Τα 5 Best Wireless IP Τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Πείτε αντίο στην παραδοσιακή σταθερή γραμμή

Το Skype, το Vonage και το Google Hangouts είναι ονόματα που έχουν γίνει συνώνυμα της δυνατότητας να καλέσετε κάποιον απευθείας στο Internet. Και με φωνή μέσω IP επικοινωνίας, μπορείτε να μιλήσετε σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, εάν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Είναι αρκετά εύκολο να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για αυτό το σκοπό, αλλά η δυνατότητα να είστε κινητός και να περπατάτε άνετα στο σπίτι σας χωρίς κανένα κορδόνι είναι εξαιρετικά ευεργετικός. Οι συνδέσεις φωνητικής τηλεφωνίας μέσω IP μπορούν επίσης να σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε τον πάροχο τηλεφώνου σας υπέρ μιας πιο ελκυστικής υπηρεσίας που προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Ωστόσο, οι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ασύρματα τηλέφωνα IP δεν προσφέρουν περισσότερες παραδοσιακές λειτουργίες της συσκευής, όπως ο τηλεφωνητής. Για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε ποιο να αγοράσετε, ανατρέξτε στη λίστα με τις καλύτερες ασύρματες συσκευές IP.

Κομψή, ελκυστική και με εξαιρετικές κριτικές, το ασύρματο τηλέφωνο IP Gigaset C530IP είναι μια μοναδική υβριδική συσκευή διπλής χρήσης που επιτρέπει τόσο κλήσεις σταθερής όσο και κλήσης IP. Δυνατότητα υποστήριξης έως και τεσσάρων κλήσεων παράλληλα με πολλά ακουστικά (αγοράζονται ξεχωριστά), το C530IP προσφέρει μια ιδανική λύση είτε για ένα σπίτι με πολλούς χρήστες τηλεφώνου είτε για ένα μικρό γραφείο. Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε τη συνολική χωρητικότητα του C530IP έως και έξι συνολικά ακουστικά και έξι μοναδικούς λογαριασμούς VoIP για χρήση. Τα ζευγάρια οθόνης 1,8 ιντσών υψηλής ανάλυσης με μονάδα βάσης 2,8 λιβρών 9 x 7,8 x 4,4 ιντσών που λειτουργεί ως κεντρικός διανομέας για όλες τις ασύρματες συνδέσεις.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η λειτουργία HD Voice κάνει άμεση κλικ και παρέχει υψηλής ποιότητας φωνή σαφήνεια που δεν συνδυάζεται με ένα πιο παραδοσιακό ασύρματο τηλέφωνο. Πέρα από την ποιότητα της φωνής, το C530IP επιτρέπει επίσης τη δυνατότητα άμεσης λήψης των επαφών του smartphone στο ακουστικό ή της εξατομίκευσης των ήχων κλήσης ή οθόνης.

Κυκλοφόρησε το 2013, το Snom 3098 M9R προσφέρει έναν καταπληκτικό συνδυασμό τιμών και χαρακτηριστικών. Με δυνατότητα ενσωμάτωσης σε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες IP που βασίζονται σε SIP, το M9R μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τέσσερις ταυτόχρονες κλήσεις με δυνατότητα σύνδεσης σε εννέα ακουστικά συνολικά. Ενώ το M9R έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται απευθείας σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα SIP-PBX, δεν εξαρτάται από αυτό και αντ 'αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικό τηλεφωνικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Το ακουστικό υποστηρίζει περισσότερο από 100 ώρες χρόνο μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής όταν είναι μακριά από την βάση του, καθώς και κρυπτογράφηση φωνής (TLS, SRTP, πιστοποιητικό X.509) για την προστασία κλήσεων μέσω του ανοικτού Διαδικτύου. Επιπλέον, το M9R προσφέρει ένα πιο τυποποιημένο σύνολο χαρακτηριστικών όπως ένα γραμματοκιβώτιο για μηνύματα, αναμονή κλήσης, αναμονή κλήσης, γέφυρα κλήσεων και τριμερείς διασκέψεις. Τέλος, ο σταθμός βάσης 2,2-λιβρών, 9,5 x 3 x 8 ιντσών χωράει εύκολα σε ένα γραφείο ή σε ένα τραπέζι.

