Ποιος μπορεί να συμμετάσχει σε μια κλήση διάσκεψης μέσω Skype;

Μια κλήση συνδιάσκεψης μέσω Skype είναι μια περίοδος όπου πολλοί άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας είτε φωνή είτε βίντεο. Οι δωρεάν κλήσεις συνδιάσκεψης φωνής επιτρέπουν έως και 25 συμμετέχοντες και οι τηλεοπτικές κλήσεις δεν επιτρέπουν περισσότερο από 4. Εκείνοι που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση των Windows μπορούν να συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη με 25 συνομιλητές.

Απαιτήσεις εύρους ζώνης

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ανεπαρκές εύρος ζώνης (ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο) θα προκαλέσει μείωση της ποιότητας της κλήσης συνδιάσκεψης και αποτυχία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 1MB ανά συμμετέχοντα. Εάν ένας από τους συμμετέχοντες έχει αργή σύνδεση, η διάσκεψη μπορεί να διαταραχθεί. Πριν προσκαλέσετε τους ανθρώπους, λάβετε υπόψη τον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να φιλοξενήσετε σε σχέση με το εύρος ζώνης σας, και σκεφτείτε επίσης να προσκαλέσετε μόνο όσους έχουν ό, τι χρειάζεται για να συμμετάσχουν στην κλήση.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει

Οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος χρήστης του Skype μπορεί να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη Ο οικοδεσπότης της κλήσης διάσκεψης, ο οποίος είναι ο χρήστης που ξεκινά την κλήση, πρέπει να προσκαλέσει τις διάφορες επαφές στην κλήση. Μόλις αποδεχθούν, είναι μέσα.

Για να ξεκινήσετε μια κλήση συνδιάσκεψης και να προσθέσετε άτομα σε αυτήν, επιλέξτε μία από τις επαφές που θέλετε να προσθέσετε στην κλήση. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε στον κατάλογο επαφών σας. Όταν κάνετε κλικ στο όνομα της επαφής, στο δεξιό παράθυρο της οθόνης θα εμφανιστούν τα στοιχεία και ορισμένες επιλογές. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί που ξεκινά μια κλήση. Μόλις απαντήσουν, καλείτε την εκκίνηση. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα άτομα από τη λίστα επαφών σας κάνοντας κλικ στο κουμπί + στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε περισσότερους συμμετέχοντες.

Μπορεί κάποιος που δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει; Ναι, μπορούν, όσο δέχεται ο οικοδεσπότης της κλήσης. Καλούν τον κεντρικό υπολογιστή, ο οποίος θα κληθεί να δεχτεί ή να απορρίψει την κλήση.

Επίσης, άτομα που δεν χρησιμοποιούν το Skype, αλλά χρησιμοποιούν μια άλλη τηλεφωνική υπηρεσία, όπως ένα κινητό τηλέφωνο, ένα σταθερό τηλέφωνο ή μια υπηρεσία VoIP, μπορούν να συμμετάσχουν σε μια συνάντηση. Αυτός ο χρήστης φυσικά δεν θα έχει τη διασύνδεση Skype και δεν θα χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς του Skype, αλλά μπορεί να καλέσει τον αριθμό SkypeIn του κεντρικού υπολογιστή (ο οποίος πληρώνεται). Ο οικοδεσπότης μπορεί επίσης να προσκαλέσει τον χρήστη που δεν είναι Skype χρησιμοποιώντας το SkypeOut , οπότε ο πρώτος αναλαμβάνει το κόστος κλήσης.

Μπορείτε επίσης να συγχωνεύσετε κλήσεις. Πείτε ότι βρίσκεστε σε δύο διαφορετικές κλήσεις ταυτόχρονα και θέλετε να μιλάτε όλοι για το ίδιο πράγμα σε μία κλήση, πηγαίνετε στην καρτέλα Πρόσφατη και σύρετε οποιαδήποτε από τις κλήσεις και αποθέστε την από την άλλη. Οι κλήσεις θα συγχωνευθούν.

Εάν κάνετε συχνές ομαδικές κλήσεις με την ίδια ομάδα ανθρώπων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Skype και να τις έχετε σε επαφή. Την επόμενη φορά που ξεκινάτε μια κλήση συνδιάσκεψης, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την κλήση αμέσως με την ομάδα.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με έναν συμμετέχοντα, εάν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε κάποιος να αφαιρεθεί από την κλήση, είναι εύκολο για εσάς αν είστε ο οικοδεσπότης. Κάντε δεξί κλικ και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση.