Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι του κόσμου: Πώς ξεκίνησαν

01 από 20

Κάντε ένα ταξίδι πίσω σε αυτό που οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που μοιάζουν!

Πιστωτικές κάρτες: Caiaimage / Sam Edwards

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ήταν οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Google , το Yahoo , το eBay , το Amazon , κλπ. Έμοιαζαν όταν ήταν ολοκαίνουργιες και ξεκίνησαν για πρώτη φορά στο διαδίκτυο; Τώρα μπορείτε να μάθετε με τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες. Εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά, όλες αυτές οι εικόνες είναι screenshot ελεύθερα προσβάσιμες από το Αρχείο Internet .

02 από 20

Η Βάση δεδομένων ταινιών Internet

IMDB.

Η βάση δεδομένων ταινιών Internet ήταν απλά σχεδιασμένη και εύκολη στη χρήση ακόμη και το 1997, αλλά φυσικά μοιάζει αρκετά διαφορετική από αυτή που συμβαίνει τώρα.

03 από 20

LiveJournal

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το LiveJournal είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που έμοιαζε αρκετά διαφορετικός όταν ξεκίνησε το 1999. Αρχικά, οι χρήστες χρησιμοποίησαν το LiveJournal για να γράψουν σκέψεις και συναισθήματα και να τα μοιραστούν μέσω ηλεκτρονικών περιοδικών, γνωστών και ως blogs. τώρα ο ιστότοπος έχει γίνει μια πλατφόρμα για μεγαλύτερες κοινότητες και φόρουμ.

04 από 20

FirstGov.gov

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η πρώτη άποψη που είχε το κοινό για το FirstGov.gov ήταν απλώς μια σελίδα κράτησης θέσης. το κείμενο λέει "Καλώς ήρθατε στο μελλοντικό σπίτι του FirstGov, ενός αμερικανικού ιστότοπου της κυβέρνησης που θα παρέχει δωρεάν ταχεία πρόσβαση σε κυβερνητικές πληροφορίες και υπηρεσίες στο κοινό". Τώρα η FirstGov - γνωστή ως USA.gov - είναι μία από τις καλύτερες κυβερνητικές τοποθεσίες της Αμερικής στον Παγκόσμιο Ιστό.

05 από 20

Google

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η Google έκανε γνωστή την παρουσία της στο Διαδίκτυο το 1998, καθιστώντας γρήγορα την πιο χρησιμοποιημένη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο. Η Google κυριαρχεί στην αναζήτηση, με δισεκατομμύρια ερωτήσεις χρηστών που πραγματοποιούνται καθημερινά.

06 από 20

IBM

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η IBM, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας στον κόσμο, δεν είχε μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο Web όταν πρωτοεμφανίστηκε. Παρόλο που αυτό μπορεί να φανεί ξεπερασμένο και ερασιτεχνικό για εμάς τώρα, τη δεκαετία του 1990 αυτό θεωρήθηκε αρκετά πρωτοποριακό.

07 από 20

Disney

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η Disney.com ήρθε σε σύνδεση το 1996. εάν συγκρίνετε αυτόν τον ιστότοπο με τον τρέχοντα ιστότοπο της Disney, οι διαφορές σχεδιασμού είναι εκπληκτικές. Είναι εκπληκτικό το πόσο μακριά έχει έρθει η τεχνολογία του Web σε λίγα μόνο χρόνια.

08 από 20

Αναζήτηση AOL

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η αναζήτηση AOL έφθασε στο διαδίκτυο το 1999, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Ιστού εκείνη τη στιγμή. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποίησαν το AOL Internet, χρησιμοποιώντας τους δωρεάν δίσκους εγκατάστασης AOL που τέθηκαν στο mail.

09 από 20

μήλο

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η Apple προσέφερε "ταχύτερους γεωγραφικούς λιμένες" το 1996 που θα προσέφερε "αύξηση της ταχύτητας του μόντεμ στα 28,8 Kbps". Αυτή η ταχύτητα φαίνεται αργή τώρα, αλλά το 1996 θεωρήθηκε απίστευτα γρήγορη.

10 από 20

Ask.com, ή AskJeeves.com

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Ask.com ή το AskJeeves, όπως ήταν αρχικά γνωστό, εισήχθη στο Διαδίκτυο γενικότερα τον Δεκέμβριο του 1996. Το κείμενο σε αυτή την αρχική σελίδα λέει: "Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε ένα πρόγραμμα beta δοκιμών, το οποίο σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι πιθανόν να έχουν προβλήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε μόλις εντοπιστούν ».

11 από 20

Blogger

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Blogger, που τώρα ανήκει στην Google, φαινόταν πολύ διαφορετικό από το 1999. Το Blogger είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες blogging παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

12 από 20

Σχετικά με το

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Αυτή είναι μία από τις αρχικές σελίδες του kinfo.com από το 1997, όταν η About ήταν γνωστή ως Mining Company.

13 από 20

Αμαζόνα

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η Amazon έφτασε σίγουρα πολύ μακριά από αυτή την πρώιμη παρουσία στο Web γύρω στο 1998. Αυτή η εικόνα της πρώτης αρχικής σελίδας του Amazon είναι από τις τοποθεσίες Ghost.

14 από 20

Yahoo

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Yahoo έφτασε στο Διαδίκτυο το 1996 και φαινόταν αρκετά διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα. Η Yahoo έχει διατηρήσει σταθερά τον τίτλο ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο online.

15 από 20

Microsoft

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Εδώ είναι η αρχική σελίδα της Microsoft καθώς κοίταξε πίσω το 1996. Για να είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι πολύ εντυπωσιακή. Ωστόσο, για τα πρότυπα του 1996, αυτός ήταν ο ηγέτης της εποχής του.

16 από 20

Monster.com

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Monster.com, μία από τις επιλογές για τις Top Ten Best Engines Search Engines , κυκλοφόρησε στο Web στις ή γύρω από τον Νοέμβριο του 1996.

17 από 20

MSN Search, τώρα Bing

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το MSN Search προσγειώθηκε επίσημα στο Διαδίκτυο στις 12 Δεκεμβρίου 1998. Από τότε, έχει περάσει από κάποιες αλλαγές στο branding και είναι τώρα ο Bing .

18 από 20

MTV.com

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Αυτή η εικόνα του MTV.com από το 1996 περιελάμβανε και ένα promo splash page για το "Beavis and Butthead Do America" ​​το 1996, με τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του μουσικού δικτύου.

19 από 20

Slashdot

Πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Το Slashdot δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ από τις αρχές του 1997-1998, διατηρώντας ακόμα μια ωφέλιμη εμφάνιση και αίσθηση.

20 από 20

Facebook

Ουσιαστικά ξεκίνησε το 2004, το Facebook προοριζόταν αρχικά μόνο για κοινωνικά δίκτυα σε κολλέγια, πανεπιστήμια και γυμνάσια. ανοίγοντας στους χώρους εργασίας και στη συνέχεια προς το κοινό σταδιακά καθ 'όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης δεκαετίας.