Πώς να επιλέξετε μια εκκίνηση στην Dark Souls 3

Ποια κατηγορία λειτουργεί καλύτερα για εσάς; Εδώ είναι πώς να το μάθετε.

Η δημιουργία ενός χαρακτήρα στο σύμπαν των Dark Souls μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του να πάρει στο παιχνίδι πέρα ​​από τη διαπίστωση πώς να ανατρέψει τις παγίδες και τρομακτικά δύσκολα τέρατα αφεντικό.

Για τους απροσδιόριστους, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβεις ποια δεξιότητα χρειάζεσαι και πότε, ποια κατηγορία χαρακτήρων αισθάνεσαι «σωστή» ή ποιο είδος κατασκευής χρειάζεται να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν πρέπει να είναι καθόλου δύσκολο. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ απλό να καταλάβουμε.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εκκίνηση ενός νέου παιχνιδιού Dark Souls, είτε πρόκειται για την πρώτη σας πορεία είτε για το τρίτο σας ταξίδι στο σκοτάδι, έτσι ώστε να μιλήσει, αυτός ο οδηγός θα πρέπει να είναι ένα χέρι βοηθείας μέσα από όλα αυτά.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικούς τύπους τάξεων κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα σας, το καθένα με το δικό του σύνολο των πόντων ικανότητας που έχουν ήδη εκχωρηθεί για σας σε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τα συνολικά σημεία χαρακτηριστικών για κάθε stat καθορίζονται από το επίπεδο της κλάσης που επιλέγετε. Για παράδειγμα, ένας Ιππότης αρχίζει στο επίπεδο 9, όπου ο πολεμιστής ξεκινά στο επίπεδο 7.

Ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε με οποιαδήποτε τάξη χαρακτήρων που θέλετε, είναι σαφές από τα στυλ παιχνιδιού, τα χαρακτηριστικά, τα επίπεδα και τις ικανότητες που είναι πιο κατάλληλες για αρχάριους, ενδιάμεσους παίκτες και όσους αναζητούν περισσότερη πρόκληση από ό, τι συνήθως. Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει που παρατίθεται παρακάτω, μαζί με τους αρχικούς αριθμούς stat, τη γοητεία της τάξης και όπου θα πρέπει να επενδύσετε περαιτέρω σημεία δεξιοτήτων προχωρώντας.

Ιππότης: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 9

Vig: 12

Υπόθεση: 10

Τέλος: 11

Βίτ: 15

Str: 13

Dex: 12

Int: 9

Πέμ: 9

Τύχη: 7

Εάν τείνετε να προτιμάτε το σπαθί και τον ισορροπημένο χαρακτήρα, θα πρέπει να επιλέξετε την τάξη Knight, η οποία έρχεται με τα υψηλά στατιστικά στοιχεία Vitality και Strength στο επίπεδο 9 για να φιλοξενήσει βαριά είδη πανοπλιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ιππότες έρχονται με ειδική ασπίδα ικανή να απορροφήσει το 100% των σωματικών βλαβών που θα πάρετε. Υπάρχει ένα χαμηλό ποσοστό πτώσης για να εξισορροπηθεί αυτή η ισχυρή άμυνα έξω, αλλά μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε αξιοπρεπή όπλα για τον Ιππότη σας αν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε για it.It μπορεί να ενεργήσει ως δεκανίκι για να επιστρέψει αν είστε νέοι στο παιχνίδι ή χρειάζονται πρόσθετη βοήθεια με τους εχθρούς στα προηγούμενα μέρη του παιχνιδιού. Αυτό δημιουργεί μια ευχάριστη δυναμική ανάμεσα σε ισχυρό αδίκημα και υπεράσπιση, ειδικά όπου είναι η ασπίδα του ιππότη.

Η επιλογή ενός Knight είναι μια καλή ιδέα αν δεν είστε σίγουροι για το ποια άλλη κατηγορία θα επιλέξετε, καθώς υπάρχει ένα αξιοπρεπές μείγμα στατιστικών για να σας κρατήσει στη ζωή κατά τη διάρκεια των προηγούμενων προκλήσεων στο παιχνίδι. Απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ασπίδα για να μπλοκάρει τις επιθέσεις και να περιμένετε να αντιδράσουν οι εχθροί σε αντάλλαγμα. Με μεγάλη ζημιά, άριστη αρχική θωράκιση και υψηλό επίπεδο εκκίνησης, ο Ιππότης είναι μια καλή επιλογή, παρά το χαμηλότερο statue του Luck.

Όταν καλλιεργείτε πόντους stat για τον Ιππότη σας, θα θελήσετε να δημιουργήσετε δύναμη για να επιστρέψετε με ισχυρές επιθέσεις, αφού μπλοκαρίσετε με την φυσική ασπίδα μπλοκ 100%. Η αντοχή και η ζωτικότητα είναι άλλες έξυπνες επιλογές, ειδικά καθώς θα χρειαστείτε την Αντοχή για να μπλοκάρει τις επιθέσεις και τη Ζωτικότητα για να αντισταθμίσετε τη βαριά πανοπλία που θα πρέπει να εξοπλίσετε.

Πολεμιστής: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 7

Vig: 14

Υπόθεση: 6

Τέλος: 12

Βίτ: 11

Str: 16

Dex: 9

Int: 8

Πέμ: 9

Τύχη: 11

Αν ψάχνετε για δύναμη, ο πολεμιστής είναι ο τρόπος να πάτε. Ξεκινάτε σε ένα χαμηλότερο επίπεδο από τον Knight στο επίπεδο 7, αλλά οι Warriors περισσότερο από το make up για όλα αυτά με τα υψηλότερα Strength και Vigor stats από τις υπόλοιπες επιλογές. Αν ψάχνετε να συντρίψετε τους εχθρούς σας και να γεμίσετε μια γροθιά παντού πηγαίνετε, σκεφτείτε να επιλέξετε έναν πολεμιστή, ο οποίος μπορεί να χειριστεί το γελοία ισχυρό βαρύ πολεμικό τσεκούρι.

Θυπάτε λίγη ταχύτητα για πολλή δύναμη, αλλά αξίζει στο τέλος αν είστε ο τύπος παίκτη που αναζητά ακατέργαστη δύναμη αντί άλλων λεπτών. Υψηλή ζημιά, τα δύο χέρια όπλα είναι η σειρά της ημέρας για τους πολεμιστές, ειδικά εκείνες που απαιτούν υψηλά επίπεδα επιδεξιότητας, αντοχής και αντοχής. Θέλετε να βαρελίσετε προς τα εμπρός με όλη σας τη δύναμη και να χρησιμοποιήσετε τον Πολεμιστή ως ένα κομμάτι ενός "berserker" για να σπάσετε όλες τις άμυνες των εχθρών σας. Εκεί όπου η τάξη αληθινά λάμπει και οι εχθροί σας θα το νιώσουν όταν υποκύπτουν και στις απεργίες σας με βαρύ χέρια.

Είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθείτε στη δόμηση stat για τη Δύναμη για να μεταφέρετε και να εφαρμόσετε μεγαλύτερα όπλα κατά τη διάρκεια της μάχης, την επιδεξιότητα, αφού τα εν λόγω όπλα έχουν αυστηρές απαιτήσεις και την Endurance για να συνδέσετε δυνατά combos. Με αυτό το κτίριο ο κύριος στόχος σας θα είναι να χτυπήσετε σκληρά και γρήγορα, αφήνοντας λίγα περιθώρια για τους πολεμιστές να βρουν μια βάση εναντίον σας όταν τους έρθετε ξανά και ξανά με ισχυρά όπλα.

Mercenary: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 8

Vig: 11

Υπόθεση: 12

Τέλος: 11

Βίτ: 10

Str: 10

Dex: 16

Int: 10

Πέμπτη: 8

Τύχη: 9

Οι μισθοφόροι είναι ένα περίεργο μείγμα στατιστικών στοιχείων που απαιτούν περισσότερη επιδεξιότητα για να τραβούν τις κινήσεις, ενώ ρόλοι όπως ο Ιππότης ή ο Πολεμιστής βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη και την αντοχή για να ενισχύσουν τις ικανότητές τους. Οι μισθοφόροι έχουν επίσης χαμηλά στατιστικά στοιχεία τύχης, αλλά η υψηλή επιδεξιότητα και τα σχετικά υψηλά στατιστικά στοιχεία της πίστης διασφαλίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν σκληρά με επιθέσεις μεγάλου βεληνεκούς, γεμάτες με buffs και θαύματα.

Αν σας αρέσει να επιτεθείτε από μακριά ή να τοποθετήσετε μια απεργία ενάντια σε μακρινούς εχθρούς αντί να σηκωθείτε στενές και προσωπικές, αυτή θα μπορούσε να είναι η τάξη με την οποία θέλετε να πάτε. Η ασπίδα του μισθοφορικού είναι ασθενέστερη από αυτή που παίρνετε με μαθήματα όπως ο Ιππότης, αλλά όταν πρόκειται να επιτεθείτε από μακριά και να βασιστείτε σε λάτρεις και θαύματα, δεν είναι απαραίτητο ένα stat.

