Οι εκδηλωτές του LEGO Marvel αισθάνονται εξοικειωμένοι

Είναι ένας κόσμος LEGO, απλά ζούμε σε αυτό. " LEGO Dimensions ", "LEGO Batman 3: Beyond Gotham", "LEGO Jurassic World" - υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια LEGO για το PlayStation 4 από οποιοδήποτε άλλο franchise. Δεν υπάρχει τρόπος να παίζετε παιχνίδια "Bioshock" ή "Mass Effect" σε μια κονσόλα επόμενης γενιάς, αλλά θα μπορούσατε να περάσετε κυριολεκτικά ώρες συλλέγοντας LEGO ειδώλια και τα καρφιά που αποτελούν το νόμισμα αυτής της σειράς. Ακόμη και όταν οι "Διαστάσεις" εξακολουθούν να είναι ισχυρές, ο Warner πηγαίνει και απελευθερώνει ένα άλλο παιχνίδι, "LEGO Marvel's Avengers", ένα παιχνίδι που πρέπει να σημειώσω ότι πρότεινα πριν από μερικά χρόνια (θα περιμένω να ελέγξω τα δικαιώματα μου κάθε μέρα τώρα) ακόμη και ανακοινώνει ένα άλλο παιχνίδι LEGO σε αυτό το καλοκαίρι "LEGO Star Wars: The Force Awakens", ένα αναπόφευκτο αν το σκέφτεται για ένα δευτερόλεπτο.

Έτσι, είναι "εκδικητές του LEGO Marvel" πάρα πολύ καλό; Έχει φτάσει αυτό το franchise πάνω από τον κορεσμό; Στην αρχή, σίγουρα αισθάνεται έτσι. Ανοίγοντας με την ακολουθία δράσης από το "Avengers: Age of Ultron", είναι δύσκολο να κλονιστεί η εμφάνιση αυτού του τίτλου, ειδικά μετά από τη σκέψη που παρουσιάστηκε στο νέο στυλ παιχνιδιού mash-up στο "LEGO Διαστάσεις. "Είναι πάντα διασκεδαστικό να παίρνετε πίσω από χαρακτήρες γεμάτους δράση όπως ο Captain America και ο Hawkeye, αλλά να πούμε ότι έχουμε παίξει αυτό το στυλ δράσης LEGO πριν είναι μια υποτίμηση. Υπάρχουν κάποιες διαφορές - συμπεριλαμβανομένης μιας νέας διεπαφής που επιτρέπει ειδικές μάχες μάχης - που επιταχύνουν το συνολικό ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά είναι ο πιο γνωστός τίτλος LEGO μέχρι σήμερα.

Οι "εκδημοκρατιστές του LEGO Marvel's" επιτρέπουν στους παίκτες να παίζουν μέσω σκηνών από τους "Οι εκδηκητές", "εκδικητές: Ηλικία του Ultron", "Captain America: ο πρώτος εκδικητής", "Captain America: ο χειμώνας στρατιώτης", "Iron Man 3" Thor: Ο σκοτεινός κόσμος "(συγγνώμη, όχι" Guardians of the Galaxy "ή" Ant-Man ", αν και φαίνεται να προορίζονται να εμφανιστούν σε ένα μελλοντικό παιχνίδι). Έτσι, μπορείτε να παίξετε όλα τα Avengers συν Quicksilver, Ultron, Loki, Falcon, War Machine, και πολλά άλλα. Ακόμη και ο δεινόσαυρος του διαβόλου. Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 200 χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν στο "Marvel Avengers του LEGO" και μεγάλο μέρος του παιχνιδιού χρησιμοποιεί ήχο από τις έξι ταινίες, πράγμα που σημαίνει φωνητική δουλειά από τους ηθοποιούς ονόματι αντί κακής υποκλάσεως. Ο Clark Gregg, ο Cobie Smulders και ο Hayley Atwell έγραψαν ακόμη και πρόσθετο διάλογο για το ρόλο.

Η επανεξέταση των εκδηλωτών του "Marvel's Marvel's" έρχεται κάτω από τις προσδοκίες. Ναι, αυτό το παιχνίδι είναι λίγο πιο γεμάτο δράση από ορισμένους τίτλους LEGO, αλλά αυτή είναι μια από τις ελάχιστες παραλλαγές του παιχνιδιού για όσους από εσάς έχετε παίξει παιχνίδια LEGO PS4. Είναι σχεδόν "LEGO Greatest Hits" κατά περιόδους, χρησιμοποιώντας χαρακτήρες, παζλ, συλλεκτικά και gameplay που έχουμε δει πριν. Ωστόσο, υπάρχει κάποια άνεση σε αυτό. Ο "Jurassic World" είχε μερικούς νέους μηχανικούς και οι "Διαστάσεις" αισθανόταν συχνά σαν ένα εντελώς νέο παιχνίδι με την πύλη που βασίζεται σε φυσική επίλυση παζλ. Έτσι, με αυτή την έννοια, η επιστροφή στα βασικά ενός παιχνιδιού όπως "Οι εκδηκητές" μπορεί να είναι ελκυστική για κάποιους. Υπήρξαν χρόνοι, αφού γνώρισα όλα αυτά, ότι σκεφτόμουν τον εαυτό μου ότι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα γιατί τα παιχνίδια LEGO έγιναν δημοφιλή στην πρώτη θέση. Αν έχετε απογοητευτεί από πάρα πολλά κουδούνια και σφυρίγματα στα πρόσφατα παιχνίδια του LEGO, το "Marvel's Avengers" το φέρνει πίσω στον πυρήνα και είναι ένα πιο επιτυχημένο παιχνίδι από την άποψη της ταινίας, από κάτι σαν το "Disney Infinity: Marvel's Super Heroes ", το οποίο διαθέτει πολλούς από τους ίδιους χαρακτήρες αλλά όχι τα κομμάτια από τις ταινίες που αγαπούν οι οπαδοί.

Η άλλη πλευρά είναι ότι τα παιχνίδια φυσικά υποκύπτουν σε έναν νόμο που μειώνει τις αποδόσεις. Όχι μόνο παίξαμε πολλά παιχνίδια LEGO στην εποχή του PS4, μοιάζει σαν να έχουμε παίξει κυριολεκτικά αυτό το προηγούμενο. Στην πραγματικότητα, υπήρχε ένα επίπεδο που θα μπορούσα να ορκίζομαι σε ένα προηγούμενο παιχνίδι. Αρχίζουν να θολώνουν μαζί, και αυτό δεν είναι πραγματικά καλό για τους παίκτες πέρα ​​από την ηλικία κατανάλωσης. Τα παιδιά δεν ενοχλούνται από την επανάληψη, αλλά τα παιχνίδια του LEGO πέτυχαν να προσελκύσουν ένα ευρύτερο δημογραφικό από το μέσο παιδικό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα βρουν κάτι νέο για να φέρουν αυτό το demo πίσω για "The Force Awakens".