Οι εφαρμογές κοινής χρήσης θέσης κορυφαίας τοποθεσίας

Πείτε στους φίλους σας που βρίσκεστε και έχετε συνομιλίες με βάση την τοποθεσία σας

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας μέσω σχεδόν όλων των σημαντικών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω - Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ. - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα, ειδικά εάν τα προφίλ σας είναι δημόσια και έχετε πήρε πολλούς φίλους ή οπαδούς που μπορεί επίσης να θεωρηθούν άγνωστοι.

Η κοινή χρήση τοποθεσίας εξακολουθεί να είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να ενημερώσετε τους στενότερους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς σας για το τι έχετε να κάνετε και υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ακριβώς αυτό - χωρίς να ανατινάξετε την ακριβή τοποθεσία σας σε όλους ανοικτό Διαδίκτυο. Όλες αυτές οι εφαρμογές σας δίνουν επίσης ευέλικτο έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε ακριβώς τι κάνετε και δεν θέλετε να μοιράζεστε και με ποιον.

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τον επόμενο προορισμό σας ; Κάντε λήψη μιας από τις ακόλουθες εφαρμογές για να ξεκινήσετε και προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας να συμμετάσχουν και στην εφαρμογή!

01 από 07

Τετράγωνο σμήνος

Το 2010, το Foursquare ήταν η τελευταία εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας. Ήταν διασκεδαστικό και μοντέρνο για λίγο, αλλά από τότε έχει δει πολλές αλλαγές. Η αρχική εφαρμογή Foursquare είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά η κύρια χρήση της είναι η ανακάλυψη χώρων γύρω σας. Το Swarm είναι η νεότερη εφαρμογή με το στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης που αφαιρείται από την αρχική εφαρμογή. Για τη συγκεκριμένη κοινή χρήση τοποθεσίας, εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω.

Πάρτε Swarm της Foursquare: Android | iOS | Windows Phone | Περισσότερο "

02 του 07

Glympse

Dan LeFebvre / Flickr

Αν δεν είστε πωλημένοι στο Swarm, τότε υπάρχει και το Glympse - μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κοινής χρήσης που επιτρέπει στους φίλους σας να βλέπουν ακριβώς πού βρίσκεστε σε πραγματικό χρόνο. Όπως και το Snapchat , μπορείτε να δώσετε στους φίλους σας μια "γλυπτική" της τοποθεσίας σας πριν λήξει αυτόματα, οπότε η τοποθεσία σας δεν δημοσιεύεται μόνιμα.

Πάρτε Glympse: Android | iOS | Περισσότερο "

03 του 07

Life360

Παρόμοια με τη Βρείτε τους Φίλους μου, το Life360 έχει να κάνει με τη διανομή της θέσης σας με τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή σας - τα μέλη της οικογένειάς σας και τους καλύτερους φίλους σας ειδικότερα. Αρχίζετε οικοδομώντας έναν κύριο κύκλο από τα άμεσα μέλη της οικογένειάς σας και στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε να δημιουργείτε περισσότερους κύκλους για άλλους ανθρώπους - εκτεταμένα μέλη της οικογένειας, φίλους, συναδέλφους και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με τα άτομα μέσω της εφαρμογής.

Πάρτε Life360: Android | iOS | Windows Phone Περισσότερα »

04 του 07

SocialRadar

Το SocialRadar είναι μια εφαρμογή που ρίχνει μια ματιά στο τι συμβαίνει με τους ανθρώπους στα κοινωνικά σας δίκτυα και σας λέει ποιος είναι γύρω σας σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή ενσωματώνεται με το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Linkedin, το Google+ και το Foursquare, επιτρέποντάς σας να δείτε όλες τις αναρτήσεις των φίλων σας και να σας παρέχουμε μια δυνατότητα συνομιλίας με τους κοντινούς φίλους. Μπορείτε να επιλέξετε να είστε δημόσιοι, ανώνυμοι ή αόρατοι όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Αποκτήστε το SocialRadar: iOS | Περισσότερο "

05 του 07

Αποκορύφωμα

Το highlight δεν είναι μόνο για να συνδεθείτε κοντά με τους φίλους σας, αλλά για να μάθετε περισσότερα για τον καθένα γύρω σας. Εάν κάποιος που βρίσκεται κοντά σας έχει επίσης ένα προφίλ επισήμανσης, θα εμφανιστεί στην εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Ανάλογα με αυτό που μοιράζονται, θα μπορείτε να δείτε το όνομα, τις φωτογραφίες, τους αμοιβαίους φίλους τους και πολλά άλλα. Λειτουργεί στο παρασκήνιο και μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις όταν οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας.

Αποκτήστε τον τίτλο: iOS | Περισσότερο "

06 του 07

Σπειροειδής

Το σπιράλ είναι πολύ παρόμοιο με το Yik Yak, αλλά σας δίνει την επιλογή να δημοσιεύσετε τον εαυτό σας ή ως ανώνυμο χρήστη. Η εφαρμογή σάς δίνει μια κοινότητα ανθρώπων με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με βάση την τοποθεσία σας, φέρνοντάς σας νέες συνομιλίες ανάλογα με την εγγύτητα. Μπορείτε να επιλέξετε να αυξήσετε ή να συρρικνώσετε τον σπειροειδή χώρο σας για να δείτε τι λέγεται για την κοντινότερη συναυλία, σχολική εκδήλωση, τοπικό φεστιβάλ ή οτιδήποτε άλλο.

Πάρτε σπιράλ: Android | iOS |

07 του 07

Απόρριψη μηνυμάτων

Το Drop Messages είναι περισσότερο μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από οτιδήποτε άλλο, αλλά με συστροφή με βάση τη θέση. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε απολύτως καθένα στον κόσμο με αυτό και θα μπορούν να το διαβάσουν όταν βρίσκονται κάπου γύρω από μια συγκεκριμένη γεωγραφική τοποθεσία. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αφήσετε ένα μήνυμα για άτομα σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση με λεπτομέρειες σχετικά με το τι να κάνετε check out ή θα μπορούσατε να πείτε "συγχαρητήρια!" σε όσους φτάνουν στην τελετή αποφοίτησής τους.

Αποκτήστε μηνύματα απόρριψης: iOS |