Μάθετε πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε και να απενεργοποιήσετε τις παραγγελίες ReadsApp Read

Απενεργοποιήστε τα μπλε τσιμπούρια της WhatsApp για προστασία της ιδιωτικής ζωής

Στο WhatsApp, όταν κάποιος στέλνει ένα μήνυμα, εμφανίζεται ένα μοναδικό σημάδι γκρίζου σημείου μετά την επιτυχή αποστολή στο δίκτυο. Όταν το μήνυμα φτάσει στην υπηρεσία του παραλήπτη, εμφανίζεται ένα δεύτερο σημάδι γκρι. Αφού το άτομο διαβάσει το μήνυμα (δηλ. Ανοίγει το μήνυμα), και τα δύο σημάδια υποδεικνύονται μπλε και λειτουργούν ως απόδειξη ανάγνωσης . Σε μια ομαδική συνομιλία, και τα δύο σημάδια κλιμάκωσης γίνονται μπλε μόνο όταν κάθε συμμετέχων της ομαδικής συνομιλίας έχει ανοίξει το μήνυμα.

Σχετικά με τα μπλε κρότωνες

Εάν δεν βλέπετε τα δύο μπλε τσιμπούρια δίπλα σε ένα μήνυμα που έχετε στείλει, τότε:

Τα μπλε τσιμπούρια σας αναγκάζουν να απαντήσετε στα μηνύματα αμέσως, αν δεν μπορείτε να αγνοήσετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας - που μπορούν να σας πουν ότι έχετε ανοίξει τα μηνύματά τους. Είναι καλύτερο για το απόρρητο, αν δεν ενημερωθεί γι 'αυτό. Το WhatsApp προσφέρει έναν τρόπο απενεργοποίησης των παραστατικών ανάγνωσης.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις παραλαβές ανάγνωσης σε WhatsApp

Η ανάγνωση των αποδείξεων είναι αμφίδρομη. Εάν τα απενεργοποιήσετε για να εμποδίσετε τους άλλους να γνωρίζουν ότι έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους, δεν θα μπορείτε να πείτε πότε διαβάζουν τη δική σας. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  1. Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις .
  2. Επιλέξτε Λογαριασμός .
  3. Πατήστε Απορρήτου . Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην επιλογή Ανάγνωση αποδείξεων και καταργήστε την επιλογή της επιλογής.

Ακόμα και αν απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης, αυτές παραμένουν ενεργοποιημένες σε ομαδικές συνομιλίες. Δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε τα αποκαλυπτικά σήματα κλιμάκωσης στις συνομιλίες ομάδας.