Καλύτερες βάσεις αυτοκινήτου για το iPhone και το Smartphone

Το iPhone ή το smartphone σας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα πλοήγησης, αλλά είναι αδέξια (και αποπροσανακλαστικά επικίνδυνο) να χρησιμοποιείτε ένα smartphone για οδηγίες στροφής προς τα πίσω χωρίς mount. Ευτυχώς, υπάρχει μια σειρά από αναρτήσεις στην αγορά που προσκολλώνται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, στον εξαερισμό του αέρα ή στην παύλα που μπορεί να κρατήσει το τηλέφωνό σας με ασφάλεια στην τέλεια γωνία θέασης. Όλες οι βάσεις που εμφανίζονται εδώ αφήνουν προσβάσιμες τις ζώνες θορύβου ηχείων, μικροφώνου και φορτιστή του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας καθώς οδηγείτε και περιηγείστε και ακούτε κλήσεις και οδηγίες. Τα μαγνητικά μοντέλα απαιτούν να προσθέσετε μια πλάκα επικόλλησης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου ή της θήκης του τηλεφώνου σας. Άλλα μοντέλα εξασφαλίζουν συνήθως το τηλέφωνο με γρήγορους και εύχρηστους μηχανισμούς σύσφιξης.

iOttie Μαγνητικό στήριγμα αυτοκινήτου iTap

Φωτογραφία από το Amazon

Η έξοδος αέρα του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να τοποθετήσετε ένα smartphone, επειδή είναι πάνω από το επίπεδο των mounts που ταιριάζουν σε μια θύρα τροφοδοσίας, αλλά κάτω από το επίπεδο ενός mount παρμπρίζ, που ορισμένοι οδηγοί βρίσκουν να αποσπούν την προσοχή. Οι θήκες εξαερισμού πρέπει να είναι συμπαγείς και απλές και να μην καταστρέφουν τον εξαερισμό σας και το iOttie iTap να ταιριάζει με το λογαριασμό. Το iTap βασίζεται επίσης σε μια λεπτή, λεπτή, κολλητική μαγνητική πλάκα και μαγνητική βάση, η οποία είναι εξαιρετικά γρήγορη και εύκολη στην αναρρίχηση και στη βύθιση.

Το iTap επιτρέπει πλήρη περιστροφή 360 μοιρών, έτσι ώστε να μπορείτε να περιστρέφετε εύκολα σε προβολές σε κατακόρυφη ή οριζόντια θέση, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το iTap έχει ένα απλό και καθαρό σχέδιο που δεν θα σας πειράζει να κοιτάτε ακόμα και όταν το τηλέφωνό σας δεν είναι σε θέση.

Αεροσκάφος Kenu + Βάση αυτοκινήτου

Φωτογραφία από το Amazon
Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μια βενζινοκινητή βάση, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον μαγνητικό τύπο, ο οποίος απαιτεί την προσθήκη μιας λεπτής, συγκολλητικής πλάκας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας, εξετάστε το Kenu Airframe +. Το Airframe + διαθέτει ένα ελατηριωτό, επεκτάσιμο σαγόνι που δέχεται γρήγορα και σταθερά σχεδόν οποιοδήποτε τηλέφωνο μεγέθους. Μπορείτε ακόμη και να ανοίξετε το τηλέφωνο με το ένα χέρι. Το Airframe + λειτουργεί επίσης καλά με τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με υπερμεγέθεις θήκες. Ο σύνδεσμος τοποθέτησης του ανοίγματος απομακρύνεται εύκολα και σταθερά στη θέση του σε ένα άνοιγμα. Το συμπαγές μέγεθος του Airframe + το καθιστά μια καλή ταξιδιωτική μονάδα.

iOttie Εύκολο View 2 Car Mount

Φωτογραφία από το Amazon

Έχω επιλέξει τη θήκη iOttie Easy View 2, επειδή προσφέρει μια καλή επιλογή για την τοποθέτηση σε dash, αλλά και επειδή είναι μια όμορφη μονάδα που δέχεται οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα τηλεφώνου. Το στήριγμα στερεώνεται στο ταμπλό με το αποκλειστικό gel pad της iOttie και παραμένει σταθερά στη θέση του. Το Easy View 2 έρχεται σε τέσσερα ωραία χρώματα. Η σφαιρική συναρμογή του περιστρέφεται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και είναι εύκολα ρυθμιζόμενη σε οποιαδήποτε οπτική γωνία.

Μοντέλο NKMOS Ultima Μοντέλο Αυτοκινήτου

© Τεχνολογία Σχεδίασης NKMOS

Εάν ενδιαφέρεστε για σημεία στυλ σε ένα παρμπρίζ smartphone, σκεφτείτε το NKMOS Ultima Μοντέλο S. Το Ultima έρχεται σε ασημί ή μαύρο ανοδιωμένο κράμα αλουμινίου και διαθέτει ισχυρή βεντούζα αναρρόφησης ασφαλισμένη και απελευθερωμένη με έναν εύχρηστο μοχλό. Η καθολική βάση προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε smartphone.

Mountie Vent τοποθετήστε τη βάση αυτοκινήτου

Φωτογραφία από το Amazon

Το Steelie Vent Mount είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό υλικό από κατεργασμένο μέταλλο και νάιλον. Υπάρχουν εκδόσεις για την τοποθέτηση σε ταμπλό και την εξαεριστική βάση, και εδώ εμφανίζεται η βάση εξαερισμού. Απλά τοποθετήστε το δίσκο μαγνητικής τοποθέτησης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου ή στην θήκη του τηλεφώνου και τοποθετήστε το πάνω στη σφαίρα, το οποίο επιτρέπει πλήρη ρύθμιση ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων πορτραίτου και τοπίου. Η μαγνητική τηλεφωνική πρίζα Steelie λειτουργεί σε οποιαδήποτε μαγνητική μεταλλική επιφάνεια, επομένως μπορείτε να κολλήσετε το τηλέφωνό σας σε αντικείμενα όπως ψυγείο.