Οι Συνδρομητές Καλωδίων χρειάζονται πάντα το Καλώδιο Καλωδίων;

Όταν χρειάζεστε ένα κιβώτιο καλωδίων - και όταν δεν το κάνετε

Ο λόγος για τον οποίο όλες οι τηλεοράσεις σας ενδέχεται να χρειάζονται ένα κιβώτιο, ακόμη και αν δεν έχετε εγγραφεί σε κανάλια πληρωμών υψηλής ποιότητας, είναι ότι η υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης έχει τελικά μεταφερθεί σε ψηφιακή μορφή και, επιπλέον, μπορεί επίσης να εφαρμόζει προστασία αντιγραφής κρυπτογράφηση) στα περισσότερα ή όλα τα τροφοδοτικά σήματος που πηγαίνουν στο σπίτι σας.

Έξτρα εξοπλισμός, έξτρα κόστος

Αυτή η αλλαγή όχι μόνο επηρεάζει αυτό που χρειάζεστε για να λαμβάνετε τον προγραμματισμό καλωδιακής τηλεόρασης αλλά και να προσθέτετε επιπλέον κόστος στο μηνιαίο καλωδιακό σας λογαριασμό.

Για παράδειγμα, εάν έχετε περισσότερες από μία τηλεοράσεις στο σπίτι σας και θέλετε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε βασικά καλωδιακά κανάλια ανεξάρτητα, κάθε τηλεόραση θα απαιτήσει να νοικιάσετε ένα κουτί από τον παροχέα καλωδίων.

Εάν διαθέτετε ένα συνδυασμό αναλογικών, HD και 4K Ultra τηλεοράσεων στο σπίτι σας, το κιβώτιο παρέχει τόσο αναλογική έξοδο καλωδίου RF τυπικής ευκρίνειας για σύνδεση με αναλογική τηλεόραση όσο και έξοδο HDMI για σύνδεση με τηλεοράσεις HD ή 4K Ultra HD. Φυσικά, μπορείτε επίσης να συνδέσετε την έξοδο RF του κουτιού σε μια τηλεόραση HD ή Ultra HD, αλλά αυτή η επιλογή θα παρέχει μόνο ένα σήμα αναλογικού καλωδίου προς τα κάτω, για πρόσβαση στην HD, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την έξοδο HDMI.

Συνήθως, το απαιτούμενο "κιτ" που παρέχεται από την εταιρεία καλωδιακής σας τηλεόρασης, εκτός από το κιβώτιο και το τηλεχειριστήριο, θα περιλαμβάνει επίσης ένα ομοαξονικό καλώδιο HDMI και RF για σύνδεση με την κατάλληλη τηλεόραση.

Το ιστορικό

Παρόλο που η FCC απαίτησε από τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς να μετατρέψουν την αναλογική σε ψηφιακή μετάδοση στις 12 Ιουνίου 2009, οι πάροχοι καλωδιακής τηλεόρασης δεν συμπεριλήφθηκαν στην προθεσμία αυτή. Ωστόσο, από το 2012, οι καλωδιακές υπηρεσίες έχουν εφαρμόσει το δικό τους χρονοδιάγραμμα για την εξάλειψη αναλογικών και μη κωδικοποιημένων καλωδιακών υπηρεσιών.

Ως αποτέλεσμα, η εποχή της τηλεόρασης "έτοιμων με καλώδιο" έρχεται στο τέλος. Δεδομένου ότι σχεδόν όλο το περιεχόμενο προστατεύεται από αντιγραφή και κωδικοποιείται, για να λαμβάνετε ακόμη και βασικά καλωδιακά σήματα από μια υπηρεσία που χρειάζεστε για εξωτερικό κουτί που παρέχεται από την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης.

Οι δέκτες ενσωματωμένες σε αναλογικές τηλεοράσεις δεν είναι συμβατές με σήματα εκπομπής τηλεοπτικών εκπομπών από το 2009 και παρόλο που εξακολουθούν να είναι συμβατά με σήματα αναλογικών καλωδίων, εάν η υπηρεσία καλωδίων δεν προσφέρει πλέον αυτή την επιλογή, απαιτείται εξωτερική συσκευασία.

Εναλλακτικές λύσεις στο καλωδιακό κιβώτιο

Αντιμέτωποι με αυξημένο μηνιαίο κόστος καλωδίων, λόγω ενοικίασης κουτιού ή οποιασδήποτε αύξησης των μηνιαίων τελών παροχής υπηρεσιών, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας.

Η κατώτατη γραμμή

Καθώς οι πάροχοι υπηρεσιών καλωδιακής τηλεφωνίας συνεχίζουν να μετατρέπουν σε υπηρεσίες ψηφιακής και κωδικοποιημένης υπηρεσίας, εκείνοι που διαθέτουν μεγαλύτερα αναλογικά και ακόμη νεότερα HD και τηλεοράσεις 4K Ultra που ενδεχομένως έχετε χρησιμοποιήσει για να λαμβάνετε καλωδιακή υπηρεσία χωρίς κουτί, έχετε ένα κουτί για να έχετε πρόσβαση στα βασικά καλωδιακά κανάλια.

Εάν αυτή η ενόχληση και η δαπάνη είναι ενοχλητικές, σκεφτείτε το "κόψιμο του καλωδίου" με πρόσβαση μέσω των επιλογών "over-the-air" και / ή "internet streaming".