Γρήγορα μετατρέψτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο iOS σε συμβάντα ημερολογίου στο τηλέφωνό σας

Ενεργοποιήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συμβάντα ημερολογίου στο iOS Mail

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Mail στο iPhone σας εντοπίζει αυτόματα πότε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιλάει για ένα συμβάν, εφόσον περιλαμβάνει μια ημερομηνία ή ώρα κάπου στο μήνυμα. Από εκεί, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το συμβάν στην εφαρμογή του Ημερολογίου σας σε δευτερόλεπτα.

Για παράδειγμα, αν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβάζει "Τι γίνεται με το δείπνο απόψε στις 8 μ.μ. ή θα προτιμούσατε την Τετάρτη γύρω στις 7 μ.μ.". Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή "Αλληλογραφία" θα υπογραμμίσει αυτές τις στιγμές για να είναι πραγματικά εύκολο να προσθέσετε ένα ή και τα δύο στο ημερολόγιό σας, αν τα δεχτείτε.

Υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους ημερολόγιο και αλληλογραφία λειτουργούν μαζί, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε γρήγορα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατευθείαν στο ημερολόγιο του iPhone σας.

Δημιουργία εκδηλώσεων ημερολογίου από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone Mail

Ένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ημερομηνία και / ή την ώρα στο μήνυμα για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του συμβάντος:

  1. Πατήστε την ημερομηνία ή την ώρα που υπογραμμίζεται στο μήνυμα.
  2. Επιλέξτε Δημιουργία συμβάντος από το αναδυόμενο μενού. Ένα παράθυρο "Νέο συμβάν" θα δείξει από πού μπορείτε να αρχίσετε αμέσως το νέο συμβάν ημερολογίου βάσει του κειμένου μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Επαληθεύστε την ημερομηνία έναρξης και λήξης ή τροποποιήστε τις εάν επιθυμείτε και κάντε οποιεσδήποτε άλλες απαραίτητες αλλαγές στο συμβάν.
  4. Πατήστε Προσθήκη για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές στο ημερολόγιό σας.

Ένας άλλος τρόπος για να "μετατρέψετε" ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα συμβάν ημερολογίου στο τηλέφωνό σας είναι να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο εντοπισμό συμβάντων της εφαρμογής Mail. Αυτό σας επιτρέπει να αρχίσετε να κάνετε μια εκδήλωση από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς καν να χρειαστεί να παραλείψετε το μήνυμα.

  1. Πατήστε προσθήκη ... στην άκρη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει προσδιορίσει το Mail ως έχει πληροφορίες εκδήλωσης. Πρέπει να πει κάτι σαν "το Siri βρήκε ένα γεγονός".
  2. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο "Νέο συμβάν", ο τίτλος του συμβάντος θα ονομάζεται το θέμα του μηνύματος. Επεξεργαστείτε ό, τι χρειάζεστε και επαληθεύστε την ώρα του συμβάντος.
  3. Πατήστε Προσθήκη για να την συμπεριλάβετε στην εφαρμογή Ημερολόγιο.

Μπορείτε επίσης να έχετε αυτόματα τα συμβάντα συγκεντρωτικών εφαρμογών του Ημερολογίου που βρίσκει στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

  1. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί για αυτό (ανατρέξτε στην παρακάτω Συμβουλή) και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Ημερολόγιο iOS.
  2. Αγγίξτε το σύνδεσμο Εισερχόμενα στο κάτω μέρος.
  3. Εντοπίστε και επιλέξτε το συμβάν που θέλετε να προσθέσετε στο ημερολόγιο.
  4. Επιλέξτε Προσθήκη στο ημερολόγιο για επιβεβαίωση.

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τα συμβάντα αγνοώντας τα. Απλώς πατήστε Παράβλεψη για να γίνει αυτό.

Συμβουλή: Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Ημερολόγιο . Ανοίξτε το Siri & Αναζήτηση και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Εύρεση συμβάντων σε Άλλες εφαρμογές είναι ενεργοποιημένη.

Λάβετε υπόψη ότι το iOS Mail συλλέγει μόνο συμβάντα από αναγνωρισμένες πηγές, όπως κρατήσεις ή κρατήσεις από ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, αεροπορικές εταιρείες, OpenTable κ.λπ.