Η εφαρμογή iCommunicator μεταφράζει τη φράση σε κείμενο ή σημαινόμενη γλώσσα

Το πρόγραμμα iCommunicator μεταφράζει την ομιλία σε κείμενο ή νοηματική γλώσσα

Το iCommunicator είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά ανθρώπους που είναι κωφοί ή ακούγοντες να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά με τους άλλους. Συνδυάζει λογισμικό και υλικό υπολογιστή και μπορεί να διασυνδέσει τα ακουστικά βοηθήματα του χρήστη, τον επεξεργαστή ομιλίας κοχλιακού εμφυτεύματος ή το σύστημα ακρόασης FM.

Η εφαρμογή διευκολύνει τις συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο συνδυάζοντας τεχνολογίες που μεταφράζουν ή μετατρέπουν προφορικές λέξεις σε νοηματική γλώσσα, φωνή σε κείμενο και κείμενο σε ομιλία.

Υπογραφή βιβλιοθήκης

Το iCommunicator περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη υπογραφής 30.000 λέξεων και 9.000 βίντεο κλιπ νοηματικής γλώσσας. Όταν ένας ακροατής μιλάει, το πρόγραμμα μεταφράζει τα λόγια του είτε σε κείμενο είτε σε νοηματική γλώσσα και μιλά τις απαντήσεις των κωφών χρηστών δυνατά.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους κωφούς να επικοινωνούν με τον κόσμο της ακοής όταν δεν είναι διαθέσιμος ένας διερμηνέας νοηματικής γλώσσας. Μπορεί επίσης να αυξήσει την παιδεία, να βελτιώσει την εκπαίδευση και να διευρύνει τις ευκαιρίες απασχόλησης που προωθούν την ανεξαρτησία-προσβασιμότητα που μπορεί να βοηθήσει τα σχολεία και τους εργοδότες να συμμορφωθούν με τις ομοσπονδιακές εντολές.

Το iCommunicator χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση K-12, μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες, ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης και επιχειρήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Πώς το iCommunicator μεταφράζει λέξεις

Με το iCommunicator, ο ακροατής μιλά κανονικά και το λογισμικό που τροφοδοτείται από το Nuance Dragon Naturally Speaking - μετατρέπει τις προφορικές του λέξεις σε κείμενο.

Ένας χρήστης κωφών μπορεί στη συνέχεια να πληκτρολογήσει μια απάντηση που ο υπολογιστής μπορεί να παραδώσει ως κείμενο ή να πει τις λέξεις δυνατά χρησιμοποιώντας το κείμενο σε ομιλία.

Το iCommunicator παρέχει τρεις τύπους μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο:

Μόλις μεταφραστεί, ο κωφός ή ο σκληρός χρήστης μπορεί να διερευνήσει λέξεις από:

Χαρακτηριστικά προϊόντος iCommunicator

iCommunicator Οφέλη προϊόντων

Το iCommunicator παρέχει στους χρήστες συνεπή αμφίδρομη επικοινωνία προσβάσιμη σε διαφορετικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού, του σχολείου και του χώρου εργασίας. Τα οφέλη περιλαμβάνουν: