Πώς να αλλάξετε τη σειρά λογαριασμού στο Outlook

Δείτε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε στην προτιμώμενη παραγγελία σας

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως θέλετε να τα δείτε σε διαφορετική σειρά. Εάν χρησιμοποιείτε το ενοποιημένο φάκελο εισερχομένων στις πρόσφατες εκδόσεις του Outlook, ακολουθήστε τον τρόπο λήψης της αλληλογραφίας ταξινομημένης ανά λογαριασμό . Για το Outlook 2016, εδώ μπορείτε να ταξινομήσετε τα εισερχόμενά σας μέσω λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Παλαιότερες εκδόσεις του Outlook χωρίς ενοποιημένα εισερχόμενα

Για τις εκδόσεις του Outlook που δεν χρησιμοποίησαν τα ενοποιημένα Εισερχόμενα, η βασική εντολή είναι ότι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός σας είναι ο πρώτος, ακολουθούμενος από τους άλλους με αλφαβητική σειρά. Δείτε πώς να ορίσετε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό σας σε διάφορες εκδόσεις του Outlook. Για να αλλάξετε τη σειρά των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο πιο απλός τρόπος είναι να μετονομάσετε τους λογαριασμούς ξεκινώντας από έναν αριθμό. Στη συνέχεια, η αλφαβητική ταξινόμηση θα έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται με την προτιμώμενη σειρά. Εδώ είναι πώς να αλλάξετε τα ονόματα των λογαριασμών του Outlook.

Αλλάξτε την παραγγελία λογαριασμού στο Outlook 2003

Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των πολλαπλών λογαριασμών email. Για να αλλάξετε τη σειρά των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Outlook 2003: