Πώς να εξαγάγετε από το Yandex Mail

Προωθήστε τα μηνύματα Yandex στο αγαπημένο σας πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Yandex Mail είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει γραμματοκιβώτια στους διακομιστές Yandex δωρεάν. Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες έχουν πρόσβαση στο Yandex Mail κάθε μέρα και πάνω από 42 εκατομμύρια συνδέονται κάθε μήνα. Το Yandex Mail επιτρέπει στο πρόγραμμα περιήγησης να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του ιστού και υποστηρίζει επίσης POP και IMAP για σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και υπολογιστή ή κινητή συσκευή.

Στο Yandex Mail, είναι δυνατόν:

Ρύθμιση προώθησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να ρυθμίσετε τη μεταφορά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yandex σε διαφορετική διεύθυνση, ρυθμίστε ένα φίλτρο:

  1. Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε Φιλτράρισμα μηνυμάτων . Κάντε κλικ στο Δημιουργία φίλτρου
  2. Επιλέξτε από τα κουμπιά δίπλα στην επιλογή Εφαρμογή σε . Είναι όλα τα μηνύματα που εξαιρούν το spam και με και χωρίς συνημμένα .
  3. Στην ενότητα IF , ορίστε τις παραμέτρους στα αναπτυσσόμενα μενού για να προσδιορίσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να φιλτράρετε.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη συνθήκης ή επιλέξτε μία από τις επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν όλες τις προϋποθέσεις .
  5. Στην Ακολουθήστε την παρακάτω ενέργεια , κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης Yandex.
  6. Επιλέξτε Προώθηση προς και εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε αντίγραφα των προωθούμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yandex Mail, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αντιγραφής .
  7. Επιβεβαιώστε τη διαδικασία προώθησης όταν σας ζητηθεί να το κάνετε.

Εξαγωγή επαφών από το Yandex Mail

Τα αρχεία μορφής CSV χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή και την εξαγωγή επαφών μεταξύ βιβλίων διευθύνσεων διαφόρων υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για την εξαγωγή επαφών από το βιβλίο διευθύνσεών σας Yandex Mail:

Όλες οι επαφές από το βιβλίο διευθύνσεών σας αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας σε ένα αρχείο CSV. Μεταβείτε στο προτιμώμενο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισαγάγετε το αρχείο CSV στο βιβλίο διευθύνσεων αυτού του παρόχου.