Τα 10 καλύτερα προϊόντα Smart Home να αγοράσουν το 2018

Κάντε το σπίτι σας πιο αποτελεσματικό με αυτά τα έξυπνα προϊόντα

Το έξυπνο σπίτι είναι μια όλο και πιο διαφορετική κατηγορία προϊόντων που εξακολουθεί να έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Ενώ βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο μέλλον που απεικονίζουν οι Jetsons και άλλα sci-fi κλασικά, η αγορά εξακολουθεί να είναι κατακερματισμένη από στενές κατηγορίες, ιδιόκτητα gadgets και ανταγωνιστικά πρότυπα. Ως εκ τούτου, τα καλύτερα smart home gadgets είναι αυτά που μπορούν να προσαρμοστούν στις καινοτομίες στην αγορά.

Είτε ψάχνετε για μια απλή έξυπνη λύση φωτισμού για ένα επερχόμενο πάρτι, είτε προσπαθείτε να οικοδομήσετε ένα ολόκληρο τεχνολογικό οικοσύστημα για το σπίτι σας, σας έχουμε καλύψει. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα έξυπνα προϊόντα στο σπίτι για να ξεκινήσετε.

Το Amazon Echo είναι ο καλύτερος διαθέσιμος έξυπνος ψηφιακός βοηθός - και πιθανότατα ο πλησιέστερος θα έχετε να έχετε ένα JARVIS ή Hal 9000 στη ζωή σας. Πρόκειται για ένα έξυπνο, ενσωματωμένο με φωνή, φωνητικό ηχείο που χρησιμοποιεί την φωνητική υπηρεσία Alexa του Amazon για να παίζει και να ελέγχει τη μουσική. Ακόμα και οι κλήσεις μπορούν να γίνουν και να απαντηθούν με αυτή τη συσκευή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτοματοποίηση του σπιτιού σας , καθώς είναι συμβατό με τις συσκευές Belkin, WeMo, Philips Hue, Samsung SmartThings, Wink, Insteon, Nest και ecobee. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο σχεδόν κάθε εφαρμογής που μπορείτε να φανταστείτε, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Uber, Domino, Pandora, IFTTT , Audible και φυσικά του Amazon.

Εντάξει, έτσι είναι πολύ συμβατότητα, αλλά πώς μεταφράζεται η Echo σε πραγματικές εμπειρίες; Για να σας δώσω μια ιδέα, εδώ είναι μερικές φωνητικές εντολές Η Echo και η Alexa μπορούν να χειριστούν: "Alexa, ανακατασκευάστε χαρτοπετσέτες." "Alexa, βρείτε μου ένα μεξικάνικο εστιατόριο." "Alexa, ορίστε χρονοδιακόπτη για 20 λεπτά. Alexa, ποια είναι η μετακίνηση μου; "Η Alexa (το φωνητικό σύστημα που χρησιμοποιεί η Echo) θα απαντήσει σε είδος.

Είναι ένας εντυπωσιακός μικρός υπολογιστής που μοιάζει εντυπωσιακά με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αλλά μην το ονομάζετε αυτό. Δεν θέλουμε να γίνει αυτογνωστός.

Το Nest Cam είναι η νεότερη επανάληψη του Dropcam, ενός ανεξάρτητου smart gadget που αγοράζει η Nest Labs το 2014. Αν και δεν είναι σύστημα συναγερμού, αυτή η κάμερα που ελέγχεται από το WiFi λειτουργεί με την ταινία Alexa του Amazon, 1080p (HD) off και να εντοπίσετε πιθανούς εισβολείς στο σπίτι. Διαθέτει έντονη νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο (για κραυγές σε διαρρήκτες) και ψηφιακό ζουμ. Ρυθμίζοντας τη λειτουργία Home ή Away στον θερμοστάτη σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα ώστε να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα τη ροή. Και αν ανησυχείτε για κάποιον που προσπαθεί να καταστρέψει το βίντεο, μπορείτε να πληρώσετε $ 10 / μήνα για πρόσβαση στην αποθήκευση cloud. Ίσως το καλύτερο από όλα, επειδή το Nest Cam ανήκει στα εργαστήρια Nest Labs, μπορεί να ενσωματωθεί με το Learning Thermostat και την προστασία του καπνού και του ανιχνευτή CO.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες έξυπνες οικιακές κάμερες ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν είστε ήδη οπαδός του Echo Amazon και του οικοσυστήματος που χτίζεται γύρω από αυτό, τότε ίσως θελήσετε να προσθέσετε το Echo Show στο σπίτι σας για κλήσεις βίντεο και άλλες χρήσεις βίντεο διασκέδασης.

