Μια επισκόπηση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας airG

Δωρεάν κινητή συνομιλία, παιχνίδια, χρονολόγηση και πολλά άλλα

Το airG είναι μια συναρπαστική και ισχυρή υπηρεσία κοινωνικής συνομιλίας και χρονολόγησης για κινητά άτομα, όπου μπορείτε να συναντήσετε νέους φίλους και να συναντήσετε τοπικά ή σε όλο τον κόσμο, να συνομιλήσετε σε μια ποικιλία από δωρεάν chat rooms , να μοιραστείτε φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης, να παίξετε παιχνίδια με βάση κινητά και πολλά άλλα.

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο. Δείτε πώς να συνδεθείτε στο airG στον ιστό για κινητά ή στην εφαρμογή της υπηρεσίας. Δεδομένου ότι η διαδικασία εγγραφής λειτουργεί μόνο μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής για κινητά, υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος χρήσης του airG σε έναν υπολογιστή .

airG Χαρακτηριστικά

Μόλις γίνει δωρεάν μέλος, παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε να έχετε στη διάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι το airG συχνά επεκτείνει τις δυνατότητές του και μπορεί να έχει κάποιες νέες περιοχές που μπορείτε να εξερευνήσετε από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

airG Chat και Mail

Στο τμήμα συνομιλίας, μπορείτε να βρείτε δωρεάν χώρους συνομιλίας, ανοικτά φόρουμ / πίνακες μηνυμάτων και ακόμη και ημερήσιες ειδήσεις. Δείτε τον οδηγό μας για τη χρήση των αιθουσών συνομιλίας airG εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Η αεροπορική αποστολή είναι όπου όλα τα μηνύματά σας βρίσκονται, ώστε να είναι εύκολο να διαβαστούν και να απαντηθούν στις επαφές.

Μηνύματα κατάστασης

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Facebook, θα είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο δομής της εφαρμογής airG's Hookt. Με το πεδίο μηνύματος κατάστασης στο επάνω μέρος της οθόνης, δεν είστε ποτέ μακριά από τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις σκέψεις σας και τις τελευταίες σας δραστηριότητες με όλες τις επαφές airG σας.

Το πλαίσιο κάτω από το πεδίο μηνυμάτων κατάστασης σας ειδοποιεί για νέα μηνύματα στα εισερχόμενα, για φίλους σε απευθείας σύνδεση, για νέες αρέσει και για αγώνες Flirt.

Ίσως ακόμη να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hookt για να βρείτε μια νέα ημερομηνία!

Παιχνίδια

Πηγαίνετε πέρα ​​από τις παραδοσιακές λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης και παίζετε παιχνίδια στο τηλέφωνό σας, όπως το Big Barn World, το Harvest Frenzy και πολλά άλλα, καθώς και την προβολή όπου τοποθετείτε τον κατάλογο στον leaderboard.

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια στη σελίδα airGames.

Κουτσομπολιό διασημοτήτων

airG Buzz είναι καθημερινή πηγή κουτσομπολιού διασημοτήτων. Σκεφτείτε το ως το δικό σας περιοδικό γεμάτο διασκεδαστικές ειδήσεις και στο εσωτερικό εξετάζει μερικές από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες.

Παίξτε τα παιχνίδια τραγουδιών

Το Hummers είναι το όνομα μιας εφαρμογής δικτύου airG που σας επιτρέπει να μαντέψετε τα βουητό που δημιουργούνται από τυχαίους ανθρώπους ή από τους φίλους σας. Δείτε εάν μπορείτε να μεταφράσετε το βουητό τους στο τραγούδι που τραγουδούν. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας βουητά και να τα μοιραστείτε με την κοινότητα airG.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Hummers στην iOS.