Πώς να κατεβάσετε το Skype σε οποιαδήποτε μηχανή

Skype Λήψη και εγκατάσταση αρχείων - Πού και πώς να τα πάρει;

Εάν δεν είστε ήδη ένα από τα μισά εκατομμύρια Skype ήδη, πρέπει να έχετε ακούσει για τη μαγεία του Skype και μεταξύ των πολλών ερωτήσεων που ρωτάτε είναι πώς να κατεβάσετε το Skype και πώς να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας τηλέφωνο και στην τηλεόραση. Για να κατεβάσετε το Skype σε κάτι πολύ εύκολο να το ενοχλήσετε για μερικούς, αλλά πιστέψτε με, κάποιοι άλλοι έχουν ζητήσει συμβουλές γι 'αυτό.

Κατεβάστε το Skype για Windows, Mac και Linux

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στη σελίδα λήψης του Skype, το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε ανιχνεύεται αυτόματα και είναι τόσο έξυπνο που δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείτε με το λειτουργικό σύστημα και την έκδοση που χρησιμοποιείτε. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τα Windows. Αλλά αν θέλετε να μπορείτε να επιλέξετε, μεταβείτε στη σελίδα λήψης του Skype, όπου μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση σας.

Το πλήρες αρχείο λήψης Skype έναντι του προγράμματος εκκίνησης του Skype Download

Όταν κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Skype στον υπολογιστή σας από την τοποθεσία Skype, το αρχείο που κάνετε λήψη, το οποίο συνήθως ονομάζεται SkypeSetup.exe (για Windows), δεν είναι το πλήρες πρόγραμμα εγκατάστασης Skype. Πρόκειται απλώς για ένα πρόγραμμα εκτόξευσης, μεγέθους περίπου 1 MB, το οποίο ξεκινά τη διαδικασία εγκατάστασης στον υπολογιστή σας και καθώς προχωράει, όλο το πρόγραμμα μεταφορτώνεται στο παρασκήνιο και εγκαθίσταται.

Τώρα αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για μερικούς ανθρώπους. Για παράδειγμα, τα άτομα με αργή σύνδεση θα πρέπει να περιμένουν πολλά για τη διαδικασία εγκατάστασης και σε ορισμένες περιπτώσεις η εγκατάσταση μπορεί να αποτύχει. Εάν δεν διαθέτετε το πλήρες αρχείο εγκατάστασης, σας εμποδίζει να μεταφέρετε την εγκατάσταση σε άλλο μηχάνημα.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για το πλήρες αρχείο λήψης του Skype :

Λήψη Skype για τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphones σας

Μπορείτε να μεταφέρετε την εφαρμογή Skype μαζί σας και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν κλήσεις παγκοσμίως στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο smartphone σας. Το Skype για κινητά τηλέφωνα μπορεί να εγκατασταθεί στα μηχανήματα iPhone, BlackBerry και Android. Για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Skype στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου σε αυτή τη σελίδα και να αφήσετε το Skype να σας παραδώσει τον σύνδεσμο λήψης μέσω SMS ή απλά να επισκεφθείτε το m.skype.com στο πρόγραμμα περιήγησης της κινητής σας συσκευής.

Skype για την τηλεόρασή σας

Μπορείτε να έχετε το Skype στην τηλεόρασή σας, αλλά δεν μπορείτε να κατεβάσετε το Skype για την τηλεόρασή σας. Πρέπει να αγοράσετε και τηλεόραση HD που ενσωματώνει το Skype. Αυτές οι τηλεοράσεις Panasonic και Samsung, όπως φαίνεται εδώ.

Skype Για το Android

Αναζήτηση για το Skype στο Google Play, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Αλλιώς μπορείτε να αναζητήσετε το αρχείο spk Skype το οποίο έχει κάθε site λήψης.