Το Echo Show βασικά παίρνει αυτό που ήδη γνωρίζετε (και ίσως αγαπάτε) για την Echo, με την οποία μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει μουσική ή να ανάψει τα φώτα και προσθέτει ένα στοιχείο βίντεο. Όταν πρόκειται για βίντεο, μπορείτε να κάνετε εύκολες βιντεοκλήσεις με άλλα άτομα που έχουν επίσης την Echo Show ή φωνητικές κλήσεις με άτομα που κατέχουν το Echo ή Echo Dot. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε την Alexa να παίξει βίντεο κλιπ από το YouTube και το Amazon Prime Video.

Έχοντας μια οθόνη στο Echo προσθέτει πρόσθετες λειτουργίες, καθώς η οθόνη μπορεί να εμφανίσει την ώρα και την ημερομηνία ή να σας δείξει στίχους σε οποιοδήποτε τραγούδι παίζει από την Amazon Music. Η οθόνη μπορεί να συνδεθεί και με άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών μηχανών στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο παχνί του μωρού σας ή να δείτε την κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι. Και μην ανησυχείτε για το βασικό Alexa που αμφισβητεί το χτύπημα λόγω της οθόνης - αυτό το μοντέλο έχει οκτώ μικρόφωνα και ακύρωση θορύβου, ώστε να μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Η Nest εξερράγη στη σκηνή το 2013 με την εκτόξευση του αυτοδίδακτου έξυπνου θερμοστάτη. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Google, υποδεικνύοντας ότι οι εξουσίες στο Silicon Valley παρακολουθούν μια τεράστια αγορά οικιακού αυτοματισμού, με τους θερμοστάτες ως τον κόμβο.

Ο θερμοστάτης Nest Learning Thermostat έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας. Αλλά αντί να απλώς προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε θερμοκρασία εισάγετε, η Nest μαθαίνει και προσαρμόζεται στις δικές σας προσωπικές συνήθειες και προτιμήσεις. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, για παράδειγμα, η Nest θα διαβάσει ότι θέλετε να απενεργοποιήσετε τη θερμότητα τη νύχτα και θα αρχίσετε αυτόματα. Μπορεί επίσης να μετατρέψει τη θερμότητα πίσω στο πρωί ή να ενεργοποιήσει την αποδοτική λειτουργία "Away" ενώ εργάζεστε. Και το καλύτερο από όλα, τα πάντα μπορούν να παρακολουθούνται και να ελέγχονται από το smartphone σας, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών χρήσης που σας δείχνουν πότε και πώς καταναλώνετε ενέργεια.

Το Nest είναι ένα καλά σχεδιασμένο, διαισθητικό μικρό gadget και από τότε που ξεκίνησε το 2013, ένας αριθμός ανταγωνιστικών μαθησιακών θερμοστατών έχει χτυπήσει την αγορά, αλλά είναι ακόμα ο καλύτερος εκεί έξω.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τους καλύτερους έξυπνους θερμοστάτες μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ο νέος έξυπνος θερμοστάτης Ecobee3 αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επιλογή για έναν έξυπνο θερμοστάτη και κοστίζει σχεδόν το μισό της Nest. Η Ecobee αναμένει από τους ιδιοκτήτες να είναι σε θέση να εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο 23% τα μηνιαία έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας από τη μονάδα είναι εύκολη και μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή iPhone ή συσκευή Android. Η μονάδα απεικόνισης οθόνης αφής QVGA 3,5 ιντσών διαθέτει την τρέχουσα θερμοκρασία και ένα κάθετο ρυθμιστικό για χειροκίνητες ρυθμίσεις. Ένα εικονίδιο νιφάδας χιονιού εμφανίζεται όταν το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία ψύξης με ένα εικονίδιο φλόγας που εμφανίζεται κατά τη θέρμανση. Επιπλέον, υπάρχουν εικονίδια για το κύριο μενού, ζωντανό καιρό (τοπικός καιρός σε εξωτερικούς χώρους) και γρήγορες αλλαγές, το τελευταίο από τα οποία σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας χωρίς να αλλάξετε κανένα προγραμματισμένο πρόγραμμα.

Το Ecobee3 είναι συμβατό με τα περισσότερα συστήματα κλιματισμού HVAC 1 και 2 φάσεων και μπορεί να ελέγξει τους αφυγραντήρες, τους υγραντήρες και τις συσκευές εξαερισμού. Η κύρια μονάδα θα προσφέρει ειδοποιήσεις όταν εντοπίσει ότι απαιτείται συντήρηση, ένα φίλτρο χρειάζεται αντικατάσταση ή όταν οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικά υψηλές ή χαμηλές. Η μοναδική απομακρυσμένη θερμοκρασία και αισθητήρας κίνησης τοποθετείται σε ξεχωριστό χώρο και καλεί "σπίτι" για να εξασφαλίσει ότι το δωμάτιο θερμαίνεται ή ψύχεται στη ρύθμιση της κύριας θερμοκρασίας του σπιτιού. Αυτό είναι ιδανικό για ένα παιδί ή ένα master υπνοδωμάτιο.

Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή με τον εύκολο στη χρήση οδηγό. Απαιτεί ένα σύνηθες σύρμα C, το οποίο τροφοδοτεί το Ecobee3, αλλά στην περίπτωση που δεν το έχετε, υπάρχει ένα κιτ τροφοδοσίας που μπορεί να τρέξει την κύρια μονάδα. Μετά τη ρύθμιση των ρυθμίσεων θερμοκρασίας, το χρονοδιάγραμμα και τη σύνδεση με το WiFi, βρίσκεστε στην έξυπνη οικιακή φυλή. Η εγκατάσταση από την αρχή μέχρι το τέλος πρέπει να διαρκέσει περίπου 30 λεπτά.

Η Ecobee ολοκληρώνει την ολοκλήρωση σε ένα άλλο επίπεδο με τη δυνατότητα σύνδεσης με το HomeKit της Apple, το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας από οποιαδήποτε συσκευή iOS που χρησιμοποιεί το Siri. Ο ίδιος τύπος ολοκλήρωσης λειτουργεί επίσης με την Echo του Amazon, όπου μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να ρυθμίσει τις ρυθμίσεις του θερμοστάτη. Εάν είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα πιο τεχνολογικό μέλλον για το σπίτι σας, το Ecobee3 είναι ένας σύγχρονος θερμοστάτης εύκολος στη χρήση που θα σας κρατήσει ζεστή τη νύχτα.

Όπως και οι περισσότερες έξυπνες οικιακές λύσεις, η Philips Hue απαιτεί ένα ακριβό κόμβο, ή "γέφυρα", για τη δημιουργία. Αλλά για ό, τι προσφέρει, η Philips Hue είναι το καλύτερο έξυπνο σύστημα φωτισμού γύρω. Για μια λογική τιμή, θα έχετε τον κόμβο και τρεις έξυπνες λάμπες, αλλά μπορείτε να συνδέσετε μέχρι 50 βολβοί σε ένα μόνο διανομέα.

Μεταξύ της εφαρμογής, των μεμονωμένων βολβών, των διακοπτών βρύσης και των λωρίδων φωτισμού, οι δυνατότητες φωτισμού περιορίζονται πραγματικά από τη φαντασία σας. Μπορείτε να τα στοιχίσετε για parties και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, να αλλάξετε τα χρώματα, να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες και να δημιουργήσετε "σκηνές". Και όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν από την εφαρμογή Philips Hue στο τηλέφωνό σας (iOS / Android). Hue διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά έξυπνη εμπειρία χρήστη με μια απλή εφαρμογή και εύκολο στην εγκατάσταση συστατικά μέρη. Αν ψάχνετε για μια έξυπνη λύση φωτισμού all-in-one, η Hue είναι ο τρόπος να πάτε.

Για να συνεχίσετε με την τάση της ασφάλειας και της ασφάλειας στο σπίτι, η Nest προσφέρει επίσης το καλύτερο Smart Smart Smoke Alarm και ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα: Nest Protect. Το Protect θα σας πει φωναχτά ακριβώς πού εντοπίζεται ένας καπνός ή διαρροή CO. Επίσης, στέλνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνό σας εάν ηχεί ξυπνητήρι ή οι μπαταρίες είναι χαμηλές, επιτρέποντάς σας να απενεργοποιήσετε το συναγερμό απευθείας από το τηλέφωνό σας. Το Nest Protect εκτελεί αυτο-δοκιμές ρουτίνας, αλλά μπορείτε επίσης να εκτελέσετε δοκιμές από την εφαρμογή και να μοιραστείτε πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέλος του νοικοκυριού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Protect συνεργάζεται με άλλα προϊόντα Nest, συμπεριλαμβανομένων και του Cam και του Learning Thermostat. Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον θερμοστάτη, επειδή τα συστήματα θέρμανσης είναι μια κοινή πηγή μονοξειδίου του άνθρακα και ο θερμοστάτης μπορεί να ρυθμιστεί για να απενεργοποιήσει αυτόματα τη θερμότητα σε περίπτωση που το Protect ανιχνεύσει διαρροή CO. Μπορεί επίσης να απενεργοποιήσει τα περιβαλλοντικά συστήματα που βασίζονται σε ανεμιστήρες για να αποτρέψει την κυκλοφορία του καπνού και το Cam μπορεί να ρυθμιστεί για να τραβήξει βίντεο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ενώ καθένα από τα έξυπνα οικιακά προϊόντα της Nest μπορεί να παραμείνει μόνο του, φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα ως ομάδα.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους έξυπνους ανιχνευτές καπνού .

Ο Tado δεν είναι ένα έξυπνο κλιματιστικό μηχανή τόσο πολύ όσο ένας ελεγκτής, αλλά αυτή είναι η μεγαλοφυία του. Όταν πρόκειται για συσκευές, οι έξυπνοι έλεγχοι έχουν έναν τρόπο να μειώσουν τη συνολική διάρκεια ζωής του μηχανήματος και να περιπλέξουν κάτι που δεν χρειάζεται πραγματικά να είναι τόσο περίπλοκο. Δεν είναι καλύτερο να έχετε μια κανονική συσκευή που μπορεί να γίνει "έξυπνη" μέσω ενός εξωτερικού κόμβου ή υπηρεσίας;

Αυτό το κάνει ο Tado Smart Temperature Control για τα κλιματιστικά. Αυτός ο κόμβος τοποθετείται δίπλα στη μονάδα AC του παραθύρου σας και χρησιμοποιεί τις υπέρυθρες εντολές για να παραμείνει στο τηλεχειριστήριο του μηχανήματος. Αυτό το καθιστά συμβατό με το 85% των κλιματιστικών του κόσμου και σας επιτρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε το μηχάνημά σας από το smartphone σας. Ρυθμίστε τον Tado να ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία με βάση την τοποθεσία σας και χρησιμοποιήστε τα έξυπνα χειριστήρια για να βελτιστοποιήσετε τη χρήση ενέργειας και να εξοικονομήσετε χρήματα για το λογαριασμό ενέργειας σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συσκευή στο δικό σας τρόπο ζωής και συνήθειες. Είναι ένα άλλο παράδειγμα του τι πρέπει να είναι ένα έξυπνο προϊόν στο σπίτι: μια λύση , όχι μια αναβάθμιση.

Ως κατηγορία, οι έξυπνες κλειδαριές είναι ακόμα αρκετά μικρές. Το πρόβλημα είναι ότι το δοκιμασμένο και αληθινό σύστημα κλειδαριάς-κλειδιού που χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια εξακολουθεί να είναι αρκετά χρήσιμο και δεν απαιτεί πραγματικά πολλά καινοτομία. Αλλά για τους ανθρώπους που ελέγχουν ήδη τον φωτισμό, τον κλιματισμό, την ασφάλεια και τις συσκευές του σπιτιού τους από το τηλέφωνό τους, η κλειδαριά πόρτας είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα. Για το σκοπό αυτό, το Kwikset Kevo είναι η καλύτερη έξυπνη κλειδαριά.

Με τη λειτουργία Bluetooth, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγγίξετε την κλειδαριά με το δάχτυλό σας και να ανοίξει. Παρόλο που διαθέτει λειτουργικότητα iOS / Android, δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνό σας σε εσάς για να ανοίξετε την πόρτα - μόνο το ενσωματωμένο κλειδί fob. Μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό κλειδί σε οικογένεια, φίλους ή επισκέπτες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους ως κλειδί για να εισέλθουν στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα κλειδώματος και να διαχειρίζεστε την πρόσβαση με την εφαρμογή Kevo.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τις καλύτερες έξυπνες κλειδαριές που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Οι έξυπνοι διανομέας είναι μια σύγχυση αλλά ζωτικής σημασίας συνιστώσα του έξυπνου σπιτιού και ενδέχεται να μην είναι απαραίτητες ανάλογα με την έκταση των όνειρων αυτοματισμού στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, αν το μόνο που θέλετε είναι ένα έξυπνο σύστημα φωτισμού, τότε η Philips Hue θα είναι αρκετή. Ομοίως, αν το μόνο που θέλετε είναι ένας θερμοστάτης, ο Θερμοστάτης Learning Nest είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αλλά αν θέλετε η νοημοσύνη του σπιτιού σας να μεγαλώνει, να προσαρμόζεται και να ενσωματώνεται με την τεράστια ποικιλία προϊόντων αυτοματισμού που είναι διαθέσιμα σε εσάς, θα χρειαστείτε έναν κόμβο.

Με αυτό είπε, ο καλύτερος έξυπνος κεντρικός κόμβος είναι το Samsung SmartThings. Το Hub συνδέεται στον δρομολογητή σας και είναι συμβατό με τα προϊόντα ZigBee, Z-Wave και Bluetooth και η έξυπνη πρίζα και αισθητήρες SmartThings ενισχύει μόνο τις δυνατότητες για το σπίτι σας. Έτσι τι μπορείτε να κάνετε με όλη αυτή τη συνδεσιμότητα; Ανάλογα με τον κατάλογο των έξυπνων οικιακών συσκευών, μπορείτε να ρυθμίσετε το Hub να ανάβει τα φώτα όταν φτάσετε στο σπίτι, να κλειδώσετε τις πόρτες όταν φεύγετε, να σας ειδοποιήσω για την ανοικτή πόρτα ή να ακούσετε συναγερμό όταν εντοπιστεί κίνηση. Με την ενσωμάτωση IFTTT, οι δυνατότητες είναι σχεδόν άπειρες.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους έξυπνους κόμβους .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .