαρμοσμένο στο ψηφιακό δίκτυο στο οποίο λειτουργεί το VoIP, οπότε θα χρειαστείτε ένα ATA. Αντί να μεταδίδετε την κλήση σας μέσω παραδοσιακών σταθερών γραμμών, ένα ATA ψηφιοποιεί τις πληροφορίες αυτές και τις μεταδίδει μέσω μιας ΙΡ. Το ATA λειτουργεί ως διεπαφή μεταξύ του τηλεφώνου σας και του Διαδικτύου, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από τις πολλές δυνατότητες του Voice over IP ενώ χρησιμοποιείτε το αναλογικό σας τηλέφωνο.

Το Ooma Telo συνδέει το αναλογικό σας τηλέφωνο με το Internet υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντάς σας να κάνετε κρυστάλλινα και αξιόπιστα τηλεφωνήματα μέσω της τεχνολογίας PureVoice HD. Το Ooma συνδυάζει παραδοσιακές λειτουργίες, όπως φωνητικό ταχυδρομείο, αναμονή κλήσης και ταυτότητα καλούντος με πιο προηγμένες λειτουργίες. Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά αυτού του δρομολογητή VoIP είναι η συμβατότητα με κάποιες από τις αγαπημένες σας συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Nest, διάφορα προϊόντα smartphone και Amazon Echo για φωνητική κλήση. Η Ooma υπόσχεται να παραδώσει σαφείς κλήσεις σε ταχύτητες φωτός, ακόμα και όταν το Internet είναι απασχολημένο, χάρη σε έναν μοναδικό αλγόριθμο συμπίεσης που μειώνει την κατανάλωση εύρους ζώνης κατά 60% σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Αν ψάχνετε για την τέλεια ATA που θα λειτουργήσει τόσο για προσωπικές όσο και για οικιακές ανάγκες γραφείου, το Obi202 είναι η τέλεια επιλογή. Το Obi202 υποστηρίζει 4 υπηρεσίες VoIP και έχει δύο θύρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίζει ταυτόχρονα δύο τηλεφωνικές κλήσεις ή φαξ. Αυτό το σύστημα δέχεται T.38 Real Time Fax μέσω IP και υψηλής ποιότητας Voice over IP. Μπορεί να υποστηρίξει όλες τις ανάγκες του γραφείου σας από κλήσεις συνδιάσκεψης, προώθηση κλήσεων και μεταφορά, αναμονή κλήσεων και φωνητικό ταχυδρομείο. Μπορεί να ρυθμιστεί για να ενσωματωθεί με εφαρμογές iPhone και Android και λειτουργεί με το Google Voice. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό τόσο για οικιακές επιχειρήσεις όσο και για τυπικούς χρήστες που απλά θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στο τηλεφωνικό τους λογαριασμό χρησιμοποιώντας το VoIP.

Ένα άλλο αξιόπιστο προϊόν από την Obihai, το Obi200 είναι μια κάπως απλούστερη έκδοση του Obi202. Αυτός ο αναλογικός τηλεφωνικός προσαρμογέας έχει μόνο μία θύρα αντί των δύο που βρίσκονται στο Obi202. Ενώ αυτό περιορίζει τον αριθμό των κλήσεων ή των φαξ που μπορείτε να φτάσετε σε μία μόνο φορά, το πιο απλοποιημένο μοντέλο θα μπορούσε να είναι ιδανικό για κάποιον που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει το ATA μόνο για προσωπική χρήση. Το μοντέλο αυτό λειτουργεί επίσης με το Google Voice και περιλαμβάνει όλες τις άλλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του φαξ T.38, οι οποίες είναι συμβατές με τις συνδέσεις VoIP.

Μια άλλη επιλογή για χρήστες που ενδιαφέρονται για ένα ΑΤΑ που θα μειώσει σημαντικά το κόστος των τοπικών και υπεραστικών τηλεφωνικών κλήσεων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά είναι το Magicjack Go. Αυτό το προϊόν συνδέεται εύκολα με το υπάρχον οικιακό σας τηλέφωνο και ασύρματη σύνδεση.

Το Magicjack Go έχει λιγότερες προστιθέμενες λειτουργίες από άλλα ATA, αλλά ένα χαρακτηριστικό ξεχωριστό είναι η φορητότητα του. Ζυγίζοντας μόνο πέντε ουγγιές, ο συμπαγής σχεδιασμός του επιτρέπει να τοποθετήσετε το Magicjack Go στη βαλίτσα σας κατά τη διάρκεια διεθνών ταξιδιών, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε δωρεάν κλήσεις από το σπίτι. Το Magicjack Go είναι η ιδανική επιλογή για τους συχνούς ταξιδιώτες που θέλουν να μείνουν συνδεδεμένοι στο σπίτι τους. Η εύκολη ρύθμιση, βολική εφαρμογή και η έλλειψη κάθε μηνιαίας αμοιβής είναι επίσης ωραία χαρακτηριστικά.

Το Grandstream GS-HT701 είναι μια άλλη άριστη επιλογή αναλογικού προσαρμογέα τηλεφώνου που είναι λίγο λιγότερο ακριβή από άλλες επιλογές στην αγορά. Αυτό το προϊόν σάς παρέχει όλες τις ειδικές δυνατότητες της αναμονής κλήσεων, των τριών τρόπων κλήσης, της ταυτότητας καλούντος, της λειτουργίας Μην ενοχλείτε και άλλα.

Έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου για όλες τις κλήσεις και εξαιρετική διαχείριση. Το Grandstream GS-HT701 διαθέτει εξαιρετική προστασία ασφαλείας για μέγιστη προστασία φωνής και δεδομένων, ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε χωρίς προβλήματα. Το Grandstream μπορεί να συνδεθεί τόσο με αναλογικά τηλέφωνα και συσκευές φαξ, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για ένα γραφείο στο σπίτι με προϋπολογισμό. Προστατεύει τα δεδομένα με TLS / SRTP / HTTPS και αποστέλλει αυτοματοποιημένη παροχή μέσω TR069 και HTTPS.

Ο προσαρμογέας τηλεφώνου Cisco SPA112 διαθέτει δύο θύρες για τη σύνδεση σταθερού τηλεφώνου ή συσκευής φαξ. Παρέχει συνδέσεις VoIP υψηλής ποιότητας με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Είστε ελεύθεροι να πραγματοποιείτε σαφείς και αξιόπιστες τηλεφωνικές κλήσεις ή να στέλνετε φαξ χωρίς να συνδέετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Με το Cisco SPA112, μπορείτε να περιμένετε όλες τις τυπικές λειτουργίες που συνοδεύουν τις συνδέσεις VoIP, όπως η αναμονή κλήσης, ο τηλεφωνητής, το αναγνωριστικό καλούντος και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα αξιόπιστο ATA τόσο για οικιακές όσο και για γραφικές ανάγκες, ειδικά για εκείνους που απαιτούν κρυστάλλινη φωνή πέρα ​​από τη συνδιάσκεψη, ένα χαρακτηριστικό κινητά τηλέφωνα εξακολουθούν να μην έχουν κάτω σε σύγκριση με ένα σταθερό τηλέφωνο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .