Τι είναι το Blogging βίντεο; Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Blog

Δημιουργήστε το δικό σας vlog

Το βίντεο blogging γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στο διαδίκτυο . Μόλις αγοράσετε τη βιντεοκάμερά σας, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε το δικό σας blog βίντεο.

Τι είναι το Blogging βίντεο;

Βίντεο blogging ή vlogging είναι όταν κάνετε ένα βίντεο και να το δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο με την πρόθεση να πάρει μια απάντηση από τους θεατές. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα blogs γίνονται σε μια σειρά όπου ο blogger θα βγάλει ένα blog ανά εβδομάδα, ή ανά μήνα σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να κάνω ένα Blog βίντεο;

Για να έχετε το δικό σας blog βίντεο μόνο που χρειάζεστε είναι μια βιντεοκάμερα και ένας υπολογιστής με λογισμικό επεξεργασίας βίντεο εγκατεστημένο σε αυτό. Δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για vloggers είναι iMovie και Final Cut Pro. Αυτά σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε το τελικό βίντεο σε κάτι που είστε υπερήφανοι. μπορείτε να κόψετε τα λάθη ή τα ατυχήματα και να συμπεριλάβετε ό, τι θέλετε.

Μόλις δημιουργήσετε το vlog σας με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, θα χρειαστεί επίσης να βρείτε έναν ιστότοπο για να το φιλοξενήσετε, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε το vlog σας με τον κόσμο και να έχετε πρόσβαση (προτιμότερα υψηλή ταχύτητα) στο διαδίκτυο για να ανεβάσετε την τελική vlog σας.

Τι μπορώ να κάνω για ένα Vlog;

Δεν υπάρχουν πραγματικοί κανόνες για vlogging. Μπορείτε να κάνετε vlog για οτιδήποτε θέλετε. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα θέμα με το οποίο είστε παθιασμένοι και με το οποίο μπορείτε να κολλήσετε. Ένα vlog δεν είναι πολύ vlog με μόνο ένα επεισόδιο.

Δημιουργήστε το δικό σας Vlog

Το βίντεο blogging γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στο διαδίκτυο. Αφού αγοράσετε τη βιντεοκάμερά σας, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε το δικό σας blog βίντεο, όπως η μαμά γιόγκα στη φωτογραφία που εμφανίζεται εδώ.

Πού μπορώ να δημοσιεύσω το Vlog μου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δημιουργούν έναν λογαριασμό στο YouTube και έχουν δικό τους κανάλι για να δημοσιεύουν vlogs. Άλλοι δημιουργούν έναν πλήρη, ξεχωριστό ιστότοπο. Το YouTube είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε γρήγορα τους θεατές. είναι πιο δύσκολο να συνεργαστείτε με έναν ξεχωριστό ιστότοπο και να συγκεντρώσετε την επισκεψιμότητα για να κάνετε το vlogging σας αξίζει τον κόπο σας.