Ρυθμίσεις iCloud Mail IMAP και SMTP

Χρειάζεστε αυτές τις ρυθμίσεις email για να κατεβάσετε και να στείλετε μηνύματα από το iCloud Mail

Οι ρυθμίσεις IMAP του iCloud Mail είναι απαραίτητες για να γνωρίζετε πότε ρυθμίζετε ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό iCloud Mail. Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιεί τους διακομιστές IMAP για να κατεβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ξεχωριστά από τις ρυθμίσεις IMAP είναι οι ρυθμίσεις διακομιστή SMTP, τις οποίες χρησιμοποιεί το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή αλληλογραφίας. Χωρίς τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου SMTP, η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν γνωρίζει τον τρόπο αποστολής μηνυμάτων εξ ονόματός σας μέσω του λογαριασμού σας iCloud Mail.

Σημείωση: Όλες οι ρυθμίσεις του διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω είναι οι ίδιες, ανεξάρτητα από το σημείο όπου χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας iCloud Mail, είτε σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω επιφάνειας εργασίας, είτε σε εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας ή στο tablet σας είτε αλλού.

iCloud Mail IMAP Ρυθμίσεις

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ρυθμίσεις για να ρυθμίσετε τις πληροφορίες του διακομιστή εισερχόμενου ταχυδρομείου για τον λογαριασμό iCloud Mail, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη των μηνυμάτων αλληλογραφίας σας:

iCloud Mail SMTP Ρυθμίσεις

Αυτές οι ρυθμίσεις εξερχόμενου διακομιστή αλληλογραφίας είναι απαραίτητες για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό iCloud Mail μέσω του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Συμβουλές