Οδηγίες για την αντικατάσταση μιας μπαταρίας ιμάντα καρδιάς Garmin Garmin

Ο ιμάντας στήθους μεταδίδει πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό στην αθλητική συσκευή σας

Η Garmin παράγει συσκευές GPS , όπως οι υπολογιστές κύκλου Edge για πλοήγηση ειδικά για ποδήλατα και ρολόγια GPS Forerunner για δρομείς και τριαθλητές. Αυτές οι συσκευές και άλλοι δέχονται είσοδο από το ιμάντα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού Garmin. Ο μαλακός ιμάντας φοριέται γύρω από το στήθος και μεταδίδει τον καρδιακό σας ρυθμό σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Αλλαγή της μπαταρίας στη μέτρηση της καρδιακής συχνότητας

Οι ιμάντες καρδιακού ρυθμού λειτουργούν καλά, αλλά οι μπαταρίες τους διαρκούν περίπου τρία χρόνια ή λιγότερο εάν χρησιμοποιούνται τακτικά. Αφού αφαιρέσετε τη νεκρή μπαταρία, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα πριν την εισαγωγή μιας νέας μπαταρίας. Αυτό δίνει στη μονάδα τη δυνατότητα επαναφοράς. Διαφορετικά, ενδέχεται να μην αναγνωρίσει τη νέα μπαταρία και δεν θα μεταδώσει μια ανάγνωση στη συσκευή σας. Η μπαταρία αντικατάστασης είναι μια μπαταρία CR2032, 3 βολτ.

Ακολουθεί ο τρόπος αλλαγής της μπαταρίας:

  1. Εντοπίστε τη μονάδα μπαταρίας στο πίσω μέρος της μονάδας πομπού ιμάντα καρδιακού ρυθμού.
  2. Αφαιρέστε τις τέσσερις βίδες στο πίσω μέρος της μονάδας. Τα παλαιότερα μοντέλα δεν χρησιμοποίησαν βίδες. Σε αυτά, χρησιμοποιήστε ένα κέρμα - ένα τέταρτο λειτουργεί καλύτερα - για να γυρίσετε το κάλυμμα της μπαταρίας αριστερόστροφα. Το κάλυμμα σημειώνεται με την κατεύθυνση και το "Άνοιγμα" στο κάλυμμα.
  3. Αφαιρέστε το κάλυμμα και την παλιά μπαταρία. Μην τοποθετείτε το δακτύλιο στεγανοποίησης δακτυλίου O.
  4. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να δώσετε στη μονάδα τη δυνατότητα επαναφοράς.
  5. Τοποθετήστε τη νέα μπαταρία στο διαμέρισμα με την θετική (+) πλευρά προς τα πάνω.
  6. Μην καταστρέφετε ή χάνετε τη φλάντζα δακτυλίου από καουτσούκ. Τοποθετήστε το σωστά.
  7. Αντικαταστήστε το πίσω κάλυμμα και τις τέσσερις βίδες ή περιστρέψτε το κάλυμμα δεξιόστροφα σε παλαιότερα μοντέλα χωρίς βίδες.

Ίσως χρειαστεί να συνδέσετε ξανά το ιμάντα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού με τη συσκευή σας γυμναστικής, αφού αντικαταστήσετε την μπαταρία. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του κατόχου σας για τις οδηγίες αντιστοίχισης. Αφού έχει αντιστοιχιστεί, η αθλητική συσκευή σας Garmin αναγνωρίζει την παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού κάθε φορά που την τοποθετείτε.