Ποιες ήταν οι ρυθμίσεις IMAP του MobileMe Mail και Me.com;

Το Mac.com και το MobileMe είναι πλέον iCloud

Ο τομέας MobileMe και ο τομέας mac.com μεταφέρθηκαν και αντικαταστάθηκαν από το iCloud και οι υπηρεσίες τους έπαψαν να λειτουργούν στις 30 Ιουνίου 2012. Εάν είχατε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας @ mac.com από τις 9 Ιουλίου 2008, διατηρήσατε τον λογαριασμό σας στο MobileMe ενεργό και μετακινούμενο στο iCloud πριν από την 1η Αυγούστου 2012, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ icloud.com, @ me.com και @ mac.com με το λογαριασμό σας iCloud.

Ποιες ήταν οι Ρυθμίσεις IMAP του MobileMe Mail Me.com

Οι ρυθμίσεις του διακομιστή IMAP MobileMe για την πρόσβαση στα μηνύματα αλληλογραφίας @ me.com, MobileMe Mail και στους φακέλους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν:

Σημείωση: Η πρόσβαση POPM MobileMe Mail Me.com ήταν μια απλή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για την πρόσβαση στο IMAP.

Αποστολή MobileMe Mail

Για να στείλετε μηνύματα μέσω του λογαριασμού σας MobileMe Mail από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις:

iCloud Ρυθμίσεις IMAP

Ο καθένας με αναγνωριστικό της Apple διαθέτει λογαριασμό iCloud για χρήση με λογαριασμό Mac ή iOS. Λογαριασμοί ICloud έρχονται με 5GB δωρεάν online αποθήκευσης. Για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας iCloud, χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις iCloud IMAP και SMTP .