Νομική παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου - Αναθεώρηση AT & T FamilyMap

Η κατώτατη γραμμή

Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία έχουν από καιρό την ικανότητα να παρακολουθούν την κατά προσέγγιση θέση ενός κινητού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των εταιρειών τηλεφώνου για να τριγωνίζουν τις θέσεις τους σε σχέση με πύργους κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η δυνατότητα τοποθεσίας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς περισσότερα τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με τσιπ GPS για την ακριβέστερη τοποθέτηση του χρήστη. Η πρόσβαση στον τόπο παρέμεινε πολύ περιορισμένη πέραν των ατόμων που ανταποκρίθηκαν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, λόγω νομικών προβλημάτων και ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό αλλάζει με την εισαγωγή υπηρεσιών όπως το AT & T FamilyMap. Αξιολογούμε και αναθεωρούμε την υπηρεσία.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Η υπηρεσία FamilyMap της AT & T σας παρέχει μια ισχυρή δυνατότητα εντοπισμού της θέσης ενός κινητού τηλεφώνου που ανήκει στην ομάδα χρεώσεων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ζώνες και χρονοδιαγράμματα (σχολείο, σπίτι, δουλειά, σπιτάκι κλπ.) Και αυτόματη ειδοποίηση μέσω κειμένου ή e-mail όταν το κομμάτι που εισέρχεται ή εξέρχεται από τη ζώνη. Μπορείτε να συντονίσετε τα προγράμματα για συγκεκριμένες ημέρες του συνδυασμού εβδομάδας και ώρας. Δημιουργείτε όσες ζώνες επιθυμείτε (απλώς εισάγετε τις διευθύνσεις) και συντονίστε τις ειδοποιήσεις με ένα απλό μενού "κλικ και κλικ". Βρήκα τη διαδικασία ρύθμισης να είναι εύκολη και διαισθητική.

Το AT & T FamilyMap δημιουργείται και διαχειρίζεται μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Web. Ωστόσο - ένα μεγάλο πλεονέκτημα - μπορείτε επίσης να κάνετε αναζητήσεις τοποθεσίας από ένα smartphone με δυνατότητα Web. Η διεπαφή λειτούργησε υπέροχα στο iPhone μου.

Όταν συνδέεστε στο FamilyMap, σας παρουσιάζεται ένας οικείος χάρτης με μεγεθυντικούς φακούς, με δυνατότητα μεγέθυνσης, συμπεριλαμβανομένης της οδού, της κεραίας και μιας όψης "πτηνών-οφθαλμών" που παρέχει μια ευρυγώνια προοπτική. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ. Μόλις συνδεθείτε, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "εντοπίστε" και το FamilyMap διαρκεί περίπου δύο λεπτά για να εντοπίσετε το τηλέφωνο. Η ακρίβεια εξαρτάται από μεταβλητές όπως οι θέσεις πύργου, τη δύναμη του σήματος και αν το τηλέφωνο διαθέτει A-GPS . Το FamilyMap δεν κατάφερε ποτέ να τοποθετήσει το δοκιμαστικό μας τηλέφωνο (το οποίο είχε τσιπ GPS). Η υπηρεσία παρουσιάζει μια ακριβή θέση στον χάρτη (που αντιπροσωπεύεται από ένα εικονίδιο) με αποποίηση ευθύνης για πιθανή διακύμανση (40 μέτρα έως .9 μίλια στις δοκιμές μας). Βρήκα την υπηρεσία να είναι αρκετά ακριβής, γενικά μέσα σε 40 μέτρα ή λιγότερο.

Διαβάστε τους νομικούς περιορισμούς και τους περιορισμούς απορρήτου πριν εγγραφείτε. Η υπηρεσία είναι καλύτερο για να παρακολουθείτε τα νεότερα μέλη της οικογένειας ή απλώς για την ευκολία μιας αυτόματης ειδοποίησης όταν οι ομάδες της ομάδας χρέωσης σας προσεγγίζουν την πρακτική, το σχολείο, την εργασία. Όταν ξεκινά αρχικά η υπηρεσία, τα κείμενα παρακολουθούν αριθμούς για να τους ενημερώσουν ότι παρακολουθούνται μέσω του FamilyMap.