Θα θέλατε να ξοδέψετε τα μελλοντικά σημεία της πίστης για ισχυρούς buffs και άλλες βοηθητικές ικανότητες, επιδεξιότητα για καμπύλα σπαθιά, katanas και άλλα όπλα υψηλότερης ζημιάς και Endurance για μακρινούς γύρους επίθεσης και χύτευσης. Όταν μπορείς να ασχοληθείς με δύο άτομα όπως ο μισθοφόρος, εξασφαλίζοντας ότι η επιδεξιότητα είναι ίση.

Herald: Ξεκινώντας Στατιστικά

Lvl: 9

Vig: 12

Υπόθεση: 10

Τέλος: 9

Βίτ: 12

Στ .: 12

Dex: 11

Int: 8

Πέμπτη: 13

Τύχη: 11

Οι ανακοινώσεις είναι ισχυρές, αλλά μόνο όταν ένας ισορροπημένος παίκτης μπορεί να κάνει χρήση των διαφορετικών ιδιοσυγκρασιών τους. Διαπνέουν τόσο φυσικά όσο και μαγικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα όπλο που λειτουργεί καλά για μάχη μεγάλης εμβέλειας, παράλληλα με μια ασπίδα χαρταετού, η οποία, όπως και ο Ιππότης, είναι ικανή να απορροφά 100% οποιαδήποτε σωματική βλάβη.

Όπως υποδηλώνει το όνομα της κατηγορίας, ένα υψηλό δόγμα Faith επιτρέπει στους Heralds να εκτελούν θαύματα Heal Aid που είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Ένα μειονέκτημα είναι ότι η τάξη έχει κάποια αδύναμη πανοπλία και θα πρέπει να παραμείνετε στην άμυνα εάν θέλετε να προχωρήσετε χωρίς να πεθάνετε επανειλημμένα. Δεν είναι μια τάξη που θα συνιστούσαμε στους αρχάριους γι 'αυτόν τον λόγο.

Όταν ανασηκώνετε τα Heralds, θα θέλατε να εστιάσετε στα σημεία ικανότητας τροφοδοσίας σε Ζωτικότητα, Αντοχή, Αντοχή και Επιδεξιότητα, για να διασφαλίσετε ότι το κλείδωμα και η επίθεση δεν προκαλούν υπερβολική επιβάρυνση και ότι η βαριά πανοπλία που απαιτεί ο Herald μπορεί να φορεθεί. Το Kite Shield είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού του Herald "σωστά", καθώς και χρησιμοποιώντας το δόρυ για να μπλοκάρει ενώ επιτίθεται, οπότε αν είστε περισσότερο στο "χτύπημα όλων που μετακινείται ξανά και ξανά" στρατόπεδο αυτό δεν μπορεί να είναι η τάξη για εσείς.

Κλέφτης: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 5

Vig: 10

Υπόθεση: 11

Τέλος: 10

Βίτ: 9

Str: 9

Dex: 13

Int: 10

Πέμπτη: 8

Τύχη: 14

Οι κλέφτες πρόκειται προφανώς να είναι μια κατηγορία χαμηλού προφίλ με διάφορους τρόπους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μόνο από το όνομά τους. Πρόκειται για μακροχρόνιες επιθέσεις από πλώρη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απομακρυνθούν από τους εχθρούς τους, καθώς το τόξο λειτουργεί ως λύση μεγάλης εμβέλειας και το στιλέτο του κλέφτη είναι ένα τέλειο foil όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις. Οι κλέφτες βασίζονται επίσης στην επιδεξιότητα για να χρησιμοποιήσουν την επίθεση όπλων του βραχίονα, αν και τα βέλη δεν είναι περιορισμένα. Εκεί βρίσκεται το παιχνίδι Dagger. Με ένα υψηλό άσχημο στο 14, μπορείτε επίσης να υπολογίζετε σε κάποιο αξιοπρεπές κέρδος για να προέλθετε από τις κατακτήσεις σας.

