Πώς να μετακινήσετε τον φάκελο προσωρινών αρχείων Internet IE στην προεπιλεγμένη θέση

Από προεπιλογή, το φάκελο Temporary Internet Files στον Internet Explorer βρίσκεται στο φάκελο C: \ Documents and Settings \ [username] \ Local Settings στα Windows XP .

Εάν για κάποιο λόγο έχει μετακινηθεί η τοποθεσία αυτού του φακέλου, μπορεί να προκύψουν ορισμένα πολύ συγκεκριμένα ζητήματα και μηνύματα λάθους, καθώς το λάθος DLL του ieframe.dll είναι ένα κοινό παράδειγμα.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να μετακινήσετε το φάκελο Temporary Internet Files του Internet Explorer στην προεπιλεγμένη θέση στα Windows XP.

  1. Ρύθμιση των Windows XP για την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων . Κάποια βήματα παρακάτω απαιτούν την προβολή κρυφών φακέλων, οπότε αυτή η προϋπόθεση είναι υποχρεωτική.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και στη συνέχεια στην επιλογή Εκτέλεση ....
  3. Πληκτρολογήστε inetcpl.cpl στο πλαίσιο Άνοιγμα: κείμενο.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  5. Στο παράθυρο Επιλογές Internet , εντοπίστε την ενότητα Ιστορικό περιήγησης και κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις .
  6. Κοντά στο κάτω μέρος της ενότητας Προσωρινά αρχεία Internet του παραθύρου Προσωρινά αρχεία Internet και Ιστορικό ρυθμίσεων , κάντε κλικ στο κουμπί Μετακίνηση φακέλου ....
  7. Στο παράθυρο "Αναζήτηση φακέλου" , κάντε κλικ στο + δίπλα στη μονάδα C:
  8. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο + δίπλα στο φάκελο " Έγγραφα και ρυθμίσεις " και, στη συνέχεια, στο + δίπλα στο φάκελο που αντιστοιχεί στο όνομα χρήστη σας.
  9. Κάτω από το φάκελο του ονόματος χρήστη, κάντε κλικ στην επιλογή Τοπικές ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK .
    1. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ στο + δίπλα στο φάκελο Local Settings . Απλά επισημάνετε τον τρέχοντα φάκελο Local Settings .
    2. Σημείωση: Δεν βλέπετε το φάκελο Τοπικές ρυθμίσεις ; Τα Windows XP ενδέχεται να μην έχουν ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζουν κρυφά αρχεία και φακέλους. Βλ. Βήμα 1 παραπάνω για περισσότερες πληροφορίες.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο παράθυρο Προσωρινά αρχεία Internet και ρυθμίσεις ιστορικού .
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή " Ναι" εάν σας ζητηθεί να ... καταργήσετε την ολοκλήρωση της μετακίνησης προσωρινών αρχείων Internet .
    1. Σημείωση: Ο υπολογιστής σας θα αποσυνδεθεί αμέσως, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει και κλείσει όλα τα αρχεία που ενδέχεται να εργάζεστε πριν κάνετε κλικ στο Yes (Ναι) .
  3. Συνδεθείτε ξανά στα Windows XP και δοκιμάστε για να δείτε εάν η επιστροφή του φακέλου Προσωρινά αρχεία Internet στην προεπιλεγμένη τοποθεσία του έχει λύσει το πρόβλημά σας.
  4. Ρυθμίστε τα Windows XP για να αποκρύψετε κρυφά αρχεία και φακέλους . Αυτά τα βήματα δείχνουν τον τρόπο απόκρυψης κρυφών αρχείων από κανονική προβολή, καταργώντας τα βήματα που κάνατε στο Βήμα 1.