Μάθετε τη διαφορά μεταξύ του σώματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της κεφαλίδας του

Το σώμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι το κύριο μέρος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιέχει το κείμενο, τις εικόνες και άλλα δεδομένα του μηνύματος (όπως συνημμένα). Το σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαφέρει από την κεφαλίδα του , η οποία περιέχει πληροφορίες ελέγχου και δεδομένα σχετικά με το μήνυμα (όπως ο αποστολέας, ο παραλήπτης και η διαδρομή που έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να φτάσει στον προορισμό του).

Πώς διαφέρουν τα στοιχεία του μηνύματος και της κεφαλίδας στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως διαχωρίζουν τις κεφαλίδες και το σώμα του email. Ενώ εμφανίζονται μόνο επιλεγμένα τμήματα της κεφαλίδας (οι πιο κρίσιμες πληροφορίες όπως ο αποστολέας, το θέμα και η ημερομηνία), συνήθως σε συμπυκνωμένη μορφή, το σώμα του μηνύματος εμφανίζεται συνήθως πολύ πιο ολοκληρωμένα. (Τα μηνύματα μπορούν να περιέχουν πολλαπλές εκδόσεις του ίδιου κειμένου - με μορφοποίηση και χωρίς , για παράδειγμα, περίπτωση κατά την οποία τα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εμφανίζουν μόνο μία παραλλαγή.)

Κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι πληροφορίες κεφαλίδας (Για :, Κελσίου : και Κρυφό : οι παραλήπτες καθώς και η προτεραιότητα του Θέματος και του μηνύματος, για παράδειγμα) θα είναι ξεχωριστές από το σώμα μηνυμάτων. Το σώμα είναι συνήθως ένα πεδίο ελεύθερης μορφής που σας επιτρέπει να συνθέσετε χωρίς περιορισμούς.

Τα συνημμένα αποτελούν μέρος του σώματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Τα αρχεία που επισυνάπτονται σε ένα μήνυμα είναι τεχνικά μέρος του σώματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συχνά, θα εμφανίζονται ξεχωριστά, ωστόσο, με την κοινή εξαίρεση των εικόνων, οι οποίες ενδέχεται να εμφανίζονται σύμφωνα με το κείμενο.

Υπάρχει Μέγιστο Μέγεθος Σώματος Email;

Το πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν περιορίζει το μέγεθος του κειμένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διακομιστές αλληλογραφίας έχουν όρια στο πόσο μεγάλο μήνυμα θα δεχθούν, αν και. Τα συνηθισμένα μέγιστα μεγέθη για τα σώματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων - είναι 10-25 MB.

(Το ελάχιστο μέγεθος που πρέπει να επιτρέπεται για τις γραμμές σώματος και τις κεφαλίδες ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδυαστικά είναι 64 KB.)

Πώς το Πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SMTP ορίζει το σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Στο πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SMTP , το σώμα ορίζεται ως το πλήρες μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό περιλαμβάνει και τα δύο που συνήθως ονομάζονται κεφαλίδα (αποστολέας, θέμα, ημερομηνία, Λήψη: γραμμές κ.λπ.) και το σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για το πρότυπο, η κεφαλίδα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μόνο η ανάγκη πληροφόρησης του διακομιστή για την παράδοση του μηνύματος, κυρίως του αποστολέα και του παραλήπτη.