Η ανύψωση των κλεφτών απαιτεί τη βιταμίνη να ελαφρύνει κάθε φορτίο εξοπλισμού, την επιδεξιότητα να χρησιμοποιεί τα τόξα και να καταπολεμά τα όπλα που χρησιμοποιούν υψηλά πριμ ζωτικής σημασίας ζημιές και την αντοχή για να κρατήσει γρήγορα βέλη βολής στους εχθρούς. Εάν έχετε παίξει ποτέ μια κλάση κλεφτών σε άλλα παιχνίδια, είναι παρόμοια με τις Dark Souls 3: Μην υπολογίζετε να βλέπετε υψηλές τάσεις ζημιών, αλλά παραμένετε στις σκιές, σέρνετε γύρω, πορτοφολάδες (ούτως ή άλλως) και θα το κάνετε καλά. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως μια τάξη που θα προτείνουμε για αρχάριους, αν και οι ενδιάμεσοι παίκτες μπορεί να είναι άνετοι με τη στρατηγική που απαιτείται για την πρόσληψη τόσο των τόξων όσο και των μαχαιριών.

Δολοφόνος: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 10

Vig: 10

Υπόθεση: 14

Τέλος: 11

Βίτ: 10

Str: 10

Dex: 14

Int: 11

Πέμ: 9

Τύχη: 10

Ο δολοφόνων είναι μια τάξη που μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε αν ψάχνετε να ολοκληρώσετε ένα μυστικό μονοπάτι μέσα από το παιχνίδι ή αν δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για τις απλές τακτικές του Ιππότη ή του Εμμηνορικού. Ο ισχυρισμός σας για τη φήμη είναι να βρείτε τους εχθρούς σας και να τους βγείτε γρήγορα σαν ένας πραγματικός κυνηγός. Εξαιτίας αυτού, το όπλο του Assasin Estoc είναι απίστευτα χρήσιμο. Είναι ένα ωστικό όπλο με φανταστική αποπληρωμή κρίσιμης ζημιάς.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παραβιάσετε τους εχθρούς και να συνεχίσετε με ένα crit ή να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Spook για να γλιστρήσετε και να στηρίξετε τους ανυποψίαστους εχθρούς σας. Λόγω της ικανότητας που απαιτείται για να κάνουν αυτά τα πράγματα, αυτό δεν θα ήταν μια μεγάλη κατηγορία για έναν αρχάριο, αλλά μπορεί να είναι απλό να πάρει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνει έμπειρος στην ταλάντευση της τάξης Assassin.

Η ανύψωση ενός δολοφόνου απαιτεί νοημοσύνη, επιδεξιότητα και ευθυγράμμιση, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα είδη όπλων, σφαίρες και ξόρκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν το Assassin αγωνιστικό. Παρόλο που υπάρχει ένα χαμηλό δόγμα τύχης και ένα υψηλότερο επίπεδο εκκίνησης για τον Δολοφόνο απ 'ό, τι άλλες κατηγορίες, αυτά ξεπερνούνται εύκολα από τους επαγγελματίες, δηλαδή την κρίσιμη ζημιά που θα εξυπηρετήσετε σε ένα ζεστό πιάτο ατμού.

Μάγος: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 6

Vig: 9

Υπόθεση: 16

Τέλος: 9

Βίτ: 7

Str: 7

Dex: 12

Int: 16

Πέμ: 7

Τύχη: 12

Οι μάγοι δεν έχουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο (ξεκινώντας από το επίπεδο 6), αλλά περισσότερο από το να το αντισταθμίσουν με υψηλά επίπεδα προσαρμογής και νοημοσύνης των 16, τα οποία επιτρέπουν γελοία ισχυρά μαγεία μαγείας μπροστά από το παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τα Soul Arrows που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσβλητικά, καθώς και η εξάπλωση πρόσθετων ξόρκων που είναι απαραίτητα από νωρίς.

Εάν παίζετε καλά, οι Μάγος μπορούν εύκολα να γίνουν μία από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες τάξεις όταν φτάσετε στα επίπεδα του endgame, παρά το γεγονός ότι θα έχετε περισσότερες δυσκολίες αν είστε νέος παίκτης από νωρίς όταν αγωνίζεστε με τα χαμηλότερα στατιστικά στοιχεία του Sorcerer.

Οι μάγοι πρέπει να παίζονται με τους Assassins and Thieves, κρατώντας τους σε μια ασφαλή απόσταση μακριά από τους εχθρούς και πυροδοτώντας ξόρκια για να καταστρέψουν τα τέρατα. Η νοημοσύνη για μεγαλύτερες ζημιές, η προσαρμογή για λιγότερη χρήση των δοχείων Ashen Estus και η επιδεξιότητα για ξόρκι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αύξηση των Μάγος, όπως και το γεγονός ότι αυτό δεν είναι μια στενή και προσωπική τάξη. Αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα νωρίς για τους Μάγος πιο συχνά από ό, τι δεν είναι.

