Πώς να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους παραλήπτες Bcc στο iPhone Mail

Εάν είστε χρήστης iPhone Mail και θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερα από ένα άτομα, μπορείτε να τα παρατάξετε όλα στο πεδίο Προς . Μια μακρά λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όχι μόνο κάνει για μια αντιαισθητική, δυσκίνητη επικεφαλίδα μηνύματος, ωστόσο? αποκαλύπτει επίσης όλες τις διευθύνσεις σε κάθε παραλήπτη.

Το iPhone Mail (και οι περισσότερες άλλες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σας δίνουν έναν εύκολο τρόπο: Μπορείτε να μετατρέψετε τη μακρά λίστα σε πολύ σύντομη, να αποκρύψετε όλες τις διευθύνσεις και να αποστείλετε εύκολα σε πολλούς παραλήπτες χρησιμοποιώντας το πεδίο Bcc .

Για να προσθέσετε παραλήπτες τυφλού αντιγράφου άνθρακα (Bcc) στο iPhone Mail:

  1. Ξεκινήστε με ένα νέο μήνυμα.
  2. Αγγίξτε Cc / Bcc και Από .
  3. Εάν έχετε ρυθμίσει μόνο ένα λογαριασμό στο iPhone Mail, πατήστε μόνο το Cc / Bcc .
  4. Πατήστε στη γραμμή Bcc .
  5. Εισαγάγετε τους επιθυμητούς παραλήπτες Bcc ή χρησιμοποιήστε το κουμπί + για να επιλέξετε από το βιβλίο διευθύνσεων.
  6. Το email σας πρέπει να περιέχει τουλάχιστον μία διεύθυνση στο πεδίο Προς , επίσης. Αν θέλετε να στείλετε μόνο στους παραλήπτες Bcc, μπορείτε να βάλετε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ή "Μη αποδεκτούς παραλήπτες" ) στο πεδίο To .

Όσοι λαμβάνουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν θα μπορούν να δουν καμία από τις άλλες διευθύνσεις στις οποίες στάλθηκε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση για να εξηγήσετε ότι το email σας στάλθηκε σε άλλα άτομα. μπορείτε ακόμη να συμπεριλάβετε τα ονόματά τους - αλλά με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αποκαλύψετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.