Το ασύρματο τηλέφωνο IP DP720 της Grandstream είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό είσοδο στον χώρο VoIP και υποστηρίζει έως και 10 λογαριασμούς SIP ανά ακουστικό. Ο σταθμός βάσης απαιτεί ξεχωριστή αγορά, αλλά μόλις αποκτήσετε και τις δύο μονάδες, θα βρείτε το Grandstream ότι είναι μια μέση επιλογή. Με μια σειρά από περισσότερα από 300 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους και 50 μέτρα μακριά από το σταθμό βάσης DP750, το Grandstream είναι ιδανικό για σπίτια και μικρά γραφεία. Πέρα από την εμβέλειά της, το Grandstream παρέχει στους αγοραστές και πιο τυπικά χαρακτηριστικά που μοιάζουν με τις επιχειρήσεις, όπως η ανοικτή συνομιλία, τα τρισδιάστατα τηλεφωνήματα, μια λίστα επαφών, τα ημερολόγια κλήσεων και άλλα.

Είτε από το ενσωματωμένο ηχείο είτε από το ακουστικό, ο ήχος Full HD παρέχει εξαιρετική ποιότητα κλήσης. Η εγκατάσταση είναι μια αρκετά απλή διαδικασία που απαιτεί λίγη τεχνογνωσία στο Διαδίκτυο για την εκχώρηση συσκευών στους χρήστες, καθώς και για άμεση σύνδεση με το σήμα WiFi. Η συνολική ποιότητα κατασκευής συμπληρώνει την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμολόγηση για να κάνει την DP720 μια φανταστική επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού ή ενοικιαστές γραφείων που θέλουν κάτι φθηνό και αξιόπιστο.

Απελευθερωμένο το 2016, το ασύρματο ασύρματο τηλέφωνο IP της Yealink YEA-W56P έχει περισσότερες από 30 ώρες χρόνο ομιλίας ανά κύκλο φόρτισης και 400 ώρες χρόνο αναμονής. Το W56P μπορεί να χωρέσει έως και τέσσερις ταυτόχρονες φωνητικές κλήσεις (με HD Voice) και η συμπερίληψη μιας υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλ. Θα απελευθερώσει τα χέρια και τα χέρια σας για να εκτελέσει άλλες εργασίες. Η οθόνη 2,4 ιντσών 240 x 320 παύει σε σύγκριση με ένα smartphone, αλλά αυτό αναμένεται. Πέρα από την εμφάνισή του, το W56P λάμπει με τη δυνατότητα να χωρέσει έως και πέντε ακουστικά και πέντε λογαριασμούς VoIP από τον σταθμό βάσης 5,8 x 1 x 4 ιντσών και 1,7 λιβρών. Επιπλέον, υπάρχουν λίγες επιχειρηματικές λειτουργίες, όπως τηλεειδοποίηση, ενδοεπικοινωνία και αυτόματη απάντηση, καθώς και αναμονή κλήσης, σίγαση, ταυτότητα καλούντος και φωνητικό ταχυδρομείο.

Προσφέροντας τη δική του υπηρεσία ασύρματης εξυπηρέτησης και την τιμολόγηση, το Ooma Telo είναι ένας φανταστικός συνδυασμός ελκυστικού υλικού χωρίς τα παραδοσιακά μηνιαία τέλη. Ο χρόνος εγκατάστασης διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και εξακολουθείτε να είστε σε θέση να διατηρήσετε τον υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας. Το Ooma Telo διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά όπως αναγνωριστικό καλούντος, φωνητικό ταχυδρομείο, αναμονή κλήσης και 911, καθώς και τεχνολογία PureVoice HD.

Πέρα από το σύνολο χαρακτηριστικών, το φορητό ακουστικό HD2 προσφέρει έγχρωμη οθόνη δύο ιντσών και αναγνωριστικό κλήσης εικόνας με δυνατότητα συγχρονισμού εικόνων και επαφών από το Facebook, το Google, το Yahoo, το LinkedIn, το Outlook και το βιβλίο διευθύνσεων Mac. Επιπλέον, το HD2 χρησιμοποιεί τεχνολογία DECT, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε στην ανώτερη ποιότητα κλήσεων και την ασφάλεια χωρίς να παρεμβαίνετε στο υπάρχον δίκτυο WiFi. Η τεχνολογία DECT προσφέρει επίσης εκτεταμένη εμβέλεια μακριά από τη βάση, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε γύρω από το σπίτι ή το γραφείο χωρίς να φοβάστε να χάσετε μια κλήση. Απαιρώντας μόνο μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας σταθερής τηλεφωνίας στο Internet, η υπηρεσία Ooma έχει ποικίλη εξάπλωση της τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών κλήσεων, της μεταγραφής φωνητικού ταχυδρομείου, της διανεμητικής τηλεφωνίας και άλλων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .