Καλύτερες επιλογές κινητής συσκευής GPS - Κατάλογος

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις επιλογές GPS Mobile - Κριτικές, αξιολογήσεις και πολλά άλλα

Η τεχνολογία GPS ήταν κάποτε περιορισμένη σε λίγους τύπους συσκευών, αλλά το GPS κινητό καθίσταται πρότυπο σε εκατομμύρια smartphones, φορητές συσκευές, ρολόγια και πολλά άλλα. Ποια είναι η σωστή τεχνολογία για εσάς και πώς μπορείτε να έχετε την καλύτερη λειτουργικότητα GPS για το δολάριο σας; Διαβάστε παρακάτω για τις καλύτερες επιλογές κινητού σας GPS.

Σχεδόν κάθε τηλέφωνο που γίνεται σήμερα περιλαμβάνει ένα τσιπ GPS. Τα smartphones, με τις χωρητικές οθόνες αφής τους, κάνουν την καλύτερη δυνατή τεχνολογία τοποθεσίας. Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές που σας βοηθούν να πλοηγηθείτε καθώς οδηγείτε ή παρακολουθείτε τις προπονήσεις ή τις πεζοπορίες σας. Οδηγώντας το πακέτο smartphone για λειτουργικότητα κινητού GPS είναι τα τηλέφωνα iPhone της Apple, τα λειτουργικά συστήματα Android και τα τηλέφωνα BlackBerry.

Οι επιλογές GPS Smartphone Smartphone

GPS αυτοκινήτου εξακολουθεί να συσκευάζει άφθονο GPS Mobile Punch

Φορητές συσκευές κινητής τηλεφωνίας GPS σας βοηθούν να περιηγηθείτε στο Back-country

Αδιάβροχες, ανθεκτικές και με μπαταρίες μακράς διαρκείας, οι φορητές συσκευές GPS είναι αξιόπιστοι συντρόφισσες. Δοκιμάστε τα για πεζοπορία, ποδηλασία βουνού ή το υπαίθριο παιχνίδι περιπέτειας geocaching.

Λάβετε σε σχήμα με σπορ & amp; Κινητά Συσκευές GPS Γυμναστικής

Τα αγωνιστικά και γυμναστήρια GPS μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο εκπαίδευσης και γυμναστικής σας και να σας κρατήσουμε σε ρυθμό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Τα ρολόγια GPS δεν απαιτούν πρόσθετα καλώδια ή αισθητήρες εισόδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρολόι GPS σε ένα ποδήλατο, κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής ή πεζοπορίας, ή για σχεδόν οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα.

GPS Mobile - Δωρεάν πράγματα

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας προσφέρονται όλο και περισσότερο δωρεάν, ενώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λήψης δωρεάν πλοήγησης "turn-by-turn", ενημερώσεις χαρτών, βάσεις δεδομένων για γήπεδα γκολφ GPS και πολλά άλλα.