Η ομάδα που κερδίζει πρωτάθλημα επιστρέφει στο MLB The Show 16

Ακούγεται τυχαίο αλλά η εποχή του MLB δεν ξεκινά πραγματικά για μένα μέχρι να παίξω την πιο πρόσφατη επανάληψη του MLB The Show της Sony, το βραβευμένο, αθλητικό franchise που ταιριάζει στην τάση και το οποίο βρίσκεται πραγματικά στον κόσμο των προσομοιωτών μπέιζμπολ. Αλλά δεν είναι όλη η πραγματική ανάπτυξη ένα προϊόν του ανταγωνισμού; Με στέκεται μόνος στην κορυφή του αθλητικού τυχερού παιχνιδιού για τους οπαδούς του μπέιζμπολ για πάνω από μια δεκαετία, έχει το The Show μεγαλώσει εφησυχασμένος; Ναι, υπάρχουν μερικές νέες καμπάνες και σφυρίχτρες στη φετινή ομάδα, αλλά είναι κυρίως το ίδιο παιχνίδι με πέρυσι και η ηλικία του παιχνιδιού αρχίζει να δείχνει λίγο. Ακόμη και σε περιοχές όπου η Sony κάποτε ήταν πρωτοπόρος, αισθάνεται σαν MLB Το Show 16 πέφτει λίγο πίσω. Εξακολουθεί να είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά όταν εξετάζουμε μερικά από τα γραφικά, την ηχητική παρουσίαση και την έλλειψη επαναστατικών τρόπων, γίνεται ένα δύσκολο παιχνίδι για να το αναθεωρήσετε. Εάν θέλετε προσομοίωση μπέιζμπολ για το PS4, δεν έχετε καμία επιλογή. Και θα διασκεδάσετε αναμφισβήτητα. Ωστόσο, η Sony θα μπορούσε (και μάλλον θα) να κάνει καλύτερα από τους οπαδούς αυτής της σειράς ορόσημων με μελλοντικές δόσεις.

ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ... ΠΟΛΥ

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν για το MLB The Show είναι η οπτική δύναμη του franchise. Ένα εκπληκτικό ποσό λεπτομέρειας έχει πάει σε αυτό το παιχνίδι, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τίτλο σπορ, ειδικά όσον αφορά την αναπαραγωγή μερικών από τα πιο διάσημα ballparks στον κόσμο. Κοιτάξτε την προσοχή στη λεπτομέρεια στο Comerica Park στο Ντιτρόιτ. παρακολουθήστε τα πλάγια πλάνα του Wrigley Field. Και στη συνέχεια να δούμε τη σκιά στους παίκτες στο πιάτο ή στο ανάχωμα. Αυτά είναι τα είδη των λεπτομερειών που οι άνθρωποι αρχίζουν να θεωρούν δεδομένο, ειδικά σε μια σειρά όπως το The Show , το οποίο έχει φανεί εξαιρετικό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συζητούν πια. Μέρος του λόγου για αυτό θα μπορούσε να είναι η μία αρένα στην οποία το παιχνίδι παραμορφώνεται-προσώπου μοντελοποίηση. Ίσως επειδή υπάρχουν πολύ λιγότεροι παίκτες για να μοντελοποιηθούν, η σειρά NBA 2K κάνει μια εκπληκτικά καλύτερη δουλειά να κάνει τους παίκτες της να φαίνονται όχι μόνο πιο ανθρώπινοι αλλά σαν τους πραγματικούς ομολόγους τους. Τα πρόσωπα του παίκτη στο The Show συχνά μοιάζουν με ζόμπι και συχνά δεν φαίνονται κάτι σαν τους πραγματικούς ανθρώπους.

ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΒΑΤ

Τι είναι το πιο σημαντικό σε ένα αθλητικό παιχνίδι; Δεν είναι στην πραγματικότητα τα γραφικά ή ακόμα και το βάθος των τρόπων λειτουργίας. Είναι η φυσική. Κανείς δεν θέλει να παίξει ένα αθλητικό παιχνίδι το 2016 που δεν αισθάνεται πραγματικό. Το πιο απογοητευτικό μέρος ενός παιχνιδιού όπως το Madden είναι όταν αισθάνεται σαν ένα κινούμενο σχέδιο που έχει κάνει κλικ σε αυτό δεν θα μπορούσε να αναπαραχθεί στην πραγματική ζωή. Για χρόνια, οι άνθρωποι παραπονέθηκαν για τους δέκτες με μαγνητικά χέρια, και έχω διαμαρτυρηθεί για τα παιχνίδια NBA στα οποία είναι αδύνατο να προστατευτούν ορισμένα εικονίδια (coughLEBRONcough). Για το 99% του παιχνιδιού, το The Show δουλεύει όμορφα σε σχέση με τη φυσική της πραγματικής ζωής. Ο τρόπος με τον οποίο ένα κομμάτι fastball βυθίζεται πάνω από το πιάτο. Ο τρόπος που μια πρώιμη ταλάντευση στέλνει μια σφαίρα στα περίπτερα. Οι μηχανικοί του pitching και batting στο παιχνίδι, που είναι πραγματικά ο κινητήρας που οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο, είναι φανταστικοί. Νομίζω ότι το baserunning εξακολουθεί να είναι γελοίο. Γνωρίζω ότι οι Τίγρεις του Ντιτρόιτ δεν είναι ακριβώς γρήγορες, αλλά θα πρέπει να είμαι σε θέση να βάζω τύχη σε μια κλεμμένη βάση κάθε φορά. Μέχρι στιγμής, κλέβω .000 σε αυτό το τμήμα μετά από έξι παιχνίδια και πολλαπλές προσπάθειες (5-1 για τον Βετεράνο, αν σας ενδιαφέρει).

Πείτε "ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕ"

Το πιο απογοητευτικό στοιχείο του MLB Το Show 16 είναι η ηχητική παρουσίαση. Όχι μόνο ακούγεται σχεδόν πανομοιότυπος με το προηγούμενο έτος, αλλά το πηλίκο επανάληψης είναι γιγαντιαίο. Παίξα τα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν των Τίγρεων και οι εκφωνητές είπαν το ίδιο ανέκδοτο για το νεανικό ντεμπούτο του Justin Upton σε κάθε παιχνίδι . Για όσους από μας είναι αρκετά τρελοί για να παίξουμε πολλαπλά παιχνίδια, χρειαζόμαστε φρέσκο ​​ήχο και άλλοι τίτλοι σπορ έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά να το ανακατεύουμε. Χρειαζόμαστε νέους εκφωνητές το επόμενο έτος.

ΟΜΟΕΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ

Αν αναρωτιέστε, τα περισσότερα από τα πραγματικά gameplay και τα modes είναι τα ίδια. Ο δρόμος για το Show εξακολουθεί να είναι ένας αρκετά βαθύς τρόπος, σχεδιασμένος για gamers πρόθυμους να συνδεθούν σε πολλές ώρες μόνο για να είναι ένα Shortstop για την Triple-A ομάδα του Oakland Athletics. Παίρνετε επίσης τις συνήθεις λειτουργίες Season, Franchise, κλπ., Αυτή τη φορά με μια βελτιωμένη λειτουργία Δυναστείας Diamond, η οποία παίζει σαν μια ομάδα μπέιζμπολ φαντασίας, αυτή τη φορά με τους καπετάνιους που επιτρέπουν περισσότερα συλλεκτικά και προσαρμόσιμα. Υπάρχει επίσης το "Battle Royale", το οποίο μοιάζει πολύ με το "Draft Champions" στο Madden - οικοδομήστε ένα ρόστερ μέσω σχεδίου και το παίρνετε στο διαδίκτυο για να απολαύσετε τα δικαιώματα και τα βραβεία σε ένα παιχνίδι τριών παιχνιδιών. Υπάρχει επίσης ένας τρόπος "Conquest", ο οποίος είναι παρόμοιος, αλλά επικεντρώνεται περισσότερο στην οικοδόμηση μιας βάσης ανεμιστήρων. Αυτός αισθάνεται σαν να πηγαίνουν πολύ μακριά για να προσφέρουν κάτι καινούριο όταν θα έπρεπε πραγματικά να έχουν επικεντρωθεί στον ήχο και το μοντέλο του προσώπου αντί. Το μόνο σημαντικό παιχνίδι που παρουσιάστηκε φέτος είναι το ShowTime, το οποίο σας επιτρέπει να επιβραδύνετε το χρόνο Max Payne στο Road to the Show. Είναι κάπως ανόητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα παιχνίδι.

Ποτέ δεν πήρα περισσότερο από ένα με αυτό, καθώς η επιβράδυνση του χρόνου, όταν πρόκειται για έναν μηχανικό με βάση το χρονοδιάγραμμα είναι κάπως παράλογο.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Και πάλι, πώς αισθάνεστε για το MLB The Show 16 έρχεται κάτω από τις προσδοκίες. Είναι το καλύτερο παιχνίδι μπέιζμπολ στην αγορά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, περίοδο. Έχει περάσει μια δεκαετία. Αλλά ανησυχώ ότι η επιτυχία έχει φτάσει στο κεφάλι της λίγο. Μην ανησυχείτε για νέα κουδούνια όπως "Conquest", γυρίστε πίσω και βελτιώστε το βίντεο και τον ήχο. Και αφήστε τον Jose Iglesias να κλέψει μια βάση φέτος, για χάρη του Θεού. VERDICT: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ.

Αποποίηση ευθύνης: Ο εκδότης έδωσε αντίγραφο αναθεώρησης αυτού του παιχνιδιού.