Pyromancer: Στατιστικά έναρξης

Lvl: 8

Vig: 11

Υπόθεση: 12

Τέλος: 12

Βίτ: 10

Στ .: 8

Dex: 12

Int: 14

Πέμπτη: 14

Τύχη: 7

Ο Pyromancer είναι μια αρκετά αυταρχική κλάση: Οι πυρομαχάρες έχουν ένα ισχυρό μαγικό ξόρκι πυρκαγιάς καθώς και τις δεξιότητες melee για να ολοκληρώσουν το πακέτο. Εάν θέλετε μια γεύση από μαγικά ξόρκια χωρίς το αργό κάψιμο να γίνετε μάγος, ο Pyromancer είναι μια εξαιρετική επιλογή, με μικρές επιθέσεις μαζικής μάχης και πυροσβεστικές κινήσεις που σας κάνουν έναν τρομερό εχθρό για τους εχθρούς εκεί που είναι τυχαίοι στη φωτιά.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με τον Pyromancer, θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι τα στατιστικά στοιχεία Intelligence, Attunement και Faith ενισχύουν τον χαρακτήρα σας προχωρώντας. Δεν θα μπορείτε να αναπτύξετε το κατάστημά σας Pyromancy ξόρκια στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά θα είναι διαθέσιμα αργότερα για να συμπληρώσετε με θαύματα και ξόρκια. Η έντονη εστίαση στα ξόρκια πυρκαγιάς είναι επίσης ένα καλό καλοκαίρι στο παιχνίδι.

Κληρικός: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 7

Vig: 10

Υπόθεση: 14

Τέλος: 9

Βίτ: 7

Στ .: 12

Dex: 8

Int: 7

Πέμ: 16

Τύχη: 13

Οι κληρικοί είναι παρόμοιοι με τους Μάγος, διότι και οι δύο τάξεις βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ξόρκια και άλλες ικανότητες, αν και αυτά τα Θαύματα βασίζονται κυρίως στη θεραπεία. Η Θεραπεία και η Δύναμη είναι δύο εξαιρετικά Θαύματα για να ξεκινήσετε, αν και οι Κληρικοί δεν μπορούν να αποφευχθούν όταν πρόκειται για κάποια σωματική βλάβη.

Είναι επίσης φως στα πόδια τους, καθώς δεν χρειάζεται να βασίζονται τόσο στη φυσική πανοπλία, αν και δεν είναι πολύ ανθεκτικά. Εάν οι στρατηγικές σας βασίζονται στην απορρόφηση ζημιών για το μεγαλύτερο μέρος, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε να γίνετε Κληρικός.

Οι κληρικοί θα χρειαστούν ένα υψηλό ποσό πίστης να προχωρήσουν για να συνεχίσουν να παρέχουν ισχυρά Θαύματα, Αντοχή για να τα ρίχνουν ξανά και ξανά, και Προσαρμογή σε χυτά θαύματα κατά πρώτο λόγο.

Στεγασμένα: Στατιστικά εκκίνησης

Lvl: 1

Vig: 10

Υπόθεση: 10

Τέλος: 10

Βίτ: 10

Str: 10

Dex: 10

Int: 10

Πέμ: 10

Τύχη: 10

Το The Deprived είναι μια από τις πιο περίεργες επιλογές που μπορείτε να κάνετε μέσα στις Dark Souls 3 και τις πιο δύσκολες μέχρι στιγμής. Δεν συνιστάται να επιλέγετε να παίζετε ως χαρακτήρα με μειωμένο χαρακτήρα εκτός αν ψάχνετε για ένα επιπλέον δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινάτε στο επίπεδο 1, με 10 πόντους που αντιστοιχούν σε κάθε μέλος.

Είναι τυφλοί καμβάδες κατά κάποιο τρόπο, έτοιμοι να τους διαμορφώσετε σε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Δεν έχετε πανοπλία και η ασπίδα σας δεν παραβιάζει αλλά αντί να σπρώχνει. Είναι αληθινά μια τάξη για σας εάν είστε σκληρός παίκτης Dark Souls, αλλά δεν συνιστάται διαφορετικά για μια ισορροπημένη διαδρομή.