Πού μπορώ να βρω μια δωρεάν λήψη του Photoshop;

Μην πέσετε για "Δωρεάν" λήψεις του Photoshop

Το Adobe Photoshop δεν είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα και η λήψη των παράνομων αντιγράφων σας θέτει σε μεγάλο κίνδυνο για ιούς. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε λήψη μιας πλήρως λειτουργικής δοκιμασίας 30 ημερών του Photoshop από την Adobe. Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό μετά την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, θα πρέπει να το αγοράσετε.

Το Photoshop είναι πλέον στο σύννεφο

Το Photoshop CS6 ήταν η τελευταία έκδοση του Photoshop. Ανακλήθηκε το 2014, όταν το Creative Suite της Adobe άλλαξε στην υπηρεσία Creative Cloud με βάση συνδρομές. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο με συνεχή συνδρομή, αν και εξακολουθεί να προσφέρεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για το Creative Cloud.

Το πλήρες πακέτο Creative Cloud περιλαμβάνει πάνω από 20 επιτραπέζια προγράμματα και εφαρμογές για κινητά, όπως το Photoshop και το Illustrator. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό είναι υπερβολικά μεγάλο για το είδος της δουλειάς που κάνουν. Είναι χρήσιμο για τους σχεδιαστές, τους φωτογράφους και άλλους δημιουργικούς επαγγελματίες που βασίζονται σε μια ποικιλία λογισμικών της Adobe.

Αν δεν θέλετε όλες τις εφαρμογές στο Creative Cloud, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια ενιαία εφαρμογή ή στο σχέδιο φωτογραφίας που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Photoshop και του Lightroom. Αυτές οι επιλογές έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλείς στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους.

Αν έχετε χάσει τα μέσα εγκατάστασής σας για το Photoshop και έχετε έναν νόμιμο αριθμό σειράς , μπορείτε να εγκαταστήσετε τη δοκιμαστική έκδοση. Εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης για να το μετατρέψετε από δοκιμαστική σε μη πλήρη έκδοση.

Μείνετε μακριά από & # 34; δωρεάν & # 34; Λήψεις του Photoshop

Πραγματικά πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν ψάχνετε για δωρεάν download από το Photoshop . Πολλοί ιστότοποι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν να σκεφτείτε ότι κατεβάζετε ένα νόμιμο ή επίσημο προϊόν. Ωστόσο, τα αρχεία που διανέμονται στην πραγματικότητα σχεδόν πάντα μολύνονται από κακόβουλο λογισμικό ή ιό.

Το ασφαλέστερο μέρος για να αποκτήσετε νόμιμη λήψη των προϊόντων της Adobe είναι από το Adobe.com. Δυστυχώς, μόνο οι πιο πρόσφατες εκδόσεις διανέμονται ως δοκιμές, αν και ίσως έχετε κάποια τύχη να βρείτε παλαιότερες εκδόσεις του Photoshop στην τοποθεσία FTP της Adobe. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα βρείτε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης για την έκδοση που χρειάζεστε.

Αν χρειαστεί να ξαναβάλετε μια παλαιότερη έκδοση του Adobe Photoshop από έναν ιστότοπο που δεν ανήκει στην Adobe, να είστε πολύ προσεκτικοί. Κάντε μια αναζήτηση σχετικά με την ασφάλεια της πηγής και εκτελέστε μια ανίχνευση ιών σε ό, τι κατεβάσετε.

Εξοικονομήστε χρήματα με τα στοιχεία του Photoshop

Αν το κόστος του Photoshop είναι πάρα πολύ για σας, σκεφτείτε Photoshop Elements αντ 'αυτού. Το Photoshop Elements προσφέρει περίπου 99 τοις εκατό της λειτουργικότητας του Photoshop σε περίπου ένα έκτο της τιμής. Σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες των περισσότερων μη επαγγελματιών που δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ πολλές από τις προηγμένες λειτουργίες του Photoshop.

Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών του Photoshop Elements είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη από την Adobe.

Εξετάστε έναν άλλο επεξεργαστή εικόνας

Σήμερα, έχουμε τόσες πολλές επιλογές για δωρεάν και φθηνά εναλλακτικά Photoshop , ότι δεν υπάρχει λόγος να πειρατήσουν το Photoshop. Ο δυνητικός κίνδυνος να πάρετε έναν ιό υπολογιστή, κακόβουλο λογισμικό ή να αντιμετωπίσετε τις παρενοχλήσεις απάτης με πιστωτικές κάρτες είναι υπερβολικά μεγάλος.

Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε νόμιμα το Photoshop, υπάρχουν πολλά πολύ καλά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέσιμα δωρεάν. Πολλοί προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες που υπάρχουν στο Photoshop, οπότε δεν λείπει πραγματικά πολύ.