Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του Motorola Droid 2

Ναι, το Motorola Droid. Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να ελέγξω το νέο Moto Z Force Droid Edition και τα modular MotoMods και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα ωραίο τηλέφωνο. Θυμάμαι ακόμα την αντίδραση της αδερφής μου και της μαμάς μου όταν μπήκα στην κουζίνα, απενεργοποίησα τα φώτα και χρησιμοποίησα τη λειτουργία προβολής για να παίξω ένα βίντεο του YouTube στον τοίχο.

Και πάλι, μερικοί από σας ίσως εξακολουθούν να κουνώνουν ένα κλασικό όπως το Droid 2. Hey, αυτό είναι δροσερό, πάρα πολύ. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε ξεχάσει για σας, οπότε έχουμε αυτό το πρακτικό φροντιστήριο σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του. Ευτυχώς, η πρόσβαση στην κάρτα μνήμης MicroSD και την μπαταρία σας είναι τόσο εύκολη όσο τα μαγειρικά αυγά με ηλιόλουστη πλευρά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια γρήγορη διαφάνεια και ένα flip.

01 του 06

Πώς να αφαιρέσετε ή να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του Motorola Droid 2

Σύρετε το πίσω κάλυμμα για να το ξεκλειδώσετε. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Αρχικά, γυρίστε το Motorola Droid 2 και σύρετε το πίσω κάλυμμα προς τα κάτω. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε να έχετε αντίχειρες χάλυβα σαν τη δική σας στην εικόνα παραπάνω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια για καλύτερη πρόσφυση και μόχλευση. Με αρκετή πίεση, το πίσω κάλυμμα του Droid 2 πρέπει να γλιστρήσει κάτω - κάπως σαν το 401k μου το 2008. Ναι, τόσο για πρόωρη συνταξιοδότηση. Αλλά αποκλίνω. Ας προχωρήσουμε, εμείς; Για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για μια νεότερη έκδοση του εικονικού Droid, μην ξεχάσετε επίσης να ελέγξετε την αναθεώρηση μου για το Motorola Droid Turbo .

02 του 06

Motorola Droid 2 με το πίσω κάλυμμα αφαιρεθεί

Το μωρό δεν πήρε πίσω. Το Motorola Droid 2 χωρίς πίσω κάλυμμα. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Εδώ είναι το Motorola Droid 2 κάνει την καλύτερη απομίμηση Katy Perry και δείχνει κάποια, um, δέρμα. Ωραία, φρέσκα και άγρια, ε;

Από εδώ, μπορείτε να δείτε την μπαταρία και την κάρτα MicroSD, η οποία είναι καλυμμένη με ninja στα αριστερά. Αυτό θα πρέπει να είναι όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κάρτα SIM, καθώς και εάν έχετε την έκδοση Droid 2 Global. Δυστυχώς, δεν είχα πρόσβαση σε ένα Droid 2 με κάρτα SIM ενώ συνέβαλα αυτό το σεμινάριο.

Στη συνέχεια, ας βγάλουμε τη μπαταρία.

03 του 06

Πώς να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε τη μπαταρία Motorola Droid 2

Αφαιρέστε τη μπαταρία Droid 2 ανυψώνοντας από το κάτω μέρος του τηλεφώνου. (Ναι, το τηλέφωνο είναι αναποδογυρισμένο ανάποδα στην εικόνα, αλλά ξέρετε τι εννοώ.). Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να βγάλετε τη μπαταρία Droid 2, τοποθετήστε την άκρη του νυχιού σας στην υποδοχή στο κάτω μέρος και τραβήξτε έξω. Είναι τόσο εύκολο, ακόμα και ένας σπήλαιο μπορεί να το κάνει. Ένας σπηλαιολόγος καλά διατηρημένα νύχια που είναι.

04 του 06

Πώς να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε την κάρτα μνήμης Micro SD της Motorola Droid 2

Αφαιρέστε την κάρτα μνήμης MicroSD της Motorola Droid 2, κρατώντας την στην άκρη της και τραβώντας την προς τα έξω. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Η απομάκρυνση της κάρτας μνήμης δεν είναι τόσο εύκολη όσο η αφαίρεση της μπαταρίας για τον τυπικό σας σπηλαιοδότη. Αλλά θα πρέπει να εξακολουθεί να μην είναι πρόβλημα για το μέσο όρο homo sapien σας.

Όπως μια επιθετικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, το κλειδί εδώ είναι η χρήση μόχλευσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ολισθήσετε την κάρτα μνήμης MicroSD έξω τραβώντας την αυλάκωση στην άκρη της ή απλά να την τσιμπήσετε και να τραβήξετε έξω.

Για να επαναφέρετε την κάρτα μνήμης, απλώς σύρετε την και πιέστε.

05 του 06

Πώς να επαναφέρετε ή να αντικαταστήσετε το πίσω κάλυμμα του Motorola Droid 2

Ευθυγραμμίστε τους συνδετήρες του πίσω καλύμματος της Motorola Droid 2 με τις υποδοχές και τοποθετήστε το ξανά. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Θυμηθείτε ότι το παιχνίδι με τα διάφορα διαμορφωμένα μπλοκ που θα μπορούσατε να χωρέσετε σε παρομοίως διαμορφωμένες υποδοχές ή τρύπες όταν ήσαστε παιδί; Λοιπόν, τοποθετώντας πίσω το πίσω κάλυμμα Motorola Droid 2 λειτουργεί με την ίδια έννοια.

Θα ξέρετε ότι το κάνετε σωστά αν οι μεταλλικοί σύνδεσμοι στο κάτω μέρος του πίσω καλύμματος ευθυγραμμίζονται με τις αντίστοιχες υποδοχές τους. Απλά βάλτε στο κάλυμμα ομαλά, όπως ένας πωλητής γλυκών ομιλιών αυτοκινήτου που στοχεύει σε μια βαριά προμήθεια. Δεν απαιτείται διαβούλευση με τον διαχειριστή.

06 του 06

Πώς να κλειδώσετε ή Snap το Motorola Droid 2 κάλυμμα πίσω στην θέση

Κάντε κλικ στο πίσω κάλυμμα του Motorola Droid 2 στη θέση του πιέζοντας προς τα κάτω την αυλάκωση. Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Με το πίσω κάλυμμα Motorola Droid 2 ευθυγραμμισμένο στη θέση του, απλώς πιέστε το μέχρι να κάνει κλικ.

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε τυχόν κολλητικούς-ισχυρούς αντίχειρες Spiderman. Απλά χρησιμοποιήστε τα νύχια σας για να πιέσετε το αυλάκι από το μεταλλικό περίβλημα για να ασφαλίσετε το κάλυμμα στη θέση του.

Voila. Το Droid σας 2 δεν είναι πλέον εκτεθειμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphones, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κινητού τηλεφώνου About.com του κινητού τηλεφώνου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες φορητές συσκευές, επισκεφτείτε την τοποθεσία Portable Electronics του About.com.