Συνοπτική παρουσίαση του κουτιού πολλαπλών καναλιών πολλαπλών καναλιών 4SeTV

Ένα από τα προβλήματα με το "κοψίματα" με έναν καλωδιακό ή δορυφορικό πάροχο και την απόκτηση του προγραμματισμού σας μέσω της διαδικτυακής ροής είναι ότι χάνετε την πρόσβαση στα τοπικά ανεξάρτητα τηλεοπτικά κανάλια που συνδέονται με το δίκτυο. Φυσικά, έχετε την επιλογή να λαμβάνετε αυτά τα κανάλια και προγράμματα μέσω του αέρος μέσω μιας κεραίας που είναι συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας ή, ακόμα καλύτερα, ενός DVR που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόρασή σας.

Ωστόσο, παρόλο που μπορείτε να λάβετε τα κανάλια σας και με ένα DVR over-the-air, όπως το κανάλι Master DVR + , το TIVO Roamio OTA ή το Metro Tablo / Tablo , καταγράψτε ένα ή περισσότερα κανάλια για μεταγενέστερη προβολή, Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα ένα ή περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια ή να παρακολουθήσετε κανάλια στις άλλες τηλεοράσεις σας στο σπίτι χωρίς να συνδέσετε μια κεραία και ένα DVR OTA σε καθένα;

Αν και δεν προσφέρει δυνατότητες DVR, το 4SeTV (γνωστός και ως Four Screen Enhanced TV) προσφέρει μια ενδιαφέρουσα λύση τηλεοπτικής προβολής, την οποία πολλές συσκευές κοπής καλωδίων μπορεί να ζεσταίνουν.

Χρησιμοποιώντας μια κεραία συνδεδεμένη σε έναν απλό αποκωδικοποιητή 4SeTV (που αναφέρεται ως συσκευή συνοδείας 4SeTV) και μια σύνδεση Ethernet με τον οικιακό σας δρομολογητή διαδικτύου, όχι μόνο μπορείτε να λάβετε τα τηλεοπτικά κανάλια που προτιμάτε, αλλά μπορείτε να τα μεταφέρετε απευθείας μέσω του οικιακού σας δικτύου σε μία ή περισσότερες συμβατές τηλεοράσεις, smartphones και tablet. Ακόμη και αν δεν έχετε τηλεόραση, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στα κανάλια σας σε οποιοδήποτε συμβατό smartphone ή tablet.

Επίσης, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι χρήστες της 4SeTV υποστηρίζουν ότι όχι μόνο μπορείτε να μεταδώσετε σε διαφορετικές συσκευές διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια που λαμβάνετε μέσω της κεραίας, αλλά μπορείτε επίσης να προβάλλετε έως και τέσσερα από αυτά τα ζωντανά κανάλια ταυτόχρονα σε μια μοναδική συσκευή προβολής - η οποία έρχεται χρήσιμη τόσο για ζωντανά αθλήματα όσο και για σπορ ειδήσεις. Φυσικά, η παρακολούθηση τεσσάρων καναλιών σε μια μικρή οθόνη smartphone μπορεί να είναι μικρή πρόκληση.

Η συνολική ισχύς εξόδου της οθόνης 4SeTV είναι τέσσερα κανάλια. - Κάθε μονάδα 4SeTV μπορεί να στείλει τέσσερα κανάλια σε μία συσκευή οθόνης ή να στείλει μέχρι τέσσερα διαφορετικά κανάλια σε τέσσερις συσκευές προβολής. Εάν θέλετε να εμφανίσετε τέσσερα κανάλια στη συσκευή προβολής και να μεταφέρετε ταυτόχρονα ένα άλλο κανάλι σε άλλες συσκευές, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον συσκευές συνοδείας 4SeTV.

Σύμφωνα με την 4SeTV, εκτός από την αγορά της συσκευής σύντροφος, δεν υπάρχουν πρόσθετες συνδρομές. Το σύστημα 4SeTV είναι επίσης συμβατό με το Google Chromecast και εκτός από την εμφάνιση συμβατότητας σε συσκευές Android και iOS, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες του 4SeTV μέσω της δωρεάν εφαρμογής Android ή iOS.

Όταν προβάλλετε τέσσερα κανάλια σε μία συσκευή, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των καναλιών για να ακούσετε τον ήχο κάθε καναλιού.

Είναι επίσης σημαντικό, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε όλη την χωρητικότητα του καναλιού του 4SeTV στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας iOS ή Android ως τηλεχειριστήριο για τη μονάδα 4SeTV.

Έτσι, εάν σχεδιάζετε να "κόψετε" το 4SeTV μπορεί να είναι μια επιλογή που μπορεί να προσθέσει κάποια πραγματική ευελιξία στην τηλεθέασή σας, σε συνδυασμό με περιεχόμενο που μπορείτε να μεταδώσετε από το Διαδίκτυο μέσω μιας Smart TV , Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray , Roku Box ή Google Chromecast. Το μόνο πράγμα που σας λείπει με το 4SeTV είναι η ικανότητα DVR - οπότε εάν η επιθυμία σας είναι να καταγράψετε τα τοπικά κανάλια OTA, η επιλογή DVR μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή, αλλά εάν επιθυμείτε πολλή ευελιξία προβολής στην τηλεόραση, το 4SeTV είναι σίγουρα μια επιλογή για check out.

Το 4SeTV κοστίζει $ 99, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 4SeTV, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών παραγγελίας, διατίθενται στην επίσημη σελίδα προϊόντος της 4SeTV.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/17/2015