Πώς να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις εμφάνισης και κατοπτρισμού στο Chromebook σας

Τα περισσότερα Chromebook της Google παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων της οθόνης, συμπεριλαμβανομένων παραμέτρων οθόνης και οπτικού προσανατολισμού. Ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας, ίσως μπορείτε να συνδεθείτε με μια οθόνη ή τηλεόραση και να αντικατοπτρίσετε την εμφάνιση του Chromebook σας σε μία ή περισσότερες από αυτές τις συσκευές.

Αυτές οι λειτουργίες που σχετίζονται με την προβολή διαχειρίζονται μέσω των ρυθμίσεων συσκευής του Chrome OS , προσβάσιμες μέσω του προγράμματος περιήγησης ή της γραμμής εργασιών και αυτό το σεμινάριο εξηγεί τον τρόπο πρόσβασης σε αυτές.

Σημείωση: Για να συνδέσετε το Chromebook σας σε εξωτερική οθόνη απαιτεί καλώδιο κάποιου είδους, όπως ένα καλώδιο HDMI. Πρέπει να συνδεθεί τόσο στην οθόνη όσο και στο Chromebook.

Αλλάξτε τις Ρυθμίσεις οθόνης σε ένα Chromebook

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Chrome και κάντε κλικ στο κουμπί μενού. Είναι αυτή που αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές, που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Με τις ρυθμίσεις του Chrome OS να εμφανίζονται, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η ενότητα Device και κάντε κλικ στο κουμπί Εμφανίζει .
  4. Το νέο παράθυρο που ανοίγει περιέχει τις επιλογές που περιγράφονται παρακάτω.

Ανάλυση: Επιλέξτε την ανάλυση οθόνης που θέλετε από την περιοχή Ανάλυση . Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το πλάτος x ύψος, σε εικονοστοιχεία, που εμφανίζει η οθόνη του Chromebook σας ή εξωτερική οθόνη.

Προσανατολισμός: Σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής από έναν αριθμό διαφορετικών προσανατολισμών οθόνης εκτός από την τυπική ρύθμιση Default .

Ευθυγράμμιση τηλεόρασης: Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη μόνο όταν είστε σε θέση να ρυθμίσετε την ευθυγράμμιση μιας εξωτερικά συνδεδεμένης τηλεόρασης ή οθόνης.

Επιλογές: Αυτή η ενότητα περιέχει δύο κουμπιά, Έναρξη κατοπτρισμού και Ορισμός πρωτεύοντος . Εάν υπάρχει άλλη συσκευή, το κουμπί " Έναρξη κατοπτρισμού " θα ξεκινήσει αμέσως να εμφανίζει την εμφάνιση του Chromebook σας σε αυτή τη συσκευή. Εν τω μεταξύ, το κουμπί " Δημιουργία πρωτοτύπου " θα ορίσει την τρέχουσα επιλεγμένη συσκευή ως την κύρια οθόνη για το Chromebook σας.