Πώς να συνδέσετε όλα τα οικιακά τηλέφωνά σας στην υπηρεσία VoIP

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία VoIP, ίσως θελήσετε να κάνετε τη βέλτιστη χρήση των οικιακών συσκευών τηλεφώνου και της καλωδίωσης του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ως μέσο για να τερματίσετε την υπηρεσία PSTN και να μεταβείτε πλήρως στο VoIP.

Δυσκολία:

Εύκολος

Χρόνος που απαιτείται:

Μερικά λεπτά

Εδώ:

  1. Αποσυνδεθείτε από την εταιρεία τηλεφωνίας PSTN.Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι το ATA σας δεν καίει εξαιτίας της τροφοδοσίας από τη γραμμή PSTN. Για να το κάνετε αυτό, βρείτε το demarc και ανοίξτε το. Υπάρχουν δύο σειρές καλωδίων: το ένα πηγαίνει στο κτίριο στα τηλέφωνά σας και το άλλο πηγαίνει έξω στο δίκτυο του παροχέα. Αποσυνδέστε το εξωτερικό. Αποσυνδεθείτε από το PSTN.
    1. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές.
  2. Ελέγξτε αυτό κάνοντας ένα τηλέφωνο. Εάν δεν ακούτε τόνο κλήσης, αποσυνδέεστε. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να το ελέγξετε εάν είχατε διακόψει τη σύνδεσή σας με τον πάροχο υπηρεσιών PSTN πριν.
  3. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία DSL VoIP λειτουργεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η γραμμή PSTN δεν επανασυνδέεται ξανά, καθώς αυτό θα κάψει το ATA μόλις συνδεθεί.
  4. Τώρα έχετε ένα απομονωμένο εσωτερικό κύκλωμα τηλεφώνου. Συνδέστε το ATA σε οποιαδήποτε δομοστοιχειωτή υποδοχή στο κύκλωμα του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας μια υποδοχή RJ-11. Πάρτε ένα τηλέφωνο για να ελέγξετε για έναν τόνο. Εάν υπάρχει, λειτουργεί.
  5. Οι περισσότερες συσκευές ATA έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τις απαιτήσεις ισχύος μόνο ενός ή δύο τηλεφώνων, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τις προδιαγραφές του ATA σας για να γνωρίζετε πόσα τηλέφωνα μπορεί να περιέχει το κύκλωμά σας. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε τον αριθμό των τηλεφώνων πριν αγοράσετε το ATA, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα με επαρκή ικανότητα τροφοδοσίας.
  1. Ανατρέξτε στην Εικόνα 1 για να δείτε μια εικονογραφημένη ιδέα για τη σύνδεση.

Συμβουλές:

  1. Στην πραγματικότητα, αν έχετε ένα ή περισσότερα τηλέφωνα, συνδέονται μεταξύ τους με αρθρωτά βύσματα. Μια αρθρωτή υποδοχή είναι ένα μικρό κιβώτιο που συνδέει ένα ή δύο καλώδια τηλεφώνου. Η καλωδίωση του τηλεφώνου σας κλείνει στο σημείο εισόδου της τηλεφωνικής σας υπηρεσίας, ένα γκρι ή καφέ κουτί που καθορίζεται από την εταιρεία τηλεφωνίας σας στο σπίτι σας. Αυτό ονομάζεται demarc και είναι το σημείο από όπου η οικιακή σύνδεσή σας συνδέεται με το δίκτυο της υπηρεσίας.
  2. Σημειώστε ότι αυτή η συμβουλή δεν θα λειτουργήσει εάν η υπηρεσία ADSL σας χρησιμοποιεί το σύρμα PSTN. Θα πρέπει να υπάρχει διαφορετική καλωδίωση για αυτό.

Ο, τι χρειάζεσαι: