Πώς να οργανώσετε αυτόματα μηνύματα αλληλογραφίας Yahoo

Η εφαρμογή Organizer του OtherInbox οργανώνει ηλεκτρονικά ταχυδρομεία Yahoo Mail για εσάς

Μπορεί να είναι εύκολο να γεμίσετε το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας με μη οργανωμένους φακέλους και μηνύματα που παρεμποδίζουν τις σημαντικές.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ηλεκτρονική υπηρεσία που μπορεί να παρακολουθεί τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να οργανώνει αυτόματα μηνύματα για εσάς.

Τι είναι η εφαρμογή Organizer;

Το OtherInbox είναι ένα κατάστημα εφαρμογών ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και μια τέτοια εφαρμογή ονομάζεται Organizer. Αυτό το εργαλείο τοποθετεί αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ξεχωριστούς φακέλους για να δηλώσει τον φάκελο Εισερχομένων .

Το μεγάλο πράγμα για αυτό το είδος της οργάνωσης είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Yahoo Mail όπως κάνετε κάθε μέρα. Συγκεκριμένοι τύποι μηνυμάτων θα μεταφερθούν αυτόματα σε φακέλους για εσάς, ώστε να μπορείτε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια να οργανώσετε το ταχυδρομείο σας με μη αυτόματο τρόπο.

Για παράδειγμα, τα ενημερωτικά δελτία και τα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα εμφανίζονται πλέον στο φάκελο " Εισερχόμενα ", τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την κοινωνική δικτύωση θα εμφανίζονται σε ένα φάκελο "OIB Social Networking", τα ηλεκτρονικά μηνύματα αγορών και δημοπρασιών θα τοποθετούνται στο δικό τους φάκελο "OIB Shopping"

Πώς να χρησιμοποιήσετε το OtherInbox Organizer με το Yahoo Mail

Το πρώτο βήμα είναι να συνδέσετε το λογαριασμό σας Yahoo Mail με την εφαρμογή Organizer:

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα Εγγραφή στο Organizer.
  2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo Mail στον χώρο που παρέχεται στη συγκεκριμένη σελίδα.
  3. Συμφωνείτε με τους όρους και, στη συνέχεια, πιέστε ΠΑΙΞΤΕ! .
  4. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail όταν σας ζητηθεί.
  5. Αφήστε τον Οργανωτή να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας επιλέγοντας " Συμφωνώ" όταν σας ζητηθεί.
  6. Όταν σας ρωτήσω για το σεμινάριο, είτε ακολουθήστε το με αυτό είτε επιλέξτε Skip the tutorial για να μεταβείτε απευθείας στη χρήση του Organizer.

Τώρα που ο οργανωτής μπορεί να παρακολουθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα αρχίσετε να βλέπετε φακέλους που εμφανίζονται στο Yahoo Mail που δημιουργούνται αυτόματα με βάση τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Μπορείτε να αλλάξετε την κατηγορία των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέγοντας έναν αποστολέα από τον πίνακα οργάνων και έπειτα επιλέγοντας ένα διαφορετικό φάκελο προορισμού.