Πώς να προσθέσετε την Άγνωστη Τέχνη του Άλμπουμ στο iTunes Χρησιμοποιώντας το Cover Flow

Χρησιμοποιώντας το Cover Flow για να προσδιορίσετε ποια άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη σας χρειάζονται έργα τέχνης

Αν έχετε ελλείπει την τέχνη του άλμπουμ στη βιβλιοθήκη του iTunes τότε είναι εύκολο να το διορθώσετε. Παρόλο που υπάρχει λογισμικό που μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε απευθείας το χαμένο γραφικό χρησιμοποιώντας το λογισμικό iTunes. Αν έχετε προσθέσει μουσική στη βιβλιοθήκη του iTunes, παραβιάζοντας ένα CD ή εισάγοντας αρχεία MP3 τότε πιθανότατα θα έχετε τραγούδια που χρειάζονται έργα τέχνης. Αυτό το σύντομο σεμινάριο θα σας δείξει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes Store για να κατεβάσετε την ελλείποντα τέχνη άλμπουμ.

Δυσκολία: Εύκολη

Απαιτείται χρóνος : Χρóνος λήψης τέχνης άλμπουμ εξαρτάται απó τον αριθμó αρχείων και την ταχύτητα σύνδεσης στο Internet.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Εδώ είναι πώς:

Υπογραφή στο iTunes Store

Για να προσθέσετε την τέχνη άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη σας, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο iTunes Store. Για να γινει αυτο:

  1. Κάντε κλικ στο στοιχείο μενού του iTunes Store στο αριστερό παράθυρο (κάτω από το STORE).
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση και πληκτρολογήστε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση .

Αν δεν έχετε λογαριασμό, θα χρειαστεί να κάνετε ένα, κάνοντας κλικ στο κουμπί Δημιουργία νέου λογαριασμού και στη συνέχεια ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.

Προβολή της βιβλιοθήκης του iTunes χρησιμοποιώντας την λειτουργία "Cover Flow"

Το Cover Flow καθιστά εύκολη την προβολή της τέχνης άλμπουμ στη μουσική σας βιβλιοθήκη και, το πιο σημαντικό, να δούμε ποια τραγούδια λείπουν τα έργα τέχνης. Για να δείτε τη μουσική βιβλιοθήκη iTunes:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μουσική στο αριστερό παράθυρο (κάτω από τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ).
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή στην κορυφή της κύριας οθόνης και επιλέξτε το στοιχείο μενού As Cover Flow .
  3. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια ποια τραγούδια λείπουν τα έργα τέχνης - μπορείτε επίσης να περάσετε τη συλλογή σας χρησιμοποιώντας την οθόνη Cover Flow.

Προσθήκη λείπει το iTunes Album Art

Έχοντας μεταβεί στη μουσική βιβλιοθήκη σας και βρήκε ένα κομμάτι που χρειάζεται τέχνη άλμπουμ, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Κάντε δεξί κλικ στο όνομα του κομματιού στο κάτω μισό της οθόνης και επιλέξτε Get album artwork από το αναδυόμενο μενού.
  2. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτά εάν θέλετε να κάνετε λήψη νέων έργων τέχνης. Κάντε κλικ στο κουμπί Get Album Artwork για να το δεχτείτε. Εάν το έργο τέχνης είναι διαθέσιμο από την Apple, θα εμφανιστεί στη βιβλιοθήκη σας.